Kdy ovocný příkrm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
22.8.12 09:36
@Anonymní píše:
právě u banánu by to bylo divný, když je hypoalergení, ale zřejmě to ty potničky byli, večer už to neměla, takže to dnes zkusím znova a uvidíme.. já vůbec totiž nevím jak by taková reakce měla vypadat, teda ty pupínky. malá byla jinak ok, i jí chutnalo

teda taky nevím, googlila bych obrázky pod heslem kopřivka, to by asi tak mělo odpovídat. Myslím, že můžou být i červený fleky jako slitý, nebo drobné pupínky :nevim: Fakt je to asi individuální, spíš když opakuješ pokus, tak jestli nastane stejná reakce, tak je to asi jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 09:43
@Gladys píše:
teda taky nevím, googlila bych obrázky pod heslem kopřivka, to by asi tak mělo odpovídat. Myslím, že můžou být i červený fleky jako slitý, nebo drobné pupínky :nevim: Fakt je to asi individuální, spíš když opakuješ pokus, tak jestli nastane stejná reakce, tak je to asi jasný.

ještě otázečku, je kedluben uvařená k jídlu?? jako že jeslti je dobrá..

• Citovat
  • Upravit
31594
22.8.12 09:50
@Anonymní píše:

no jeje :D Já ji dávám do polívky a je moc dobrá. Jen pozor, je trochu nadýmavá, takže vařit odklopenou, aby mohli těkavé látky pryč. Ale jinak fakt dobrá, vyvaří se z ní taková ta štiplavost a je slaďoučká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

No, ona ta reakce může vypadat různě a u každého klidně jinak. My měli reakci tenkrát asi na rajče, dodám, že bylo povařené - malej se mi hrozně oprudil. Takže jsem mu ho pak nějakou dobu nedávala a pak dobrý. A po jahodové přesnídávce se mi osypal - kopřivka na obou tvářích. Takže jsem mu to zase už nedávala a jahody jsem znovu zkusila asi až po třech měsících a to už bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
@Anonymní píše:

Dobrá je i kedlubnová omáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 09:51

Děkuju, já už nevim co za zeleninu.. já jí teda mixuju a když dělam kukuřici a hrášek tak tam zůstávají ty šlupky a to se jí bojim už dávat :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.12 09:53

TAK TO VYZKOUŠÍME S BRAMBOREM A MRKVÍ :lol:

• Citovat
  • Upravit
29436
22.8.12 09:53
@Anonymní píše:
Děkuju, já už nevim co za zeleninu.. já jí teda mixuju a když dělam kukuřici a hrášek tak tam zůstávají ty šlupky a to se jí bojim už dávat :think:

Zkoušela jsi červenou řepu? Ta je taky sladká a dítě se mi po ní mohlo utlouci. Jinak hrášek a kukuřici jsme dávali taky, pak cuketu - tu nejedl, květák, kedluben, dýně, batáty, špenát, brokolici, mrkev, pastyňák, petržel… to je tak všechno, na co jsem si rychle z hlavy vzpomněla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 10:22
@gabi.design píše:
Zkoušela jsi červenou řepu? Ta je taky sladká a dítě se mi po ní mohlo utlouci. Jinak hrášek a kukuřici jsme dávali taky, pak cuketu - tu nejedl, květák, kedluben, dýně, batáty, špenát, brokolici, mrkev, pastyňák, petržel… to je tak všechno, na co jsem si rychle z hlavy vzpomněla. :think:

a v jaké podobě červenou řepu?? to mě nenapadlo a je moc zdravá…
a cuketa je taky dobrý nápad--

• Citovat
  • Upravit
29436
22.8.12 10:29
@Anonymní píše:
a cuketa je taky dobrý nápad–

Normálně jsem ji uvařila, oloupala (nebo oloupala a uvařila) a pak rozmixovala. Malej to měl rád s rýží. Ale ze začátku, když jsme začínali s příkrmy, tak ji jedl jen samotnou a fakt mu šmakovala. Jen se teda dlouho vaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.8.12 19:13
@Anonymní píše:
a cuketa je taky dobrý nápad–

Repu uz jsem dceri taky zkusila dat a chutnala ji moc, spolecne s ryzi a druhy den i s masem.
Cuketa se da pridat skoro do kazde smesi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 19:18
@PetulinaP píše:
Repu uz jsem dceri taky zkusila dat a chutnala ji moc, spolecne s ryzi a druhy den i s masem.
Cuketa se da pridat skoro do kazde smesi

já myslela právě že řepu ve skleničce uvařit ani nevim že se dá koupit jako syrová zelenina :think:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.8.12 19:28
@Anonymní píše:
já myslela právě že řepu ve skleničce uvařit ani nevim že se dá koupit jako syrová zelenina :think:

syrovou prodávají třeba v kauflandu. Dobrá je upečená v troubě. Umýt, zabalit do alobalu a zhruba 2 hodiny na 200° péct v troubě. Jde pak krásně sloupnout. Zakapu olivovým olejem, sobě ještě osolím. Ale dělám jí jenom když peču nějaký maso nebo buchtu. Kvůli jedný řepě se nevyplatí zapínat troubu.

• Citovat
  • Upravit
2282
22.8.12 19:29

No zavarovanou repu bych diteti asi nedavala.
Ja mela mladou repu z trhu, ale videla jsem i v Tescu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.12 16:51
:kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat