Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kruel píše:
Určitě i travní hnojivopodpoří to růst, zabrání plísním…
Ok, děkuji ![]()
@PeBa12 píše:
Budeme muset něco vymyslet, ale my máme Caníka toho tak nízký plotek nezastavíHlavně mi šlo o to jestli potřebuju i nějaké hnojivo aby se to líp chytlo nebo stačí čistě koupit trávu.
Hele my treba hnojivo nedavame a trava se nam chytá dobre. Ale fakt to budete muset nejak vymyslet, aby na to pes nechodil, dokud ta trava pekne nenaroste, bez toho je to pase.
@Ernais píše:
Hele my treba hnojivo nedavame a trava se nam chytá dobre. Ale fakt to budete muset nejak vymyslet, aby na to pes nechodil, dokud ta trava pekne nenaroste, bez toho je to pase.
Já vím
Jen jsem doufala jestli není na trhu nějaká brutálně odolná tráva i pro tyhle případy ![]()
@PeBa12 píše:
Já vímJen jsem doufala jestli není na trhu nějaká brutálně odolná tráva i pro tyhle případy
Spis ne
proste pes a pesteny anglicak se moc neslucuji no
@PeBa12 píše:
Budeme muset něco vymyslet, ale my máme Caníka toho tak nízký plotek nezastavíHlavně mi šlo o to jestli potřebuju i nějaké hnojivo aby se to líp chytlo nebo stačí čistě koupit trávu.
Taky mam velkeho psa, to se nauci. Mame to oplocene furt.
Hnojivo na vzchazeni semen neni potreba. Staci pozdeji. Hlavni je ta zavlaha a pak pravidelne sekat.
@PeBa12 píše:
Já vímJen jsem doufala jestli není na trhu nějaká brutálně odolná tráva i pro tyhle případy
Mame v travniku tmave zelene bytelne trsy, ktere vydrzi vzdy nejvic (i sucho), ale vubec netusim, ktery druh travy to je. Taky bych to rada vedela
, dosela bych ji.
@Ernais píše:
Spis neproste pes a pesteny anglicak se moc neslucuji no
Tak na takový luxus jako pěstěný angličák bych si nedovolila pomýšlet
Stačí mi obyčejný trávník bez lysin ![]()
@Lucie_Sx píše:
Taky mam velkeho psa, to se nauci. Mame to oplocene furt.
Hnojivo na vzchazeni semen neni potreba. Staci pozdeji. Hlavni je ta zavlaha a pak pravidelne sekat.
Nechodit za tak nízký plot nemám šanci ho naučit. Pořídila jsem ho loni kvůli dětem aby se nemotali kolem dřevníku, tak dečka to zastavilo, ale stačilo aby kolem plotu (před dvorem ) prošel soused a plotek neměl šanci bo pes je prostě hlídač a hned valil aby si mohl zaštěkat a ukázat kdo je tu pán ![]()
@PeBa12 píše:
Nechodit za tak nízký plot nemám šanci ho naučit. Pořídila jsem ho loni kvůli dětem aby se nemotali kolem dřevníku, tak dečka to zastavilo, ale stačilo aby kolem plotu (před dvorem ) prošel soused a plotek neměl šanci bo pes je prostě hlídač a hned valil aby si mohl zaštěkat a ukázat kdo je tu pán
Tak to jo, my to mame jako smerem do zahrady a to se da. Obcas byl problem, kdyz tam zdrhla sousedova kocka, to po ni sel, ale jinak dobry. Ale je to metr vysoky a z karisite, takze to neco vydrzi.
@Lucie_Sx píše:
Tak to jo, my to mame jako smerem do zahrady a to se da. Obcas byl problem, kdyz tam zdrhla sousedova kocka, to po ni sel, ale jinak dobry. Ale je to metr vysoky a z karisite, takze to neco vydrzi.
No manžel říkal, že něco vymyslíme, tak mu budu věřit
Každopádně díky za komentáře ![]()