Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Co vím, tak kolem to bývá inkasem, měsíc předem. Tedy školkovmé i strava v jednom. Takže si to sami strhnou z účtu. Ale někde to může být i jinak, info mělo být tedy předem známo ![]()
My máme splatnost vždy do 15 daného měsíce. Podívej se na stránky školky jestli tam nemají pokyny, vnitřní předpis apod.
Příspěvek upraven 30.08.24 v 12:49
@Anonymní píše: Více
U nás se platí až v daném měsíci. Takže za září v září
Do 15. toho měsíce. Teda synova státní. Dcera je mladší a teď jde do soukromé, která se platí do konce předchozího měsíce, ale strava až měsíc zpětně podle skutečné spotřeby. Takže záleží očividně na školce.
U nás TP se splatností 15. den v měsíci na měsíc následující.
U nás se platí do 10. daného měsíce, tzn. za září do 10. září (dokonce to chtějí hotově).
Takže je to fakt různé. Pokud jste ještě nedostali pokyny a není nic uvedeno na stránce školky, tak předpokládám ze dostanete info v pondělí.
Pokud se zatím nikdo neozval, buď v klidu. Až školka začne, řeknou vám co a jak, jak si máš nastavit TP. Přinejhorším prostě zaplatíš za září i na říjen naráz, školka kvůli tomu nezkrachuje ![]()
Pokud to nebylo v tom mejlu tak se to bude platit třeba v září…já myslím že u nás je to dokonce až zpětně…nejsem si jistá…(Na schůzce byl manžel..já jsem byla indisponován po trhání zubu 😂 a samozřejmě si houby pamatuje a papír s informacemi založil kdoví kam…takže se budu na všechno jak trubka ptát v pondělí 😂 🙈 kamarádka mi teda nějaké info řekla ale mluvila jen o placení zálohy na jídlo což se má udělat první den a pak zřízení inkasa..ale to nevím jestli je jen na jídlo nebo rovnou i na skolkovne 🙈
U nás se teda platí zpětně, tj. za září se platí až v říjnu, a to školkovné včetně stravného. Školka si to strhává inkasem. Plus jsme hradili dopředu 2 000 jako takovou vratnou kauci, kdyby někdo nezaplatil, tak to prostě vezmou z toho.
Do 12. daného měsíce, stravné za září plná cena, pak odečítají dny, kdy dítě nechodilo. Podívej se na webové stránky školky.
U nás se platí předem jak školkovné, tak i stravné. Takže jednu částku jsem poslala na konci srpna na září, teď pošlu druhou na říjen
Jisteze to ma kazda skolka jinak. My napriklad platime 2× rocne, ucitelky nam pri predavani ditete vrazi slozenku a je to.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Zajímalo by mne jak to máte ve vašich školkách, dcera nastupuje od září do školky a teď jsem si uvědomila, že se má platit školkovné ale nikdo nám nedal žádné info kdy zaplatit první částku za září? Přišel akorát email o placení stravného ale školnovného ne. Bude stačit to zaplatit až v pondělí 2.9. nebo se to mělo platit už v průběhu srpna? Volala jsem do školky ale nikdo mi to tam nebere. Díky za info. Chápu, že každá školka to může mít jinak, ale jen tak pro info ať zjistím jestli jsem to zapinkala nebo ne.