T-mobile a nový mobil

10048
7.8.12 13:03

t-mobile a nový mobil

Ahoj holky,
potřebovala bych radu nebo zkušenost.
Jsem u T-mobilu snad 11 rok, nikdy jsem operátora neměnila…Mám celou dobu paušál, ted zrovna mou pětku. Jsem přesně ten typ co moc nesleduje dění, výhody, slevy atd..takže jsem ničeho ani nikdy nevyužila…
No ale v minulým týdnu mě začal blbnout mobil, je mi jasný že oprava je skoro co to novej a napadlo mě že bych snad mohla mít u T-mobilu nějaký bonusy nebo prostě „něco“ co by mě zvýhodnilo cenu za novej mobil. Vím že spousta lidí si bere vždycky při podpisu nové smlouvy atd. ale jak jsem psala já jsem to nikdy nevyužila…Včera jsem byla na pobočce, bohužel tam byla madam před důchodem, která asi netušila ani co je dotykáč, takže mě neporadila absolutně nic a dneska když jsem volala na operátora tak mi slečna opět vůbec konkrétně neporadila…tak si říkám kam jinam se obrátit a zjistit možnosti než semka na vás a s tím potom porazím na tvrdo na prodejnu :)
Děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
7.8.12 13:09

Moje mamka je u nich taky a každý 2 roky si musí prodloužit smlouvu. K tomu dostane vždy nový telefon. Takže určitě nárok máš, zašla bych osobně na pobočku a bez telefonu se nehla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.8.12 13:12

No právě já vím že mě to všichni vykládají jak odešli s mobilem za korunu nebo tak, ženská mě řekla že jsem si to měla vzít vždycky k nové smlouvě :zed: :zed: já si nikdy nevzala a to sem mohla teda zhruba 5X a tedka mě nechtějí dát ani jeden… :pocitac: :lol: no jako hodlám tam jít s manželem :oops: :lol: a odejít s novým mobilem a dobrým pocitem, jenom bych chtěla vědět co všehcno můžu říct :lol:…samozřejmě počítám s tím že kdyžtak odejdu k jinýmu operátorovi, což ale popravdě ani moc nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.12 13:15

To je divný, protože máma si ho brala taky dýl než u podpisu smlouvy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
7.8.12 13:24

No co mám zkušenost, tak novej mobil za pusu ti dají k prodloužení smlouvy, ale zase nedostaneš výhodnější volání. Vždycky jsem preferovala levnější volání, takže mobil jsem většinou nebrala. Jen jednou, to byla nějaká speciální akce, kdy dali levnější minuty i mobil za korunu. Ale za těch 10let jsem to chytla jen jednou.
Nebo pokud ještě existují bonus body. Za ty bývaly taky mobily :think: Ale upřímně já nikdy neměla těch bodů tolik, aby to vyšlo na nový mobil.
Takže bych neviděla nadějně, že ti vyjdou vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.8.12 13:27

Ahoj, tak vždy ho nabízej při prodloužení smlouvy, ale dá se toho docela dost zjistit i na jejich stránkách. Když se přihlásíš na svoje tel. číslo, tak ti tam určitě vyjede nějaká nabídka přímo pro tebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
7.8.12 13:28

Když se mrkneš sem, zjistíš, že za korunu ti prodají jeden jedinej chytrej telefon a ještě se musíš upsat, že vyvoláš za měsíc 500,–. Děti se mi budí, musím běžet, ale mrkni na jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.8.12 13:44

No oni mě vždycky smskou napsali že smlouvu automaticky prodloužili, akorát minule jsem tam pak šla a změnila si paušál na jiný druh a to na tu mou 5..žádný slevy ani volný min ani mobil jsem nedostala… :nevim:
Měsíčně provolám v průměru tisícovku…
NO uvidím zkusím něco vyčíst a pak tam naklušu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
7.8.12 13:47

Mám čerstvou zkušenost z neděle :-) Na dovolené se mi rozbil mobil, tak jsem si vyhlídla akci u Vodafone, manžel stejně přemýšlel, že by přešel. Ale nová smlouva mu začala platit 3 dny před naším rozhodnutím :cert: Tak jsme se šli do T-Mobile zeptat, jestli jde ještě zrušit, že jsme dostali výhodnou nabídku u Vodafone s tarifem za 550 a Samsungem Galaxy Ace za cca 1000 Kč… Samozřejmě bysme museli doplatit v našem případě dalších 12 měsíců, ale jak pán slyšel, že chceme přejít, tak vytáhl katalog, nabídl paušál místo 800 Kč měsíčně jen 550 Kč, k tomu telefon v hodnotě 7000 Kč za 1300 a bylo :mrgreen:
Také jsme u T-mobile celé roky a nikdy nás to nenapadlo, už víme aspoň pro příště kam jít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
7.8.12 13:49

Také jsem právě koukala do těch jejich katalogů, ale s tarifem kolem 500 kč byli všechny drahé, takže na to se nespoléhat. Podle toho bychom za ten telefon měli dát asi 6000 Kč, na pobočce jsme ho dostali za 1300…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.8.12 13:53

NO právě přesně to hodlám udělat s tou flignout s tím přejitím jinam…je to stejně hnusný že takto to na lidi hrajou…
Mě ten mobil taky nepřežil horkou dovču :zed:
Jinak paušál mám 500 ale mesičně platím fakt tak 1000-1100 zhruba :roll:

Děkuju moc za zkušenost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.8.12 14:02
@Dice píše:
No oni mě vždycky smskou napsali že smlouvu automaticky prodloužili, akorát minule jsem tam pak šla a změnila si paušál na jiný druh a to na tu mou 5..žádný slevy ani volný min ani mobil jsem nedostala… :nevim:
Měsíčně provolám v průměru tisícovku…
NO uvidím zkusím něco vyčíst a pak tam naklušu :roll:

Ahoj. Pokud uz je smlouva prodlouzena, tak to asi bude trochu problem s tim mobilem, ten je treba vzit pri prodluzovani. A pri automatickem prodluzovani, coz tento tarif ma je si to treba pohlidat sam. :! A co se tyce prechodu, tak ten asi t-mobile neumozni, kdyz smlouva bezi na dobu uritou tim prodlouzenim na dalsi dva roky. Ale zkusila bych primo znackovou prodejnu nebo pisemne reklamacni oddeleni a argumentem, ze telefon nebyl nabidnut pri posledni uprave tarifu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
7.8.12 14:13

Udělala bych to přesně jako @Sabi.M na to oni slyší - že když Ti nevyjdou vstříc, odejdeš k jinému operátorovi (chtělo by to nastudovat si přesný tarif konkurence a přijít tam s hotovou věcí jako Sabi. M ).
Nevěřím že by si nechali utéct stálou zákaznici jako jsi Ty :think: a určitě Ti vyjdou vstříc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.12 14:16

@Dice ahoj, to je nesmysl. Taky jsme u t-mobile. Přítel je tak trochu blázen a nejradši by si kupoval telefon každý týden, aby si měl pořád s čím hrát.. Měl útratu cca 300 komplet měsíčně. 4el na pobočku, co mu můžou nabídnout. Za ty 300 opavdu nic moc, ale vzal si internet tuším za 200 měsíčně, udělali mu dodatek a ke smlouvě na 2 roky se upsal, že bude mít minim´álně rok útratu 500 a docela mu dali i pěkný výběr z levných telefonů, On si vzal nokii-nevím za korunu, pak tam bylo za korunu htc nějaké a dost dalších.. Když budou dělat problémy, řekni jim, že tedy přecházíš k jinýmu operátorovi, to zabere vždy. Máš totiž sice smlouvu na určitou dobu, ale oni ti nemůžou zabránit odejít- zaplatila bys nějakou pokutu sice, ale odejít jim můžeš. zajdi znova na pobočku, určitě se domluvíte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.8.12 14:38

Pokuta = doplatit pausal, takze treba napr. 18 mesicu krat 500,– za tarif, to si radej za tech 9 tisic koupim dva nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák