Kdy se dostává plat v Globusu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud vim tak globus plati vzdy k 10 mesici a brigadnik podle sazby co ma ve smlouve myslim si že Globus je seriozini co se tyce vyplaceni penez…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc te to zajima… nejdriv jsem se chtela podivit, ze pracujes a nevis za kolik a teprve pak jsme pochopila, ze sondujes, kolik si asi nekdo vydelal ![]()
Tak se rovnou zeptej, ne?
Kdyz ti to nerekne, tak se to stejne nedozvis a budes jen hadat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Proc te to zajima… nejdriv jsem se chtela podivit, ze pracujes a nevis za kolik a teprve pak jsme pochopila, ze sondujes, kolik si asi nekdo vydelal
Tak se rovnou zeptej, ne?
Kdyz ti to nerekne, tak se to stejne nedozvis a budes jen hadat…
mám k tomu hodně dobré důvody, které ale nebudu říkat…a ten někdo mi to neřekne a z důvodu které mám fakt nesonduju jen to potřebuji vědět..
- Citovat
- Upravit
Jedine u byvaleho manzela, ktery neplati alimenty, jiny duvod me opravdu nenapada… myslim, ze se to ale stejn nedozvis, i kdyby ses nejak dozvedela, kolik ma na hodinu, nemuzes vedet, kolik tech hodin odpracoval… takze budes stejne jen hadat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Jedine u byvaleho manzela, ktery neplati alimenty, jiny duvod me opravdu nenapada… myslim, ze se to ale stejn nedozvis, i kdyby ses nejak dozvedela, kolik ma na hodinu, nemuzes vedet, kolik tech hodin odpracoval… takze budes stejne jen hadat…
tento důvod to není..a nejde mi až o to kolik sice by mě to zčastí zajímalo taky, ale není to podstatné, ale jde mi o ten datum kdy se dostava
- Citovat
- Upravit
Zdravím je tady někdo pracujicí v globusu v Ostravě a ví kdy se dostava plat aspoň přibližně a kdo chce může klidně i anonymně udát plat popř. kolik tak může dostavat člověk, který je tam jako brigadník od nevidím do nevidím. díky pro jistotu anonymně nechci aby to zjistil člověk kvůli kterého se tady ptám