Kdy přiletí čáp?

1548
20.8.15 17:53

Kdy přiletí čáp ?

Milé maminky a spolusnažilky. Je již spoustu témat, ale všude jsou už zaběhnuté konverzace, tak jsem chtěla založit novou. Snažíme o druhé miminko už přes 3 roky a stále nic. Máme toho za sebou hodně, včetně neúspěšného IVF, ale stále věřím, že ten čáp přiletí - mimochodem opravdu skoro denně létá kolem našeho domu, ale stále nic. Budu ráda, když se některá přidáte a budeme společně čekat na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
20.8.15 17:55

Ahoj, kdybych věděla kdy přiletí, tak ho budu vyhlížet každý den a podplácet něčím dobrým :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:00

:hug: Kolem nás také pořád lítá, spousta známých teď čeká a my pořád nic..Na krátko se u nás zastavil, ale zase odletěl :( Neboj až přijde ten pravý čas, tak se dočkáme.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:03

@chipsa @roksy25 My ho taky stále lákáme a ono nic :-D Ale asi lítá na žabky co má soused v jezírku :lol: A máte pravdu holky. Všude kolem se těhotní. Mám pocit, že jsou snad všichni kolem těhotní jen nám se nedaří. Jak dlouho se snažíte vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
20.8.15 18:05

5 let, několik potratů a dvakrát nepovedené umělé. Čáp lítá tam, kde ho nečekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:07

@chipsa :( to mě mrzí, a zjistili Ti alespoň čím to je že se stále nevede? My už jedno dítko máme - 7 letou dceru ale druhé né a né…taky nepovedené umělé, u mě je to asi nejspíše tím, že mi špatně dozrávají vajíčka…mám jen jeden vaječník, tak to je horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:08

@sharka84 Něco přes 5let, aktuálně jsem po revizi :( No ale úplně všude samý kočárek, pupek. Na facebooku to je každou chvíli nějaká svatba a dítě, z našich přátel a spolužáků prcka čeká hned několik holek a u nás v rodině a blízkém okolí taky :zed: Asi toho čápa vábí usilovněji..A jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:10
@chipsa píše:
5 let, několik potratů a dvakrát nepovedené umělé. Čáp lítá tam, kde ho nečekají.

Přesně a nejlépe úplně na první nechráněný sex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
20.8.15 18:11

Určitě přiletí čáp nebo vráno. Já nezapomenu jak jsme seděla v čekárně u doktora a sedla jsem si mezi 2 těhotné a za měsíc už byl duch na testu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:15

@Markéta80 Tak to na to budu myslet, až půjdu zítra na kontrolu :mrgreen: Doufám, že tam nějaké budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
20.8.15 18:16

@roksy25 jo já si šla pro doporučení do CAR :mrgreen: :mrgreen: a já ani nekoukala a sedla na volné místo a pak jsem se rozhlídla a samá těhotná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:21

@Markéta80 Tak to jsi mi dala dobrý recept..Za dva měsíce si taky dojdu pro žádanku, ale budu si tipovat, v jaký moment si tam sednu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:21

@roksy25 to máš pravdu, létají tam kde nemájí - já byla koncem června na laparoskopii, kde mi rušili srůsty a vedle na pokoji se střídaly ženské co chodily dobrovolně na potrat…jsem myslela, že mě trefí…jinak snažíme se zhruba od 3 let dcery - bude mít 7 ale byly nějaké pauzy, takže v kuse kolem tří let asi…Dokonce kolegyňka v práci, také měla strach, že to nepůjde hned a ono se to povedlo na první šup dokonce v době, kdy dělali rekonstrukci bytečku a bydleli každý jinde…ale taky pořád sahám na její pupík, prý je to nakažlivé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:22

Jinak já jdu na folikometrii příští pátek, tak jestli tam nějaká bude, nenápadně si přisednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
20.8.15 18:25

@roksy25 :mrgreen: :mrgreen: nejlépe jít když je poradna pro těhotné :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí