Kdy nová kolekce H&M v Británii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.8.12 11:38

Myslíš ty školkové bazárky? Ty ti můžu naposílat, až vyjedou termíny, budou koncem srpna, ale ty jsou od vás asi dál, já jezdím přes Cheb, takže je mám zmáknuté okolo Chebu, někde Pechbrunn a spol, to je ještě 30km nad Weidenem, aly my sednem s holkama a jedem 4 holky, podělíme se o naftu, každá dáme 50,– a máme nakoupeno na půl roku na děti, ty pálky zy oblečení jsou tady neskutečné. Klidně ti poskytnu všechny informace, co mám. Ale hodně toho nakoupím na té burze ve Weidenu, trika po euru, tepláky maximálně po dvou, hrady pro Filly, co tady stojí 1200,– sice hraný, ale v originál krabici, jak nový za 10EUR, to měla šestiletá radost k narozkám :lol: :lol: barbíny, na těch teď ujíždí, za 2-3EUR a to vybrám jen nejkrásnější princezny… prostě šetřím šetřím :mrgreen: :mrgreen: a doma máme oblečení a hračky, vše značkové na 10dětí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo a jestli máte u Vás prodejnu Alpine pro, mají 50% slevy na vše, já jim tam nakoupila softshellky po pětistovce, kalhoty softshell vyšly snad na 400,– já zimní bunda 800,– koupili jsme si s manželem softshell letní a podzimní bundy max. do 1000,– tam jsem parádně nakoupila, sandály na přístí léto za 250,– mám karabic na rozdávání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák