Kdy začít používat krém proti striím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3758
13.2.23 14:49

Používala jsem od začátku čtvrtého měsíce ráno a večer ElastiQ až do porodu a opravdu i každé ráno než jsem šla do práce. Nemám ani jednu strii, nic. Nevím zda je to krémem nebo mou kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.2.23 15:43

Ja mazala tak nejak tim co bylo zrovna po ruce a strie nemam zadne. Rodovy predpoklad k tomu mam, strie u nas maji vsechny zeny az hruza, ale taky narozdil ode me dost pribraly. Ja si hlidala vahu, abych pribrala nutne minimum (12kg) a vyhnuly se mi tak veskere neduhy jako jsou strie, prebytecna kila po porodu, vytahana kuze apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.2.23 16:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem ve 12. TT a zajímalo by mě, kdy jste si začaly mazat bříško proti striím? Četla jsem, že na to mají vliv i geny? Tzn. Když mamka i sestra strie neměly, tak by to mohlo být ok?

já myslím že základ je genetika

po porodech nemám jedinou strii, nikde, ani náznak…nikdy jsem ničím nemazala…

:nevim: kůže se poměrně rychle vrátila, a břicho vypadalo jak před porodem cca po půl roce pokaždý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.2.23 16:18

No a vlastně, máma taky nemá jedinou strii :think:  vůbec

genetika, podle všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.2.23 16:20

Bioil od 12 týdne 1× denně, od 4 měsíce 2× denně a ani jedna strie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.23 19:16

Ano, geny hrají roli.
Mazala jsem cca od 20. týdne a pokračovala jsem ještě 2-3 měsíce po porodu (to je také důležité). Střídala jsem bio olivový olej a bio bambucké máslo. Žádnou chemii jsem si na břicho nechtěla dávat. Existují i přímo nějaké oleje, i v bio kvalitě, to by asi taky nemuselo být špatné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky