Kdy mi prijdou peníze za neschopenku

10
12.11.21 19:26

Kdy mi prijdou peníze za neschopenku

Ahoj holky takže rovnou k věci. Jsem těhotná a přešla jsem z rodičovské na neschopenku od 23 září do 9 listopadu. Od 10. jdu na mateřskou. Poslední dávka za RP tedy v říjnu. Od té doby na účtě nic, nemělo by už něco přijít aspoň za těch 8 dni v září? :nevim: Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17386
12.11.21 19:42

:nevim:
Myslím že bys to už měla mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
12.11.21 19:49

Pokud jsi stále zamestnana, tak Prvnich14dni vyplaci zamestnavatel. Tj. Obrat se na nej kde mas 9dni..A urad vyplaci od 15dne pokud je vse v poradku a zda zaměstnavatel dorucil přílohu k zadosti o davku. Jinak ji od jej musi tahat a to taky trva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
12.11.21 19:56

Já se v tom Teda vůbec nevyznám ale.. Mělo mi přijít za 9 dní neschopenky + zbytek PPM za min měsíc a taky ještě nic. Ani jedno 8o a neschopenka mi vždy chodila nejpozději do 9teho v měsíci :nevim: účetní mi na to řekla, že toho asi mají hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.11.21 20:02

Za září se obrat na zaměstnavatele, vyplácí náhradu mzdy a na zbytek od OSSZ je ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
12.11.21 20:04

Asi budeš mit někde chybu, chlap byl na neschopence cely minuly měsic a penize už ma na učtě jak od zaměstnavatele, tak od socky, po 12 dnech od ukončení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
12.11.21 20:13

Prvních 14 dní jsi měla dostat od zaměstnavatele, nahlásila jsi, že jdeš na nemocenskou? Zaměstnavatel dostal neschopenku, předal papíry dál? Papír na PPM jsi dodávala?

• Citovat
  • Upravit
10
12.11.21 20:36
@Jolka86 píše:
Prvních 14 dní jsi měla dostat od zaměstnavatele, nahlásila jsi, že jdeš na nemocenskou? Zaměstnavatel dostal neschopenku, předal papíry dál? Papír na PPM jsi dodávala?

Právě že nahlásila, PPM tam už maj, a ve středu volala účetní ať brnku doktorce že mi tu neschopenku ještě neukončila, tak jsem tam volala dnes protože dřív tam nebyla a sestra teda říkala že si to napíše a pošlou to. Když jsem se v tu středu ptala te účetní jestli nevi kdy mi prijdou nějaký peníze, tak říkala až mi ukončí tu neschopenku :nevim: ale právě je divný že mi neposlali prachy z práce za tech prvních 14 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
13.11.21 06:46

@Petulinam tak za září ti mělo přijít v říjnu od zaměstnavatele, to si rlvyree u nej, ale za říjen je ještě brzo a listopad tuplem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.11.21 08:35

Díky holky, v pondělí si tam zavolám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
13.11.21 14:41

A měla jsi od lékaře “lístky” na peníze ke konci září a října (potvrzení o pokračování nemoci)? Je taky možné, že pokud budeš mít jen začátek a pak až ukončení PN, tak zaměstnavatel to vyplatí až s listopadovou mzdou a od ossz ti to přijde dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat