Kdy odstranit bočnicy z postýlky

1665
14.1.14 13:51

kdy odstranit bocnici z postylky

Ahoj, řešíme ted doma aktualne problem, jestli uz malemu (18 mesicu) odstranit bocnici od postylky. Jake jsou vyhody a nevyhody, pripadne jake jsou nebezpeci? Ja se hlavne bojim, ze bude lezt z postylky pri usinani, zvlast v dobe, kdy ho budeme davat spat a on si nebude myslet, ze je jeste cas:-) Manzel se boji i situace po probuzeni - vlastne ale nevim ceho:-) Diky za komentare a zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
14.1.14 13:57

Já nechala staženou bočnici ve chvíli kdy mi dítko začalo přelézat vytaženou ve stylu - přehodím nohu a vrhám se střemhlav na podlahu.. to mi přišlo nebezpečné - to at raději bezpečně vyleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.1.14 13:57

My jsme dali bocnici dolu, kdyz Barca zacala prelezat ohradku. nechtela jsem cekat, kdy ji napadne prelezt i postylku. to ji bylo asi 20 mesicu. ale dali jsme postylku z te strany k moji posteli, i syn to tak mel. bocnici jsme postavili na zem, takze to mela jako zabradli, nenavazovalo to rovnou na nasi postel.
pri usinani vubec nevyleza, ani kdyz je sama. ale ona je naucena uz od malicka dobre usinat. takze to byl nakonec nejmensi problem. vlastne jsme s tim zadny problem nemeli. ani se ke me nestehovala dlooooouho do postele, az pred nekolika tydny, kdyz byla nemocna.
jedine kdyz s brachou blbnuli.
ted uz teda od noveho roku ma velkou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
14.1.14 13:59

No my jsme asi exoti. Malý už měl dva roky a bočnici má pořád na hoře. Měla jsem obavy že když ho večer dáme spát vylézal by z postýlky.. Tak nám nevyleze… „čuchtá“ si tam třeba hodinu než usne, ale dobrý.. Ráno vždycky volá, že je vyspaný. Vezmeme ho k nám do postele a ještě si zdřímne.. Přes den už spí ve svém pokoji ve velké posteli, ale večer nechce :nevim: Ale zas na to nespěchám..očekávám, že se postýlky vzdá dobrovolně.. přece jen na věky se tam nevleze. Takže my jsme nechali. Já právě nevím moc výhod, mimo to, že ráno by za námi vlezl sám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1665
14.1.14 13:59

To s tim vylezanim jsem cetla, ale on se vubec vylezt pres bocnici nesnazi (coz kdyz o tom premyslim, je vlastne divne:-). Spi ve vlastnim pokoji asi od sesti mesicu. Pri ukladani nekdy protestuje. Nekdy dlouho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.1.14 14:01

Je to foceny telefonem v seru, ale videt to je… jinak u. vojty jsme to meli tak, ze matrace z postylky navazovala rovnou na moji matraci, a. vojta se teda k nam stehoval dost. ale on i mnohem hur vzdy usinal a je proste v tomhle jiny nez segra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846

Malé má postýlku s vytahovacíma tyčkama- ty jsem vyndala v době, kdy začala chodit sama na nočník. Prcek má 2 roky a pořád má postýlku celou. Bočnici bych sundala v případě, že začne vylézat z postýlky a bude hrozit úraz. Já bych s tím moc nespěchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2

Vidím, že mám štěstí, ale malý se o to přelézání ještě nikdy nepokusil.. Ale on by tam tu nohu ani nezvedl. Máme starou postýlku po chlapovi a tam je ta bočnice fakt vyšší než v nové postýlce co jsme nechali u prarodičů.. zní by fakt dělal kamikadze..

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
14.1.14 14:03

Malá jí neměla nikdy - je kojená a postýlku má odjakživé u mé. Ona jí teda ani nesnesla, když tam byla bočnice, ani si tam nelehla, když tam nebyla, tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
14.1.14 14:06

Sundali jsme ji kdyz sme dali postylku na nejniz. Nebavilo me ho prehazovat z nasi postele do jeho postylky a zvedat ho tak vysoko. Ani nevim kolik mu bylo. Neco pred druhyma narozeninama. Ted uz ma velkou postel

• Citovat
  • Upravit
2017
14.1.14 14:06

Už jsem o tom taky přemýšlela. Malý teď má tendence všude přehazovat nohu a sápat se někam. Zatím to teda končí přehozenou nohou.. Z postýlky to teda nikdy nezkoušel, ale asi to bude otázka času. Uvidíme, jak bude dál šikovný a popř. sundáme bočnici. Trošku se bojím, že při usínání bude utíkat z postele, poleze k nám a ráno poleze dřív z postele, ale zase určitě lepší, než kdyby lezl po hlavě z postýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.1.14 14:19
@zupe píše:
Ahoj, řešíme ted doma aktualne problem, jestli uz malemu (18 mesicu) odstranit bocnici od postylky. Jake jsou vyhody a nevyhody, pripadne jake jsou nebezpeci? Ja se hlavne bojim, ze bude lezt z postylky pri usinani, zvlast v dobe, kdy ho budeme davat spat a on si nebude myslet, ze je jeste cas:-) Manzel se boji i situace po probuzeni - vlastne ale nevim ceho:-) Diky za komentare a zkusenosti.

Nám se kolem 18 měsíce na dovolené stalo, že syn v noci najednou přelezl bočnici stylem letím po hlavě. Bylo štěstí, že postýlka byla nedaleko mé a trochu se prásknul hlavou o dřevěnou hranu mé postele nikoliv o podlahu. Zkoušeli jsme doma, aby spal se staženou bočnicí, ale chtěl přelézat ty ostatní vysoké hrany :zed:. Tak jsme museli ze dne na den koupit větší postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.1.14 14:25

@zupe od 18 mesicu mel syn dane pryc tyce takze mohl volne ven, od 23 mesicu ma normalni postel, rano to ma tu vyhodu ze si prijde do loznice a treba si k nam jeste na chvili lehne, nebo mu pustim pohadku na tabletu a muzeme jeste lezet. Z pocatku samozrejme odchazel, ale brzy pochopil, ze ma spat takze v posteli lezi, vypije si mleko a usne. A pak to ma taky tu vyhodu ze se nesnazi prelezt pres okraj a nespadne na sisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
14.1.14 14:26

V nasi postylce jde bocnice bud uplne sundat nebo nic. Nejdou vyndat tycky nebo jen snizit.
Parkrat, kdyz spal v cestovni postylce, jsme zapomnela zavrit zipem vchod a pak jsme ho nasli, jak si spokojene hraje v pokojicku, coz je trochu ma nadeje a duvod, proc do toho jit, ze doufam, ze se rano sam zabavi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
14.1.14 14:31

Mně by holka vypadla z postýlky.. :zed: její spaní je takový noční cirkus.. šíleně se vrtí, usne na polštářku a za hodinu je natlačená v druhém rohu postýlky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML