Kdy vaše děti začaly spát ve velké posteli?

jancic
25.2.12 15:09

Kdy děti začli spát ve velké posteli?

AHoj,
zrovna řešíme, zda koupit ještě jednu postýlku, nebo nacpat prcka do velké postele. Má se nám koncem května narodit miminko, v té době bude malému necelých 22 měsíců. A tak nevíme, zda shánět další postýlku, nebo ho rovnou přestěhovat do velké postele. Musím podotknout, že budeme spát všichni čtyři v ložnici (mimino, malej, já, přítel), malýho furt ještě uspávám.
Kdy vám děti začli spát v posteli??? Jak to zvládli??? Neutíkali vám z ní???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
25.2.12 15:17

ASi v roce a půl jsme Munkki šoupli do větší postele se zábranou. Bylo to v pohodě, nezdrhala, ale ona je celkově hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.12 15:19

Ja jsem nasi Kacenku prestehovala do velke postele ted asi pred 14 dny a to ji je presne 2,5 roku. Strasne se na to tesila, kupodivu z ni ani sama nesleza (i kdyz to umi). Je to pro ni zazitek. A podle me by to zvladla uz i driv, takze si myslim, ze ve 22 mesicich je to v pohode. Jen teda podotykam, ze z jedny strany ma stenu a z druhy pridelanou bocnici, takze nema kam spadnout. Je podle me dulezity udelat z toho pro dite atrakci, aby se na to trosku dopredu tesilo a zduraznovat mu, ze uz je teda velky a bude mit svoji velkou postel:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
25.2.12 15:20

U nás se holka přestěhovala do pokojíčku do velké postele v den kdy jsem se vrátila z porodnice s dalším mimčem. To ji bylo 5 let. Měla slíbenou patrovou postel tak s tím stěhováním nebyl problém. Vždycky jí jdu uložit a nechám jí otevřené dveře a všechno je OK. Sice první noc brečela ale to se jí spíš něco ošklivého zdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.2.12 15:30

Já myslím, že je už velký na postýlku a šla bych rovnou do postele.NAvíc bych z toho udělala „událost“ jako že je velký kluk a bude mít velkou postel a malé miminko bude mít maličkou postel.A třeba ho nechat vybrat povlečení co se mu bude líbit nebo polštářek.

• Citovat
  • Upravit
9867
25.2.12 15:32
jancic píše:
AHoj,
zrovna řešíme, zda koupit ještě jednu postýlku, nebo nacpat prcka do velké postele. Má se nám koncem května narodit miminko, v té době bude malému necelých 22 měsíců. A tak nevíme, zda shánět další postýlku, nebo ho rovnou přestěhovat do velké postele. Musím podotknout, že budeme spát všichni čtyři v ložnici (mimino, malej, já, přítel), malýho furt ještě uspávám.
Kdy vám děti začli spát v posteli??? Jak to zvládli??? Neutíkali vám z ní???

Všechny naše děti se stěhovaly do velké postele cca v roce a osmi měsících. První protože se mělo narodit druhé, druhé protože jsme se stěhovali (tak šlo rovnou do pokojíčku) a třetí protože jsme to chtěli mít stejně jako u starších. Ale nejmladšátko švindlovalo - občas se přišlo vyspat za námi do ložnice do mělé postýlky :)

Cca měsíc jsem před postel dávala peřinu nebo matraci z postýlky - ale nebylo potřeba, děti nám z postelí nějak nepadaly.

Být vámi koupím velkou postel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
25.2.12 15:34

stále všichni spí v malé postýlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.2.12 15:45
anoli30 píše:
U nás se holka přestěhovala do pokojíčku do velké postele v den kdy jsem se vrátila z porodnice s dalším mimčem. To ji bylo 5 let. Měla slíbenou patrovou postel tak s tím stěhováním nebyl problém. Vždycky jí jdu uložit a nechám jí otevřené dveře a všechno je OK. Sice první noc brečela ale to se jí spíš něco ošklivého zdálo.

A muzu se zeptat, jakou jste meli postylku? Ja mam klasickou 120*60 a mam pocit, ze mu zacina byt mala. Je mu sice jen 14 m. ale ty poloh, ktere nekdy zaujima, jsou fakt prazvlastni (treba napric s nohama ven + odrazena cela postylka ode zdi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
25.2.12 15:52

Starší šel do velké postele ve dvou a půl letech, mladší je ještě v postýlce (140×70), líbí se mu tam víc. Starší z velké neutíkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.2.12 15:54
Hanule píše:
Starší šel do velké postele ve dvou a půl letech, mladší je ještě v postýlce (140×70), líbí se mu tam víc. Starší z velké neutíkal.

Nevim, proc jsem tehdy ja blbec taky nekoupila tu 140×70 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.2.12 15:58

Dcerka šla do velké postele v 18m protože jsme potřebovala postýlku pro syna a druhou kupovat jsem odmítla. a bylo to úplně v pohodě,sice asi týden pořád vylízala a utíkala,ale pak si zvykla a v pohodě spala. Kluk zatím spí v postýlce,ale už máme koupenou patrovou postel, takže počkám ještě tak měsíc dva a postýlku zrušíme úplně,dcerka půjde nahoru a kluk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
25.2.12 16:18

My dali syna do klasicke postylky ve 2 letech a 2 mesicich. Byt tebou, tak urcite nekupuju dalsi malou postylku. Akorat bych maleho zacala ucit aspon 2 mesice pred porodem, aby pak nemel pocit, ze mu miminko vzalo postylku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
25.2.12 17:38

Necháváme spát malou ve větší posteli od necelých dvou let.

• Citovat
  • Upravit
10713
25.2.12 17:53

Před pár dny, v roce a osmi měsících. Někdy zdrhá, někdy ne, ale to nezávisí na posteli, ale na tom, jakou má náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
25.2.12 19:52

My jsme zrušili postýlku, když se jí syn naučil přelézat. Tuším před 18. měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí