Kdy vyklopit bábovku - za tepla, nebo až vychladne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LaďkaN
20.9.12 11:42

Ahojky a kdy vyklápíte ze silikónové bábovky? dnes jsem si ji koupila tak nevim.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
863
4.11.12 12:38
@LaďkaN píše:
Ahojky a kdy vyklápíte ze silikónové bábovky? dnes jsem si ji koupila tak nevim.
Děkuji

Když máš silikonovou formu, tak musíš bábovku vyklápět až když úplně vychladne. Může se ti stát, že se ti bábovka přetrhne a vršek zůstane ve formě. Nedávno jsem si silikonovou formu pořídila a toto mi doporučila známá. Bábovka šla krásně ven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.2.13 16:14

Nejlepší je dát namočenou utěrku na formu a chvilku to tam nechat ;-) pak vyklopit, vyklopí se krásně celá bez potrhání :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.2.13 16:17
@Saintpaulia píše:
Když máš silikonovou formu, tak musíš bábovku vyklápět až když úplně vychladne. Může se ti stát, že se ti bábovka přetrhne a vršek zůstane ve formě. Nedávno jsem si silikonovou formu pořídila a toto mi doporučila známá. Bábovka šla krásně ven ;)

já teda vyklápím horký i ze silikonový formy, a nikdy se nerozpadla. Ale silikonový formy, to je vynález století, vůbec se nemusí vymazávat an vysypávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21734
3.2.13 16:22

Já taky vyklápím silikonovou hned zatepla. nikdy se mi nepřetrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
3.2.13 16:31
@aklora píše:
Nejlepší je dát namočenou utěrku na formu a chvilku to tam nechat ;-) pak vyklopit, vyklopí se krásně celá bez potrhání :P

Přesně :palec:

• Citovat
  • Upravit
205
3.2.13 16:54

Nechám vychládnout a pak vyklopím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.2.13 17:01

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.2.13 17:04

Po vytáhnutí z trouby, přikryju utěrkou a dám vychládnout ven, pak teprve vyklopím, nikdy nebyl problém. Teplou jsem nikdy nevyklápěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
3.2.13 19:17

Já mám silikonovou a vždy se mi urve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
3.2.13 19:36

@Petra holky a nemůže to být také tím jaký mate recept babovky? jestli není moc suchá nebo tak? Já ji pekla poprvé v životě a hezky se mi vyklopila. vykazovala jsem formu olejem.

• Citovat
  • Upravit
7907
3.2.13 19:38

@justynkamalicka zkoušela jsem různé..z tepla vůbec a pak už jsem u hodila do skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
3.2.13 19:49

@Petra2829 to je zajímavé, že? Někomu se vyklopila hned a někdo pokusí všechno možné a ani nahodou :cert: já se sama divím, že mi se to povedlo :lol: ted chci zkusit udělat muffiny, ale musím koupit formu. zatím vůbec nemam ponětí jakou :think: jsem v pečení nováček 8)

• Citovat
  • Upravit
7907
3.2.13 19:52

@justynkamalicka pošli mi do sz recept bábovky a já ji zkusím. Pečení s emi líbí amoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
3.2.13 20:06

@Petra2829 pošlu zítra ju :D teď už spím s malým v posteli :) tak se mi to nechce hledat.kam že chceš abych ti ho poslala? co je sz?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii