Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Peťka957 píše: Více
A kdo byl sprosty? Nectes jinou diskuzi?
@arinecka
Ne nečtu, ale zkus si to přečíst ty ještě jednou zda ti od jiných uživatelek přijde normální, co psaly a zakladatelka za trochu arogance dostane takové halo. Já to nebudu řešit ani se mě to netýká jen mi to přijde úplně mimo, ale jsou lidi, co se v tom vyžívají. Za mě zbytečnost. Tak hezky víkend. ![]()
nová tu nejsi, jsi tu dva roky, a napíšu ti tajemství - emimino NENÍ povinné -
nemusíš ani číst, ani přispívat ![]()
nepovídej - s emiminem od 25.4.2024, koukni se na svůj profil, asi poněkud zapomínáš
Copak, nedostalas svou pravidelnou dávku medikace?
Dobrý deň,
prosím, vynechajte osobné urážky a nadávky, nepatria sem. Ak bude diskusia pokračovať v tomto duchu, pristúpime k blokovaniu.
Ďakujem za pochopenie.
Kika
@stinga píše: Více
No, uz se taky smazala. Ale nezapomnela mi jeste napsat roztomilou sz ![]()
@arinecka píše: Více
Přišlo mi něco podobného, není nad nová přátelství ![]()
@admin píše: Více
a tolik sprostých nadávek od @Petka957 ještě jako k blokaci nestačí?
mě napsala do soukromé zprávy „ty ku.n.do jedna smr. adlavá zas. raná, ty jsi také dobře vylízaná v hlavě“ - kolik sprosťáren ještě potřebujete?
@stinga píše: Více
Dobrý deň,
veľmi ma mrzí, že ste museli čítať takéto nevhodné a urážlivé správy. Úplne chápem, že je to nepríjemné.
Rada by som len upresnila, že do súkromných správ medzi používateľmi, žiaľ, nevidím, takže ich obsah nemôžem kontrolovať. Každopádne daná používateľka si medzičasom svoj účet zmazala.
Verím, že už bude situácia v poriadku a podobné správy sa nebudú opakovať.
Ďakujem za pochopenie a prajem Vám pekný deň ![]()
Kika
Evi mě to přišlo jen zbytečné kdyby nadávala, tak chápu, ale některá ji tu nadala sprostě a to se toleruje a i kdyby arogance ale pořád slušná byl problém. Každopádně já tu končím tuto diskuzí je to jako házet hrách o zeď.