Keramická deska nebo plynový vařič?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43037
1.6.18 13:17
@Husand píše:
To je jako když se přeruší dodávky plynu :) jak uvaříte? mě se to stalo :) při výkopech poškodili trubku a odstávka nabyla na pár minut jak u elektriky. to jsou ale jen výjimečné případy, naštěstí :) já bych už do plynu nešla, jediné co mě osobně u sklokeramiky vadí je to, že se musí označit konkrétní hořák, stiskem prstu a pak snižovat v jiných místech(možná je to typem), sice to reaguje hned, ale je to složitější než vzít za kolečko a otočit. Za to zapínání je bezva, taky údržba, nejsou ohořelé hrnce, necítíte plyn, automatické vypnutí, když přeteče hrnec nebo budík. Má to plno dalších vychytávek :) u plynu jsem se od toho nehla, né že bych byla laik, vařím 15 let, hodně a pravidelně, ale neměla jsem tu jistotu, Teď i když mi valí všechny 4 plotny si v klidu uklidím, nastavím u každého čas vypnutí a jde to :) je to ale opravdu o typu, u rodičů je klasická stará indukčka a tu bych hodila do kontejneru :)

já mám doma turistický vařič na PB a kamna :-)
a když tobě přeruší dodávky elektřiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.6.18 16:09

Nečtu diskuzi, na keram. desce je cokoliv vidět, skrabanec apod. dále vše musíš-fleky, co Ti uteče z hrnce, ihned utrit, musís mýt opatrně spec. přípravky a spec. špachtlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný