Kdy přiletí čáp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anro
20.8.15 20:08

@roksy25 Nemáte zač :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anro
20.8.15 20:13
@sharka84 píše:
@Markéta80 to je můj sen, mít tři děti :oops:

Můj taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5420
20.8.15 20:15

Já bych jich chtěla 6, tak uvidíme, zda bude alespoň jedno.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.8.15 20:17

@sharka84 to si nevybereš, jedna má nemoc v rodině, druhá byla zneužívaná, třetí má problémy s manželem atd. atd… každý holt řeší něco, jedno „lepší“ jak druhé… samozřejmě jen málokdo i to dokáže představit, tuhle se mě taky spousta lidí ptalo, proč jsem nebyla s manželem na významné společenské akci - asi by to moc nepobrali, kdybych přiznala, že jsem holt seděla doma na zadku a potrácela to, co se po transferu drželo jen pár dní. Ale já taky můžu tak maximálně politovat rozvádějící se kamarádku, když jsem skoro půlku svého života ve spokojeném vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
20.8.15 21:07

@sharka84 po těch letech snažení jsme si říkala že stačí jedno jenže jak malej trošku povyrostl a osamostatnil se, navíc byl víc na tatínka tak jsme chtěla ještě jedno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
20.8.15 21:11

@roksy25 6 8o, my když se seznámili s manželem tak říkal že jeho sen je 8 dětí tak jsem jen 8o 8o jestli jako s jednou manželkou a prý že jasně :mrgreen: a ted kolikrát řekne že jsme měli zůstat jen u jednoho a jaký by jsme měli klídek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.8.15 10:21

Děkuju holky ;) taky držím pěsticky ať to. Všem vyjde… No pozitivně s snažím myslet, ale občas to jde těžko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
21.8.15 10:50

@Markéta80 No to je takový náš sen, jinak asi budeme rádi za jedno :mrgreen: Ty jo 8, co ty víš, co se ještě přihodí :lol:
Jinak jsem dnes byla na kontrole, všechno v pořádku, teda po revizi. Bohužel ale PCO stále přetrvává, pořád mám polycystické vaječníky, takže mi nasadila nějaké léky, abych to dostala a nečekali jsme kdoví jak dlouho na MS, pak naberou krev a udělají hormonální profil a štítnou žlázu a podle toho nejspíš nasadí Clostibelgit..Doporučila mi opět Nosifol nebo Inofolic, ale nevím, nosifol jsem již měla a neměl žádný efekt, tak uvidím. Ale potěšila mě zájmem a vše mi vysvětlila..Už můžeme prý i mít sex, prý je vše v pořádku..A po druhé MS můžeme začít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
21.8.15 11:19

@roksy25 Tak to je dobře, že je vše v pořádku a ty PCO dá se s tím něco dělat? Nosifol teď zkouším já, vzala jsem si dvě krabičky na zkoušku, pak zkusím ten Inofolic, a ještě je GS mimistar ty taky obsahují ten inositol, tak uvidíme. Ještě mohu doporučit ty homeopatika foliculinum, ty se berou od 5dne MS 3kusličky 2× dnně po dobu 5ti dnů. Kdo bral někdy clostik tak ten se bral taky od 5 dne MS takže to je vlastně to samé jen na přírodní bázi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
21.8.15 11:20

@roksy25 :palec: :palec: tak super, uvidíš co ten profil, clostil jsme taky brala v druhé části cyklu utrogestan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
21.8.15 11:27

Místo utroše je pak luteinum nebo tak nějak. To se bere od tuším 11dnes cyklus do MS nebo pozitivního testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.8.15 12:28

@roksy25 to je moc fajn, že je sliznice ok, spousta holek má revizi problémy (ikdyž se časem taky obvykle spraví), tak o starost míň :palec: S PCO zkušenost nemám, tak neporadím, u nás je příčina jen u manžela, já jsem zdravá - tedy bývala jsem, teď mám imunitní problémy, ale to je holt daň za IVF.

Já dnes kontrola taky ok, akorát se mi zase vrátil cyklus zpátky z „letního“ režimu a o dva dny posunul, tak ještě nemám vyprofilovaný dominantní folikul, slušní jsou oba, a musím do CAR v pondělí znovu. Nicméně sliznice má už teď nějakých 12mm a vrství se, tak pokud se nic nesemele, měl by transfer být. Zkusili jsme nasadit prednison, co to se mnou udělá (minule to se mnou seklo po jednom prášku :zed: ) tak jsem na to zvědavá :lol: Ono u mě je to tak, že se obvykle dr. rozplývá, jak pravidelně ovuluju, jakou mám kvalitní sliznici, jak nikde žádná cystička, ale když nejsou žádné normální spermie a šikovná embrya, tak je mi to stejně na dvě věci :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
21.8.15 12:35

@wobludka to je hrozné, že každý má něco viď? U nás je to naopak. Manža OK a mě se špatně vyvíjejí vajíčka…ach jo..já jdu příští pátek na tu folikometrii tak jsem zvědavá co mi poví…pokaždé tvrdí, že je krásný folik, pravidelně praská kdy má ale jestli je prázdný nebo je tam kvalitní vajíčko, to mi nikdo nezjistí jelikož to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
21.8.15 13:09

@sharka84 Dá, pomocí hormonů. PCO je vlastně, že ti nedozrávají vajíčka a nemůže tak dojít k oplodnění a kvůli tomu není ani ta MS..Já jsem i posledně otěhotněla díky utrogestanu, bez něj jsem neovulovala..Ale posledně mi dr. říkala, že to je ten mírnější typ, kdy se dá s tím něco dělat, prý jsou i horší typy :nevim:
Upřímně, já jsem docela posera ve zkoušení nových věcí, říkám si abych si to nějak nerozhodila. Jednou jsem ze zoufalství zkusila kontryhel a tak mi to rozhodilo cyklus, že se mu vyhýbám obloukem..
@Markéta80 Má z té kontroly docela radost, jsem taková nabuzená, i dr. vypadala optimisticky :mrgreen: Akorát ze mě teda vytáhla, od kterého doktora jsem k nim před dvěma lety přišla :mrgreen:
@wobludka Jo, taky se divím, že to mám tak bez komplikací a že mi řekla, že už můžeme zkusit i sex, já i po operaci byla v klidu, jeden den mě trochu pobolíval podbřišek, jako u MS a pár dní jsem drobně špinila, ale jinak nic. A bála jsem se hodně teda, že to ze mě bude lejt, nebo že budu muset na revizi znovu, nedej bože, aby poškodili dělohu, ale vše ok..I přístup všech v nemocnici byl skvělí a to jsem furt na naší nemocnici nadávala..Ale gynekologie jednička s hvězdičkou..Dr. byla taková fajn, že by ani nečekala těch půl roku, že se na to vrhneme po druhém cyklu…A sliznice v klidu, 4,1mm, jen ten jeden polycystický vaječník a u toho, kde se podařilo to těhotenství říkala nějaké DPT, ale co to je, to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
21.8.15 13:17

@wobludka To mě mrzí a co má manžel za problém? Co nějaké vitamíny? Ale neboj se, ono to vyjde, až to budeš nejméně čekat.. :hug: Na co se dává ten prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí