Kdy začít nakupovat výbavičku pro mrňouska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
25.7.12 13:06

@NikysekR jééé tak to by bylo nádherný kdyby jsi porodila na narozeniny :dance: Tak to já budu mít v prosinci 24 takže mě se to na narozeniny nepovede ale mám 17 srpna svátek takže jedině předčasný porod na svátek :mrgreen: :mrgreen: My jsme taky koukali na to aby se to hodilo k příjmení ale zase jsme si pak řikaly že si Sofinka někoho veme a stejně se jí příjmení změní což samozřejmě u Patrika nehrozí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
25.7.12 13:10

@markovape No jo, u těch holek je to v podstatě dočasné, to je pravda, ale třeba se bude maličké vaše příjmení líbit a až se vdá, tak si ho třeba ponechá. Nebo si najde kluka s blbým příjmením a on si vezme její :mrgreen: Některá příjmení jsou tak šílená, že bych si ho okamžitě změnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.7.12 13:53

@markovape Já měla v porodnici normalní svojí podprsenku i když byla menší ten týden se to vydržet dalo. Hlavne všichni mi řikali kup si o číslo větší a mě nakonec prsa vůbec nevyrostla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
25.7.12 19:02

@annaei tak já neřikám aby si kupovala o číslo větší t je blbost proto nám radily a i četla jsem si jí kupovat jak tu kojící a nebo tu obyč v tom 36 týdnu kdy se ti prsa už nalijou ale jako samozřejmě že každá žena to má jinak neboť každej je jinej :lol: :lol: :lol:…mě třeba nejvíce vyhovují ty sportovní podprsenky :)
@NikysekR jo tak to máš pravdu :mrgreen: třeba já se svého příjmení nechci vzdávat a proto si ho také budu pak nechávat jako prostřední :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
25.7.12 19:07

@markovape Jo? Já teda ne, jen budu čekat, až mě přítel požádá o ruku, jestli se teda někdy dočkám :mrgreen:. Mě se moje příjmení moc nelíbí a chtěla bych radši to přítelovo. Není to sice taky nic moc, ale líbí se mi víc než to moje :mrgreen:.
Jinak dnes mi nebylo moc dobře, celý den mě pobolívalo břicho, dělá ti to taky? Spíš to tak bodalo, chvilkama dole v podbříšku a chvilkama na bocích. Pak už malej zase jen kopal, ale bála jsem se, že by třeba už chtěl na svět :roll:. Což bych nerada, ať tam ještě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.7.12 12:19

@NikysekR: neboj určitě se dočkáš kór když budete mít spolu děťátko :) Tak s tim zkušenosti nemám mě pouze jeden den bolelo podbříško jako při MS ale to bylo jen jednou a pak už nic. A kdy jdeš na další kontorlu? Já třeba byla naposledy 1.7. a už je to přece jenom doba a tak mě taky někdy napadá jestli je malá v pořádku jestli jí tam něco nechybí ale vždy mě aspoň trochu uklidní to když kope ale třeba včera moc nekopala tak jsem byla taková nervózn ale asi je to i tim počasim protože je venku šílená prádelna :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
26.7.12 14:33

@markovape Ahojky, dneska už je to lepší, už mě to nebolí, no a na kontrolu jdu v úterý, tak snad bude vše O. K. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.8.12 08:59

Ahoj holky, tak jsem se rozhodla, že si sbalím konečně ty věci do porodnice, včera jsem byla na přednášce na gyndě ohledně porodu a porodnice, takže už vím co ci vzít a tak.
Akorát jsem se chtěla zeptat, budu příteli chystat věci, které potom přiveze pro malýho až budeme odjíždět. Nevím, co nachystat, mám pro něj připravený kompletek, je to kabátek a dupačky. Ale v tom září už může být chladno, ale může být i vedro, tak ještě něco na to? Asi je to blbá otázka, ale fakt nevím, jak se ty mimča mají oblékat. Nebo pod ten kompletek ještě bodýčko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
2.8.12 10:40

@NikysekR Mají mít jednu vrstvu víc než dospělí muže být tak teplo že mu stačí dupačky nebo naopak bude potřebovat kabatek. Měla bych nachytanýho toho víc a řekla bych přítelovi všechny varianty a uvidiš kdy tě budou pouštet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.8.12 14:43

Najde se tu prosím nějaká maminka která má koupené peřinky do postýlky? objednávala jsem si krásné povlečení 100×130cm ale peřinky přišly 92×125cm a polštář 56×34cmm paní mi peníze vrátila ale řekla že i od jiných výrobců je velikost stejná, se mi nezdá že by ty peřinky byly téměř o 10cm jiné, nemá někdo doma na přeměření? nevím co tedˇ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí