Kdy si vzít antikoncepci

Anonymní
16.6.19 17:25

Kdy si vzít antikoncepci

Ahoj potřebuji radu, začínám s antikoncepci a doktorka mi řekla že si mam vzít první tabletku první den menstruace, ta mi přišla teď ale problém je že ja chci antikoncepci brát v 11:00 ráno a to není teď takže co teď… mam si vzít první tabletku teď a další zítra v 11 nebo to ai vzít první tabletku až zítra… v pribalaku je napsané že když si vemu 2. DC tak se mam první týden raději chránit… mam tedy podle vás počkat nebo vzít teď?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
16.6.19 17:27

Dnesek bych nepocitala, je to den nula. Pokud MS nezacne do obeda, tak se ten den nezapocitava. Pro jistotu bych se prvni cyklus chranila jeste i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.6.19 17:28

Tak jak to chceš. Po delší době hodna sem nebo tam je fuk hladinu budeš mít stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
16.6.19 17:54

Začni užívat zítra a jek bylo řečeno, první měsíc se chraň ještě jinak. :-) Jinak aby antikoncepce byla co nejspolehlivější, ber pravidelně ideálně ve stejnou dobu a kdybys během užívání měla průjem nebo zvracela dvě hodiny po užití tablety, tak se hormony nestihly vstřebat a je nutné vzít tabletu znovu. Pozor na antibiotika či rostlinu třezalku, snižují účinnost HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 17:57

@lll14 dobře dekuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
76304
16.6.19 18:08

Tak já bych si 1. tabletku vzala teď a druhou zítra v 11,00 hodin, a nemusíš se po 7 dnech chránit jinak,
nač to dělat složitě, když to jde jednoduše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
16.6.19 18:21

Taky bych vzala ted a další zítra v těch 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 12:29

@Ravedd @stinga je normální že mi ms zmizela? 1. jsem si vzala tedy včera a dneska druhou a MS mi zmizela ale Teda bolí mi v podbřišku jak při MS a celkem dost, je to normální?

• Citovat
  • Upravit
76304
17.6.19 13:07
@Anonymní píše:
@Ravedd @stinga je normální že mi ms zmizela? 1. jsem si vzala tedy včera a dneska druhou a MS mi zmizela ale Teda bolí mi v podbřišku jak při MS a celkem dost, je to normální?

ou, to je jakési divné, na to nemá antikoncepce ale vliv, to je zajímavé
jsi si jistá, že nemůžeš být těhotná? Už se ti to někdy tak stalo, že MS zmizela?
udělala bych si test a jestli tam nic nebude a MS se do zítra nerozjede znovu, zavolala bych doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 14:12

Nejsem těhotná, tedy neměla bych být. MS přišla na čas a byla celkem silná a tohle je moje první HA tak jestli to nebude tím :nevim: mam nějakou Asumate, lidi si na ni celkem stěžují tak nevím

• Citovat
  • Upravit
76304
17.6.19 15:01

Takže včera ti MS začala a byla normálně silná, vzala sis postupně 2 prášky antiko a dnes nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 20:32

Nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat