Kdy přiletí čáp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
20.8.15 18:28

Příspěvek upraven 07.04.16 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:28

@Markéta80 safra, tak to já nevím, já mám pocit, že poradnu má normálně mezi i klasickýma kontrolama. Ale u nás to jde hrozně rychle, mají to tam dobře zorganizované, nikdy dlouho nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:29

@sharka84 Tak to přeji ať jsou pozitivní zprávy :hug:
@Markéta80 Zjistím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:30

@roksy25 To mě moc mrzí a to byl SP nebo něco jiného? Já taky než se nám povedla dcera, tak jsem byla na rezivi, jelikož jsem měla zamlklé těhu…bylo to hrozné, pak jsem měla strach, aby to další - které bylo až za rok - nebylo to samé…a teď to zase nejde…ach jo…Bereš nějaké vitamíny nebo tak něco? Mě doktor doporučil Nosifol a do toho zkouším homeopatika folliculinum. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
20.8.15 18:31

@sharka84 u nás ne, v jeden den jsou jen těhotné a tim že jsme šla jen pro papír tak jsem mohla přijít kdykoliv :mrgreen: :mrgreen: je fakt že jsme se mezi těhotnýma dobře necítila a dlouho neposeděla ale stačilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.8.15 18:33

Ahoj všem a zdravím povědomé „tváře“, ráda Vás zase vidím, ikdyž radši bych vás viděla v diskusích o porodech a kojení :hug: Kdo mě ještě nezná z deníčků a diskusí, tak jen ve zkratce - první „miminko“ máme z IVF, o druhé se snažíme 5 let - před čtyřmi lety jsme přišli o chlapečka a pak už se mi nikdy nepodařilo otěhotnět, navzdory několika IUI a transferům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:33

@roksy25 Už minulý měsíc jsem byla na folikometrii, ovulka měla být podle velikosti foliku v pondělí, podle tlaku v břichu si myslím, že byla až v úterý, a nic..a to jsme se snažili od neděle do toho úterka…tak nevím…Další folikometrie mě čeká 28.8 a to ten den jedeme na Saab sraz na Vochtánku do Ústí nad Orlicí na celý víkend, tak tam nebude asi moc šancí na tulení, jelikož jedeme i s dcerou a známýma a nebude asi ani čas…navíc se dooost pije pivčo, tak manža beztak vždycky vytuhne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.8.15 18:35

@Markéta80 Ono je to asi všude jiné…a Ty jsi teda teĎ těhulka?
@wobludka Ahojky, taky jsi mi nějaká povědomá…neviděly jsme se na diskuzi o IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.8.15 18:41

@sharka84 myslím že ano :kytka: ale už si taky nevybavuju podrobnosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
20.8.15 18:46

@sharka84 ne já už mm doufam odrozeno, 3× a všechny císařem tak plození přenechávam jinym. na to že mam v kartě neplodnost tak jsem spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:53
@sharka84 Bere GS Mamavit, začala jsem když jsem zjistila, že jsem těhotná, předtím jsem brala jen obyč. listovku. Ale brala jsem Utrogestan a nejspíše zase budu, mám špatnou hladinu hormonů. Bez hormonů MS buď nedostanu, nebo jí mám jednou za 3-5měsíců. Nosifol na mě neúčinkoval. Bylo to ZT 6+1.
Hele tak třeba se to povede, ve chvíli kdy tomu moc nedáte. Nám se to teď tak stalo. Doma jsme se skoro míjeli, ale jeden večer jsme si dali nachos a quacamole a vínečko a bylo to tam, bylo to překvápko, ani jeden jsme to nečekali. Dokonce jsem ani ten měsíc nehlídala, kdy to mám dostat..Ale je dobře, že chodíš na folikulometrii, alespoň víš, kdy přibližně a jestli ovuluješ..
@Markéta80 píše:
@sharka84 u nás ne, v jeden den jsou jen těhotné a tim že jsme šla jen pro papír tak jsem mohla přijít kdykoliv :mrgreen: :mrgreen: je fakt že jsme se mezi těhotnýma dobře necítila a dlouho neposeděla ale stačilo :mrgreen: :mrgreen:

Stačilo nasát atmošku :mrgreen: :mrgreen:
@wobludka Ahojky, na tebe si pamatuji, neboj dočkáme se :hug:

Mě třeba deptá teď to čekání na další snažení, už aby byl říjen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.8.15 18:55

@Markéta80 Navíc se povedla taková princezna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
20.8.15 19:02

Holky, mrzí mě, co požíváte. Musí to být strašné :( Já taky čekala než se zadařilo,9m to trvalo, byla jsem z toho dost na nervy, ale co je 9m oproti tomu, co zažíváte vy. Držím vám palce, ať se co nejdřív zadaří, a gratuluju těm, kterým se nakonec zadařilo ;)

• Citovat
  • Upravit
5420
20.8.15 19:16

@Anro Děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.8.15 19:18

@roksy25 :mavam: :kytka: :hug:

Tak asi všechny tady to dobře znáte, samozřejmě po několika letech už taky člověk musí fungovat aspoň v rámci možností normálně s tím, že když má pocit, že to zvládá dobře, tak jako zákon schválnosti přijde nepovedený transfer nebo revize :D I taková o pár dní zpožděná menstruace dokáže i zkušenou harcovnici slušně rozházet :D Můj muž neměl minulý měsíc v testovaném vzorku žádné normální spermie, vlastně je tam neměl nikdy za posledních x let, takže se k nějakému domácímu zázraku zase až tak neupínám, přestože člověk asi doufá vždycky.

Zítra mám folikulometrii před KETem, tak jen čekám, co se zase kde podělá :lol: V případě neúspěchu ještě jeden na jaře a už končíme, stárnu a nervy mám taky jen jedny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí