Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky co objednáváte ze zahraničí, kdy bude na Britských stránkách nová kolekce pro nejmenší do 6 měsíců? A bude vůbec. Na Neměckých stránkách už pár nových kousků je a tady pořád nic…nebo u nich miminka zimní nenosí
děkuji za rady…
Já už mám objednáno, ale pro větší děti. To je divný, že na miminka tam nic není. ![]()
Holky, poraďte, jak to objednáváte? Prosím prosím, jak to uděláte, že vám to přijde domů poštou do Čech a kde to objednáváte. Prosím prosím prosím, velikost na rok
@alien5 píše:
Ja mam objednano i na miminko.
Z UK? A kde to tedy najdu ![]()
@terinka4444 píše:
Holky, poraďte, jak to objednáváte? Prosím prosím, jak to uděláte, že vám to přijde domů poštou do Čech a kde to objednáváte. Prosím prosím prosím, velikost na rok
Já většinou přes někoho na MMB…sice si napálí docela dost navrh oproti kurzu, ale stejně to vyjde levněji než v obchodu v Čechách a hlavně má přesně to co chci…občas jsem letěla pro něco do obchodu a tam to vůbec nebylo… ![]()
![]()
Jinak pokud někdo můžete objednat po 36 Kč libra nabídky určitě uvítám…vždy objednávám velký balík takže tratné určitě nebudete ![]()
No, tomu jsem se chtěla vyhnout
objednávat přes někoho
H&M kupuju v Německu přímo v obchodě, ale nemají tam mou vysněnou mikču pro malou ![]()
@terinka4444 píše:
No, tomu jsem se chtěla vyhnout![]()
objednávat přes někoho
H&M kupuju v Německu přímo v obchodě, ale nemají tam mou vysněnou mikču pro malou
A kam jezdíš? Pořád přemýšlím jak docílit nejlepší ceny, protože objednávám co balík to cca 6-15 kousků…jsem vícematka, takže se snažím aby to vyšlo co nejlevněji…z UK ušetřím i 150,– na kousku oproti kamennému obchodu v Čechách, tak bych ráda věděla jestli by se mi nevyplatilo zajet přímo k sousedům…
Já jezdím do Weidenum´, cenu jsou tam oproti nám nesrovnatelný, já třeba miluju ty jejich bodýčka, u nás 149,– kus, tam 3ks za 9EUR
kouknu na mapu, kam to máš z Plzně blízko.
Ještě? Němky tady u nás v okolí pořádají jarní a zimní bazárky, vždycky je to v nějaké školce, snesou tam oblečení co mají doma po dětech a jedno dopoledne to prodávají, čiszé, voňavé, jak nové, a všechno za pár halířů, já vezmu 100EUR a nakoupím tam ve velkém oblečení pro obě holky na celého půl roku včetně zimních bund a kombinéz a bruslí a nějaké hračky. V tom jarním baazárku, co je jarní a letní oblečení, ještě míň. Už jsem rozmlsanec a vybírám, kupuju si topolino, H&M, esprit, pampolinu…
Objednávám na MMB a už mám objednáno, jak z miminkovské kolekce, tak z kolekce pro větší (mám kliku, beru číslo 92, a to je jak v té, tak v té
)
@terinka4444 píše:
Já jezdím do Weidenum´, cenu jsou tam oproti nám nesrovnatelný, já třeba miluju ty jejich bodýčka, u nás 149,– kus, tam 3ks za 9EUR![]()
kouknu na mapu, kam to máš z Plzně blízko.Ještě? Němky tady u nás v okolí pořádají jarní a zimní bazárky, vždycky je to v nějaké školce, snesou tam oblečení co mají doma po dětech a jedno dopoledne to prodávají, čiszé, voňavé, jak nové, a všechno za pár halířů, já vezmu 100EUR a nakoupím tam ve velkém oblečení pro obě holky na celého půl roku včetně zimních bund a kombinéz a bruslí a nějaké hračky. V tom jarním baazárku, co je jarní a letní oblečení, ještě míň. Už jsem rozmlsanec a vybírám, kupuju si topolino, H&M, esprit, pampolinu…
Tam to není od nás daleko…
já chci taky výprodej ![]()
No, do Weidenu to máš ještě blíž než já
tak to prubni, pošlu ti adresu, je to taková pěší zona, mají tam spoustu obchodů, boty, všechny hadry, hračky… asi 200metrů od té zony je obrovské parkoviště. Když naplánuješ sobotu, tak téměř každou sobotu ráno, je kousek odtamtud burza, takzavaný bleší trh, Němci si na to potrpí, tak tam jsem minulý týden koupila celý lyžařský komplet, jak nový od H&M, velikost 128 za 4 EUR
a manželovi košili Tom Tailor, novou, to byla rarita, pán si jí prý koupil a je mu malá, tak tu za 4EUR ještě měla cedulky a na nich 59,90
tak když bys chtěla pošlu ti, kdy je nejbližší burza, mají to na měsíc rozepsané, vždycky jsou tam k dispozici letáčky, takže jedeme ráno na burzu, pak jedem na Regerku, pak do Kauflandu a Lidlu pro šunku, ještě je tam Real a domů
tady kupuju jen rohlíky. Ale neměli právě tu jednu konkrétní mikinu, co sháním pro malou. Adresa té shoping zóny, když budeš chtít, pohledám adresu té burzy. Max-Reger-Straße 14
92637 Weiden
Díky. Asi i vím kde je ta pěší zóna…před lety jsme tam jezdili do bazénu a pak na kukandu do města…tenkrát jsme ale vozili Haribáky ![]()
Příspěvek upraven 08.08.12 v 11:38
Trojbalení bodýček za 10 Euro se dá koupit i na netu, pořád mají akci „3 kusy za 10“ - Liber či Euro. Já vždy poprosím maminku, která nakupuje v Rakousku, že chci ta a ta bodýčka a ty a ty tepláky (vztahuje se to jen na určité věci, samozřejmě) - teď jsem si zrovna objednávala osmero tepláčků a čtvery bodýčka, je to celkem za 40 Euro. Jedno body mě vyjde na stovku.