Kdy s dítětem k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21626
5.2.26 07:45

@Hobitka no vidíš. My moře a teplo milujeme a nesnášíme zimu a sníh. Už od začátku prosince vyhlížím jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
5.2.26 08:12

@Nikolka29 za mě úplně v pohodě. My jeli do Chorvatska, když synovi bylo necelých 11 měsíců. Kámoši jezdili od 2 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31014
5.2.26 08:26

@nozu No, ja si hlavne uvedomila, proc jsem napsala odpoved, jakou jsem napsala. Nejak mi nedoslo, ze by snad mohli k mori chtit rodice :oops: :mrgreen:. Pro me je dovolena u more strasna nuda, koupani pod sirym nebem nemam rada a co na plazi… Zmrzlinu nejim, kafe nepiju :oops:. A jeste jsem mela hruzu, ze me hyperaktivni deti neuhlidam. Cestovani jako mimina fakt nedavala. No, pro me strasna nocni mura :mrgreen:, uznavam, ze jsem ve spatne diskusi.

Loni deti naznaly, ze mozna po ctvrte za sebou k mori uz nepotrebuji, a skakala jsem radosti :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.26 08:36

My pojedeme se 7 měsíční noční vlak a zpět letadlo. Ve 14 měsících Blízký východ na vlastní pěst a ve 22 měs. JV Asie, 12 h v letadle. :mavam: Autem bych ale nejela :D :D :D

Příspěvek upraven 07.02.26 v 09:00

• Citovat
  • Upravit
6678
5.2.26 08:52
@TJ4491 píše: Více

Všechny dovolené dělám kvůli sobě, aby mi nehrablo doma :lol:

Zvlášť ty kde je herna, hlídání a zvířátka na zabavení, to je kvůli mně, abych se o něj nemusela aspoň o dovolené moc starat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
5.2.26 09:14

Naše děti by to nedaly. Byly silně necestující, byla jsem ráda za 2 hodiny po ČR. K moři jsme poprvé jeli, až jim bylo 9, 11 a 13 :D
Já tam byla ve svých 39 také poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31014
5.2.26 09:46

@Temnástranasíly Jo, to se urcite neni za co stydet. Nastesti nase deti netrpi ani s rodici v horach (to delam kvuli sobe). Fakt nastesti. Kdyby chtely jen k mori, tak by mi hrablo :mrgreen:.

Ale tim, jak jsem nemela moc cestovni deti, tak prvni dovolena byla vlastne az to more ve veku 7,5,2. Predtim obcas nejaka CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69014
5.2.26 09:51
@stinga píše: Více

Ano, polský Balt, čiste papírové 5-6 hodin jízdy. A stejně to bylo - a kdy už tam budeeem? :mrgreen: Zpět jsme to zkusili na noc, tak dítě cestu komplet probdelo a pusu nezavřelo. Jako mimino by to prospalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.2.26 09:52

Letadlem bych šla ale autem asi ne. Já sama trpím když jedeme dlouho autem. Ale určitě záleží jak auto zvládá, takže podle toho. My jsme byli poprvé u moře když malému bylo 4. Užil si to, ale nic si nepamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
5.2.26 09:54

Pokud je mimino zdravé, tak klidně… užije si vlnky, písek, slaný vzduch… jen bacha na vedra a slunce.. o rok později už to bude samozřejmě daleko lepší… cestu prospí, je mu to jedno, když má mámu a prso ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.2.26 09:55

Psala jsem příspěvek už na druhé straně…každá máme jinou povahu a některé se chce překonávat hranice a jaký si komfort… Já jsem taková, že se pouštím do všeho
Jak dcerám byly 3 a 6 odjela jsem si sama Itálii 1600km a nikdy toho nebudu litovat bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.26 09:57

@Nikolka29

Kamaradka letela s dvoumesicnim do USA. Ja mam termin porodu v cervenci, od zari do prosince mame v planu cestovat po svete, protoze tak dlouho volno z prace mit asi dlouho nebudeme :lol: Uplne nechapu, co ti neprijde na cestě k mori v poradku. Muzes to konkretizovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
5.2.26 10:12
@Hobitka píše: Více

Naprosto chápu, já jsem prohlásila že musí cestovat, takže cestuje :mrgreen:

V autě spal, zato teď, zvlášť když je unavený, tak je to pěkné rodeo strčit ho do autosedačky, ale má jen 1,5.
My jsme teď už dlouho nikde nebyli, dvě noci v Praze v prosinci se nepočítají :lol: a Oreu na Šumavě mám booknutou až na cerven, ještě by to někam chtělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80120
5.2.26 10:17

Když chcete jet, jeďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
5.2.26 10:35
@Maggdallena píše: Více

Jinak teda my byli prvně u moře v 13 měsících (letecky), klidně bysme mohli dříve, ale za teplem jezdíme v létě a v zimě na hory. Užili jsme si to všichni. Máme cestovatelské a pohodové dítě. Takže na první zahraniční dovolené byla už ve 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí