Když CEO ekovy poděkoval zaměstnancům skrze radio reklamu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Když CEOekova podekoval zamestnancům, skrze radio reklamu.
Není nad to když v dnešní době kdy se hodí každá korunka, dostane vedení možnost poděkovat svým zamestnancům a odměnit je. Nevím, ale jestli je úplně šťastné rozhodnutí, raději zviditelnit sebe v radiu za velký obnos, jako to udelal CEO ekovy, místo toho aby zaměstnancům poděkovali přímo a peníze které nacpali do rádia radši dali jim. Přijde to ještě někomu stejně absurdní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja marne dumam, jak mam cist CEOekova…sí-í-ou-ekova. Co to vlastne je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše: Více
Taky mne to pak napadlo, ale s malym pismenem a takhle dohromady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
Ja to brala, ze je to neco pocestene a vysklonovane neco jak Pecečko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mara1234 píše: Více
není to absurdní. je to prostě jeho rozhodnutí. pokud nejsi spokojená v práci tak dej výpověď a najdi si něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, co je Ekova, ale občas to někdo udělá…chytla jsem nějaké řetězce, Kaufland, Lidl? Ani nevím. Je jasné, že jde o PR, jako zaměstnanec bych si asi taky trochu ťukala na čelo, co z toho mám mít
Ale doufala bych, že do toho jdou prachy z budgetu na marketing, ne na zaměstnance
Asi kdyby mi bylo sděleno, že místo slibované odměny si mám pustit rádio, tak bych vážně o změně práce uvažovala, kdyby všechno ostatní nebylo skvělé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mara1234 píše: Více
Ber to tak, že si zaplatil v rádiu reklamu, a nebude ti to připadat absurdní.
Zaměstnanci z toho nemají sice žádný užitek, ale pokud jim peníze na tu reklamu nestrhl z odměn za práci, nemají z toho ani žádnou škodu.
Zaplatit si reklamu a PR v rádiu není absurdní, podnikatelé to dělávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit