Příkrmy - maso, začátek

4706
8.8.12 13:13

příkrmy - maso začátek

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to s prvním masem?? množství a přípravu vim, ale jak je to s prvním vyzkoušením už si nepamatuju, první dcera maso nejí.
*jeslti jsem to správně pochopila 1ní týden mam vyzkoušet jeden druh, to je jasný.. ale jak jako?? každý den po ty tři dny a pak zase týden pauza?? nechápu..
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
8.8.12 13:16

Chápala jsem to tak, že 3 dny dávat jedne druh. Takže např. po, út, st - kuře, čt, pá, so - krůta, ne, po, út - králík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.8.12 13:18

Ty tři dny kvůli možné alergické reakci. postupně se můžeš dostat až na 6dní v týdnu a jeden se doporučuje žloutek. ale nemusí být to maso takhle často, záleží na zvyklostech rodiny a uvážení rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.8.12 13:18

Nějak moc nechápu ty pauzy…já dávala první dny malinko, jen asi půl lžičky, pak postupně přidávala :nevim: druhy jsem moc neřešila, ze začátku to bylo kuře z farmy, pak krůta, telecí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.8.12 13:20
@micelinka píše:
Chápala jsem to tak, že 3 dny dávat jedne druh. Takže např. po, út, st - kuře, čt, pá, so - krůta, ne, po, út - králík…

no takhle si to myslim taky právě, ale na kojení je napsaný jeden druh 1× týdně a pak zvyšovat, což nechápu.. budu to dělat asi takhle noo.. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.8.12 13:37

@mona.k.79 já to dělala takhle, když jsem odzkoušela všechny druhy tak měla 2 dny maso, den zeleninu, pak zase 2 dny maso…teď má to, po čem zrovna ráno sáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.8.12 15:23

DÍKY :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
8.8.12 15:27

Tak já jsem to pochopila zase tak, že se má 1.týden dávat 1× za týden maso 8o, pak další týden 2× za týden maso, pak 3.týden 3× týdně maso až po 6.týden, pak dávat žloutek :think:!?!
Tak to teda vůbec tedˇ nechápu :pocitac:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.8.12 15:31

Tak ono jde hlavně o to, nenaložit dítěti zničehonic porci masa, jinak je celkem jedno, jak se k tomu kdo postaví, pokud na to jde postupně a opatrně…jestli maso dávat nejdřív třikrát za týden, nebo každý den trošku…chce to jen sledovat, jestli z toho mimino nemá žádné problémy, ale je to pořád človíček, ne předmět laboratorního pokusu, takže není potřeba dodržovat do puntíku někým daný návod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.8.12 15:33

@Etcetera78 přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
8.8.12 19:30

Já moc druh masa neřešila, spíš množství-přidávám postupně k zeleninovému pyré, nakrájené na jemno. Baští krůtí, králičí, kuřecí, telecí.1Xtýdně žloutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí