Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ja mám keramický drez. Môžem aj porovnať lebo mám skúsenosti z nerez aj granit. Keby som znovu volila určite keramika. Ľahká údržba. Čítala som že je ľahko rozbitný a priznám sa, že s tým nemám skúsenosti mám ho nepoškodený a to varím a umývam aj plechy. Ja mám od Blanco biely a aj s keramickou batériou. Super, veľká spokojnosť, batéria je vždy krásna, žiadne stopy po vode ako to je u nerez batériach. Môj rebríček: 1. miesto keramika, 2 miesto nerez a 3 granit. Aj keď má granit veľa farebných vzorov nepáči sa mi jeho úhržba. Toto bol môj názor a každý drez má svoje plus a mínus ale aj napriek tomu u mňa je keramika jasná voľba. Dokonca ja mám keramický drez napojený na drvič odpadu a žiadny problém.
@jizvíková píše:
Obnovuji diskusi, váhám, takže jaká je keramika??
Môj názor sa vôbec nezmenil a stále je naj keramika. Mám ho už dlho a stále ako nový krásny žiarivo biely bez škrabancov alebo čmúh. Perfektne sa udržiava.
Obnovuji diskuzi. Moc se mi líbí keramické dřezy, ale chci se zeptat na zkušenosti, jestli to za ty peníze má smysl. Hlavně co se týče údržby a omlácení dřezu i nádobí. Přijde mi, že bych si musela dávat velký pozor při umývání, jak kdybych umývala v umyvadle…Máte někdo zkušenosti? Díky
@machninka píše:
Obnovuji diskuzi. Moc se mi líbí keramické dřezy, ale chci se zeptat na zkušenosti, jestli to za ty peníze má smysl. Hlavně co se týče údržby a omlácení dřezu i nádobí. Přijde mi, že bych si musela dávat velký pozor při umývání, jak kdybych umývala v umyvadle…Máte někdo zkušenosti? Díky
V kuchyni mám keramický dres 10 rok. Nemenila by som, je stále krásny biely a nie je otlčený ani poškriabaný. Skúsenosti mám so všetkými typmi dresov okrem sklenených. A asi takto: ak vám nevadí umývať dres každý deň tak silfranitový ak umývať raz za týždeň tak nerez a ak raz za 2 týždne tak keramika. Najširší výber farieb určite silgranit. A keď už keramická dres tak určite aj keramická batéria ja ich mám stále ako nové a stačí pretrieť len jarovou hubkou. Samozrejme nepoužívam drôtenku
Jela bych se, ze když mi neco upadne, tak se to hned rozflaka. No a dítěti pořád něco padá do dřezu. Je to sice hrozně hezky ale já do toho nejdu (taky budeme pořizovat).