Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevim jak ostatni ale me mudr rika ze pokud to dostanu do 14 hod vzit jeste ten den, kdyz po 14hod tak az druhy den..takze ja bych lupla rano v tech 8hod ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od úterka beru první mojí antikoncepci nevíte kdy budu moct pohlavní styk? Bojím se že bude jesště neučinná když nepočkám děkuji za odpoved ![]()
@Samanta25 V pribalaku bude psano od kdy jsi chranena..ja treba ihned (24hod od prvni tablety..ted jsrm taky zacla brat ale mam ms tak si stejne cekam ![]()
@Jitus.Slavickova Tak tedy za 7 dnů to už uběhlo ale pořád špinim, tak že asi ještě čekat no ![]()
@Samanta25 to nevadi..ja to dostala v patek, zacla brat antikoncepci, uz jen spinim a jsem chranena uz taky..
Jdu pro radu, jsem tak v půlce cyklu a jedem na dovolenou, MS by měla dorazit poslední 2dny dovoleny a to právě nechci, nemáte někdo zkušenost ze bych teď zacla brát HA a tudíž bych MS nedostala, funguje je to takhle nebo se musí začít brát v prvních dnech menstruace? diky ![]()
@luc31
pokud začínáš (tedy do teď jsi žádnou nebrala), musíš začít první den menstruace
bohužel.. poslední 2 dny už nejsou taková trága, ne?:)
Tak to je jedno, jestli jsi doma nebo kdekoli jinde, ne? akorát se nebudeš moct koupat..Což poslední 2 dny na dovče už není nic hrozného..
@Lejaa hmm, tak to si neumim právě představit se 2 dny nekoupat ještě s dětma…
Dnes vecer jsem dostala menstruaci. Nevim ted jestli musim antikoncepci vzit uz ted vecer nebo jestli staci zitra rano?
Chci ji brat v 8 rano pravidelne. Prosim poradte. Nemuzu z toho usnout.