Kdy se dělá UTZ 3D a 4D? Chtěla bych taky takovou fotečku:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
8.1.12 18:35
alsem píše:
a nepoptat se radeji u nejakeho jineho doktora pobliz? :think:

To spíš,pochybuji,že na genetice budou mít čas na udělání jedné fotky :think: :nevim: .Můj mudr má 3D a 4D utz v ordinačce a bere i „cizí“ pacientky na 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 18:40

a odkud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
8.1.12 18:44

V Mostě můj gynekolog taky bere i jeho nepacientky.. :palec: já mam první 3D fotku už od 12tt.. :palec: a na každé kontrole mi to přepne do 3D :palec: jen na velkem utz prcek nespolupracoval..takže mam po fotce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 18:47

juuu ty se máááš :)) muj dr.má takovej malinkatej utz takže to je na nic, ani pohlaví mu tam nešlo vidět, takže jsme museli jet do Olmika ne velkej utz abych se dozvěděla co to bude :-) já chci tu 3D fotečku..:( Já si zkusím zavolat do toho Ol,že to můj doktor nedělá jestli by to nešlo. a hotovo :-D zkusím to za to nic nedám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
8.1.12 18:52
Háánč píše:
juuu ty se máááš :)) muj dr.má takovej malinkatej utz takže to je na nic, ani pohlaví mu tam nešlo vidět, takže jsme museli jet do Olmika ne velkej utz abych se dozvěděla co to bude :-) já chci tu 3D fotečku..:( Já si zkusím zavolat do toho Ol,že to můj doktor nedělá jestli by to nešlo. a hotovo :-D zkusím to za to nic nedám :-D

přesně. :palec: já si myslím,že to problém nebude..však ta fotečka co si u nich necháš dělat, jim taky něco vynese..já za 3D fotky dávám 250 :roll: ale stojí mi to za to :palec: a ve 30tt jestli prcek bude v dobré naladě, tak si necháme video 4D za 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 18:57

žeee .-D já si taky myslím :-D jak řikáš, vynáší jim to …je to příjde na nakych 5kč, papír plus barva a nás natolik :-D ale za to to stojíí :-) žee :-) no zkusím si tam zítra zavolat jestli by mě tam nevzali :-D a uvidííme,no v tom 30 tt si to nechám určo taky udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
8.1.12 19:03

ja byla v prostejove…video 500kč a fotečky gratis
nejlepši je okolo 23 tt do 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 19:07

a kde přesně? když mi řekneš kde to je tak budu vědět, já tam bydlela 10 let :-) a myslíš, že tam bere i když k tomu doktorovi nechodím? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
8.1.12 19:11
Háánč píše: žeee .-D já si taky myslím :-D jak řikáš, vynáší jim to …je to příjde na nakych 5kč, papír plus barva a nás natolik :-D ale za to to stojíí :-) žee :-) no zkusím si tam zítra zavolat jestli by mě tam nevzali :-D a uvidííme,no v tom 30 tt si to nechám určo taky udělat :-)

přesně.. mě sice okolí (hlavně babička) tvrdí,že je to úplně zbytečnost..vyhazovat za to takové penízky..ale já to prostě chci..taková památka.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 19:15

NO PŘESNĚ JAK ŘIKÁŠ :-D :-D mamka mi to tvrdí taky, ale ted kdybych tam šla tak bych ji řekla že jsem platila 80 Kč,– minule se zhrozila že za to chtějí tolik,za obyč fotku takže jí to ani říct nemůžu :-D :-) ale pro mě je to památka!!!! :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 19:27

odpověz mi prosím prosííím .)) abych věděla zítra si tam chci právě volat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.1.12 19:47

za 1 3D fotku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 19:48

k čemu to mělo být? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 20:02

no právě ja jsem ted ve 24plus4 a chci tam jít co nejdřív beztak mě objednají tak za 2 týdny a to už určitě tolik vidět nepůjde, spíš hodně ten obličejíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.12 20:52

Nejlepší je jít kolem 25tt., jinak v rozmezí 22 - 28tt., kdy mimi vypadá už opravdu jako miminko, jen je hubenější a kostnaté, protože nemá žádný tuk, ale zároveň je ještě celé krásně vidět. Já byla na začátku 22tt. (21+1) a za dvě fotky A5, pět fotek na email a DVD jsem platila 1tis.KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí