Kdy se platí školkovné?

Anonymní
30.8.24 12:44

Kdy se platí školkovné ?

Zajímalo by mne jak to máte ve vašich školkách, dcera nastupuje od září do školky a teď jsem si uvědomila, že se má platit školkovné ale nikdo nám nedal žádné info kdy zaplatit první částku za září? Přišel akorát email o placení stravného ale školnovného ne. Bude stačit to zaplatit až v pondělí 2.9. nebo se to mělo platit už v průběhu srpna? Volala jsem do školky ale nikdo mi to tam nebere. Díky za info. Chápu, že každá školka to může mít jinak, ale jen tak pro info ať zjistím jestli jsem to zapinkala nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16230
30.8.24 12:47
@Anonymní píše: Více

Co vím, tak kolem to bývá inkasem, měsíc předem. Tedy školkovmé i strava v jednom. Takže si to sami strhnou z účtu. Ale někde to může být i jinak, info mělo být tedy předem známo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
30.8.24 12:48

My máme splatnost vždy do 15 daného měsíce. Podívej se na stránky školky jestli tam nemají pokyny, vnitřní předpis apod.

Příspěvek upraven 30.08.24 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 12:49
@Anonymní píše: Více

U nás se platí až v daném měsíci. Takže za září v září

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.24 12:58

Zari se u nas platilo do 20.8.

• Citovat
  • Upravit
290
30.8.24 13:07

Do 15. toho měsíce. Teda synova státní. Dcera je mladší a teď jde do soukromé, která se platí do konce předchozího měsíce, ale strava až měsíc zpětně podle skutečné spotřeby. Takže záleží očividně na školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
30.8.24 13:07

U nás TP se splatností 15. den v měsíci na měsíc následující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
30.8.24 13:08

U nás se platí do 10. daného měsíce, tzn. za září do 10. září (dokonce to chtějí hotově).
Takže je to fakt různé. Pokud jste ještě nedostali pokyny a není nic uvedeno na stránce školky, tak předpokládám ze dostanete info v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4864
30.8.24 13:25

Pokud se zatím nikdo neozval, buď v klidu. Až školka začne, řeknou vám co a jak, jak si máš nastavit TP. Přinejhorším prostě zaplatíš za září i na říjen naráz, školka kvůli tomu nezkrachuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
30.8.24 13:37

Pokud to nebylo v tom mejlu tak se to bude platit třeba v září…já myslím že u nás je to dokonce až zpětně…nejsem si jistá…(Na schůzce byl manžel..já jsem byla indisponován po trhání zubu 😂 a samozřejmě si houby pamatuje a papír s informacemi založil kdoví kam…takže se budu na všechno jak trubka ptát v pondělí 😂 🙈 kamarádka mi teda nějaké info řekla ale mluvila jen o placení zálohy na jídlo což se má udělat první den a pak zřízení inkasa..ale to nevím jestli je jen na jídlo nebo rovnou i na skolkovne 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
30.8.24 13:49

U nás se teda platí zpětně, tj. za září se platí až v říjnu, a to školkovné včetně stravného. Školka si to strhává inkasem. Plus jsme hradili dopředu 2 000 jako takovou vratnou kauci, kdyby někdo nezaplatil, tak to prostě vezmou z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3414
30.8.24 13:51

Do 12. daného měsíce, stravné za září plná cena, pak odečítají dny, kdy dítě nechodilo. Podívej se na webové stránky školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
30.8.24 20:46

U nás se bude platit do 20. daného měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.9.24 07:01

U nás se platí předem jak školkovné, tak i stravné. Takže jednu částku jsem poslala na konci srpna na září, teď pošlu druhou na říjen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12967
1.9.24 07:47

Jisteze to ma kazda skolka jinak. My napriklad platime 2× rocne, ucitelky nam pri predavani ditete vrazi slozenku a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin