Kdy zasadit trávu, aby se co nejlépe uchytila? A jaké hnojivo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2424
18.2.21 15:33
@kruel píše:
Určitě i travní hnojivo :palec: podpoří to růst, zabrání plísním…

Ok, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.2.21 16:22
@PeBa12 píše:
Budeme muset něco vymyslet, ale my máme Caníka toho tak nízký plotek nezastaví :lol:Hlavně mi šlo o to jestli potřebuju i nějaké hnojivo aby se to líp chytlo nebo stačí čistě koupit trávu.

Hele my treba hnojivo nedavame a trava se nam chytá dobre. Ale fakt to budete muset nejak vymyslet, aby na to pes nechodil, dokud ta trava pekne nenaroste, bez toho je to pase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
18.2.21 19:20
@Ernais píše:
Hele my treba hnojivo nedavame a trava se nam chytá dobre. Ale fakt to budete muset nejak vymyslet, aby na to pes nechodil, dokud ta trava pekne nenaroste, bez toho je to pase.

Já vím :? Jen jsem doufala jestli není na trhu nějaká brutálně odolná tráva i pro tyhle případy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.2.21 19:39
@PeBa12 píše:
Já vím :? Jen jsem doufala jestli není na trhu nějaká brutálně odolná tráva i pro tyhle případy :mrgreen:

Spis ne :mrgreen: proste pes a pesteny anglicak se moc neslucuji no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.2.21 19:42
@PeBa12 píše:
Budeme muset něco vymyslet, ale my máme Caníka toho tak nízký plotek nezastaví :lol:Hlavně mi šlo o to jestli potřebuju i nějaké hnojivo aby se to líp chytlo nebo stačí čistě koupit trávu.

Taky mam velkeho psa, to se nauci. Mame to oplocene furt.
Hnojivo na vzchazeni semen neni potreba. Staci pozdeji. Hlavni je ta zavlaha a pak pravidelne sekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.2.21 19:45
@PeBa12 píše:
Já vím :? Jen jsem doufala jestli není na trhu nějaká brutálně odolná tráva i pro tyhle případy :mrgreen:

Mame v travniku tmave zelene bytelne trsy, ktere vydrzi vzdy nejvic (i sucho), ale vubec netusim, ktery druh travy to je. Taky bych to rada vedela :), dosela bych ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
18.2.21 20:15
@Ernais píše:
Spis ne :mrgreen: proste pes a pesteny anglicak se moc neslucuji no

Tak na takový luxus jako pěstěný angličák bych si nedovolila pomýšlet :lol: Stačí mi obyčejný trávník bez lysin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
18.2.21 20:18
@Lucie_Sx píše:
Taky mam velkeho psa, to se nauci. Mame to oplocene furt.
Hnojivo na vzchazeni semen neni potreba. Staci pozdeji. Hlavni je ta zavlaha a pak pravidelne sekat.

Nechodit za tak nízký plot nemám šanci ho naučit. Pořídila jsem ho loni kvůli dětem aby se nemotali kolem dřevníku, tak dečka to zastavilo, ale stačilo aby kolem plotu (před dvorem ) prošel soused a plotek neměl šanci bo pes je prostě hlídač a hned valil aby si mohl zaštěkat a ukázat kdo je tu pán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.2.21 20:59
@PeBa12 píše:
Nechodit za tak nízký plot nemám šanci ho naučit. Pořídila jsem ho loni kvůli dětem aby se nemotali kolem dřevníku, tak dečka to zastavilo, ale stačilo aby kolem plotu (před dvorem ) prošel soused a plotek neměl šanci bo pes je prostě hlídač a hned valil aby si mohl zaštěkat a ukázat kdo je tu pán :mrgreen:

Tak to jo, my to mame jako smerem do zahrady a to se da. Obcas byl problem, kdyz tam zdrhla sousedova kocka, to po ni sel, ale jinak dobry. Ale je to metr vysoky a z karisite, takze to neco vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
19.2.21 12:15
@Lucie_Sx píše:
Tak to jo, my to mame jako smerem do zahrady a to se da. Obcas byl problem, kdyz tam zdrhla sousedova kocka, to po ni sel, ale jinak dobry. Ale je to metr vysoky a z karisite, takze to neco vydrzi.

No manžel říkal, že něco vymyslíme, tak mu budu věřit :mrgreen: Každopádně díky za komentáře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí