Kdy koupit kojeneckou lahev?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
3.1.13 15:03

@verrru Nojo, jenže než to z toho netu přijde, tak je pár dní fuč a dítě s jídlem nepočká, že? Takže buď bych si doma aspoň doma tu jednu nachystala, pro svůj klid anebo bych musela počítat s tím, že se může vyskytnout problém a z porodnice pofrčíme místo rovnou domů, do obchodu ještě pro flašku. Já tu flašku už tenkrát měla doma, ale přijeli jsme v sobotu v poledne, do neděle jsme to „přetrpěli“ a v pondělí ráno už manžel mazal do lékárny pro mlíko a vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.1.13 15:05

Já jsem pro, pořídit 1-2 lahve před porodem. Člověk má lepší pocit a je nachystaný téměř na všechno ;)
Dudlík jsem brala do porodnice ;) U nás měl největší úspěch kulatý latexový dudlík - kytička za pár korun z lékárny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.1.13 15:05

A je pravda, že všichni řikaj: „vždyť budeš kojit“ a tim mě víc strašej!! co když nebudu že jo? 8o :lol: takže jen dudlíky..lahev nechat na později, někdo pro ní může skočit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.1.13 15:06

@Ali-Ali když se mě někdo zeptal, jestli kojím a já že ne, tak to hned bylo :cert:, chudák malej bude ti věčně marodit… malej je od narození na Nutra Defence a od 4 měsíce na Bebivitě a je to zdravý, krásný, čilý miminko včera mu bylo 7 měsíců a ještě nemarodil :* :dance: kámoška kojí malou už 5 měsíců a malá je každou chvíli nakřápnutá a před měsícem marodila skoro 14 dní :roll: takže dneska propagace kojení´= zdravé miminko :pocitac: ať mi vleze na hrb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760

Co já jsem využila a byla jsem ráda že mám, byla odsávačka..mám od medely, tu ruční, k nezaplacení :D ze začátku málo mlíko, pak moc, atd..ale mám půjčenou, nekupovala jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

@Pejtsna Hele, kup si takovou tu obyčejnou kytičku, co byla za nás, za pár šupů, mimina ji prý mají nejradši. :mrgreen: Náš teda ne, náš si vzal silikonový dudlík od NUKu a Babylove, latex nechtěl. :mrgreen:

Jinak k lahvičce - pro kojené děti je ta Calma, neměla by narušovat kojení. Já teda měla třeba First Choice od NUKu, má anatomický dudlík, imituje to při sání prso, kojila jsem a dokrmovala a nebyl nemenší problém. Pak jak jsem přestala kojit úplně a malej potřeboval větší láhev, tak jsem koupila široké v DMku s rovným dudlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833

Nebo doma jen tu malou..né sadu..sem z toho jelen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.1.13 15:10

Odsávačku mám taky půjčenou..přišlo mi zbytečné ji kupovat, když ji možná ani nevyužiji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
3.1.13 15:10

Já měla jednu doma už před porodem s tím že na čaj, stejně jsem nakonec nekojila takže jsem byla ráda že mám doma aspoň základ. určitě jednu kup, to se neztratí nikdy, nevěřím že s nestane nikd situace kdy nebudeš muset dát ať už umělko nebo MM lahvičkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.1.13 15:11

Koukám na internetu na tu Calmu a mají 150 ml a 250 ml, mohu se zeptat co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.1.13 15:12

Jo, jeste k tomu dudliku doporucuju dokoupit ty pripinaci vecicky :) miminka dudliky hrozne rady plivou a plivou je necekane daleko :lol: po tydnu, kdy jsem neustale vyvaraovala 3 dudliky 3× denne, jsem koupila 5 ruznych klipsu a zkousela, co nejlip vyhovuje. je to takova „blbost“, ale fakt se hodi.
jo neporucuju ty latkove prouzky na to pripinani, maly po nich slintal a tahal je do pusy a za chvili byly strasne. lepsi je plastovy retizek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.1.13 15:13

@Pejtsna
pro zacatek urcite staci 150ml. my jsme prvni dokrmovali 30-60ml, jak uz byl jenom na UM, tak vystacil se 150ml az do konce 4 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.1.13 15:13

Děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.1.13 15:14

Děkuju, takže 150 ml a jdu to zadat do vyhledávače :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.1.13 15:15

@Pejtsna ahojky, nikdy jsem neměla flašku ani dudlík, pravda, do baráku mi tyhle zbytečnosti ani nesmí. Dudlík je vrah kojení - málokteré dítko ustojí dudlík i prso (ač to často maminky svádí na nedodatek mléka, slabé mléko, ale důvod je naprosto prozaický- dudlík), flaška je zbytečná, pokud se nezvládne technika sání hned v porodnici tak se dokrm podává stříkačkou, čaj se už dětem nepodává - není pro ně do minim. půl roku vůbec vhodný. Být Tebou nekupuji vůbec, pak zbytečně po nich sáhneš když bude krize a připravíš se o kojení, nebo nesáhneš - a bude Ti líto peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová