Velikost pro novorozence v C & A

3946
22.8.10 22:36

Velikost pro novorozence v C & A

Ahoj,

jaké máte zkušenosti s velikostmi oblečení pro miminka v C & A, popř. v H & M ? Nejmenší velikost v C & A byla 50, pak až 56, u spacích pytlů myslím až od vel.68 a u čepiček některých snad od vel. 37. Není velikost 50 moc malá? Nakupujeme pro novorozence.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
22.8.10 22:42

NO určitě bych 50 nekupovala… Nevíš totiž, jak velké se ti miminko narodí :kytka: mě se narodil drobek vel 56 mu byla měsíc a půl možná déle 50 mu byla větší 2 týdny(vážil 2800 a měřil 47), ale kamarádce se narodil pořízek jemu musela od narození dávat velikost 62(měl 4kg a 53 cm)
C&A má odpovídající velikosti, takže bych e nebála, že nebudou odpovídat, ale radím radši větší než menší :-)

• Citovat
  • Upravit
10351
22.8.10 22:44

50 je pro novorozence, ale pokud ten tvůj bude mít 4kg a 53cm, asi mu nebude :-) Pokud čekáš středně velké mimi, koupila bych třeba dvě tři body, ono z toho sice rychle vyroste, ale zas tolik to nestojí a nebudeš řešit co kde mimču plandá..mimochodem není 50 jako 50, moje verunka má cca 63cm a teprv před pár dny jsem vyřadila dvě padesátková body…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.8.10 22:45

Na metříku koukám, že jsi skoro ve 4 měwíci :-) na nakupování máš ještě času počkej si na výprodeje :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10351
22.8.10 22:45

michaela- koukám, že ty velikosti dělají fakt jak se jim chce, veru měla při narození 46cm a tu padesátku jsem vyřadila vpodstatě teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.8.10 22:48
zuzouš píše:
michaela- koukám, že ty velikosti dělají fakt jak se jim chce, veru měla při narození 46cm a tu padesátku jsem vyřadila vpodstatě teď :mrgreen:

To jo oni ty z C&A jsou pak docela natahovací, co si pamatuji tak vel.62 jwem poslední bodíčko vyřadila asi když mu bylo 5 měsíců, a to už mu nebyla 68 jiných značek…

MOžná by bylo nejlepší aby jsi se naučila nakupovat podle oka :-) nekoukat na velikosti :-)

• Citovat
  • Upravit
891
22.8.10 22:52

Ahoj, vel. 50 nemá moc smysl kupovat, koupila bych tak 1-2 kousky bodyček a zbytek 56 a větší a pokud bude mimi malinký, tak není zas takový problém dokoupit. Ale stejně ze začátku rostou jak z vody a budeš to mít tak na 3-4 týdny.A jak píše Míša, tak bych si počkala na slevy. A jinak kupovala jen to co by se mi opravdu hodně líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.8.10 23:00

jojo,taky bych koupila jen pár hodně malinkých,tak 50,56 a víc bych nakupovala od té 62.Já měla od 50 jen opravdu pár kousků a nosil je asi tři neděle a pak jsme přesli na 62… :mrgreen: malej nebyl žádnej drobeček…a nevadí,že mu to rtochu bylo větší.ted nosíme věci 9-12m. a to už nosí asi od 7,5m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.8.10 23:09
citace] kecačka píše:
jojo,taky bych koupila jen pár hodně malinkých,tak 50,56 a víc bych nakupovala od té 62.Já měla od 50 jen opravdu pár kousků a nosil je asi tři neděle a pak jsme přesli na 62… :mrgreen: malej nebyl žádnej drobeček…a nevadí,že mu to rtochu bylo větší.ted nosíme věci 9-12m. a to už nosí asi od 7,5m.

Přesně :palec: a to ještě musíš počítat s tím, že když mu ty oblečky byly cca 3 týdny tak se mezitím ještě prali atd… čili je mohl mít na sobě tak 3× ani ne :D

• Citovat
  • Upravit
3200
22.8.10 23:16
Michaelakkk píše:
citace] kecačka píše:
jojo,taky bych koupila jen pár hodně malinkých,tak 50,56 a víc bych nakupovala od té 62.Já měla od 50 jen opravdu pár kousků a nosil je asi tři neděle a pak jsme přesli na 62… :mrgreen: malej nebyl žádnej drobeček…a nevadí,že mu to rtochu bylo větší.ted nosíme věci 9-12m. a to už nosí asi od 7,5m.
Přesně :palec: a to ještě musíš počítat s tím, že když mu ty oblečky byly cca 3 týdny tak se mezitím ještě prali atd… čili je mohl mít na sobě tak 3× ani ne :D

no tak nák,už je to ale dávno,jojo letí to.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.8.10 23:16

50 jsme nemeli vubec, je to moc male. 56 jsem nakoupila takove ty bezne veci jako bodycka a dupacky.
Sbrchnejsi veci jako mikinky, lepsi kalhoty a jine jsem nakoupila v 62.
Cepicka 37 je tak na toho novorozence, mela jsem cepicek x a stacili by nam dve, vetsinou zadnou nemel.

CA je docela dost siroke, zaroven ale mel treba u overalku hrozne kratke nozicky, takze mel rozkrok u kolen. To mi pak docela vadilo, takze jsem overalky kupovala v tescu, tam mi prijde, ze maji celkem rozumne strihy i velikosti. Ale bodycka byly z CA fajn, hlavne zavinovaci, ty jsem uzila fakt hodne, jeste jsem teda mela z HM, ale princip je stejny. Bylo mnohem pohodlnejsi polozit prcka na rozepnute body a obleknout jako kabatek, nez mu to tahat pres hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.8.10 23:23

když se bavíme o CA,tak jsem tam včera byla a začíná tam podzim-zima kolekce a mají tam na malé chlapečky luxusní bundy.. :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
22.8.10 23:42

No 5o tku jsme vůbec neměli Nikča se narodil a měl 4500g takže jsme to přeskočili. I ted se podle velikostí řídit nemůžu protože je mu 7 měsíců a má 92 která je mu tip top. Má hadry tak na rok a půl letý dítě . A ještě ke všemu je vazba po manželovi. Vypadá jak - mimino - bodygart :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.8.10 23:47
pandora píše:
No 5o tku jsme vůbec neměli Nikča se narodil a měl 4500g takže jsme to přeskočili. I ted se podle velikostí řídit nemůžu protože je mu 7 měsíců a má 92 která je mu tip top. Má hadry tak na rok a půl letý dítě . A ještě ke všemu je vazba po manželovi. Vypadá jak - mimino - bodygart :mrgreen: :mrgreen:

Pandora,uf v semi měsících 92?My máme v devíti 80 a já si myslela bůhví co doma nemám za mega dítě? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.8.10 06:15

Malej se narodil s 3,32 kg. Taky jsme měli všechno koupené od velikosti 56, ale bylo mu dost velké.Dupačky nevadily, ale z bodýček mu koukali ramínka. Byla jsem vděčná za pár věcí ve velikosti 50, které jsem měla po synovci. Neměl to dlouho, možná 3 týdny, ale hodilo se.
Já bych počkala podle kontrolních UTZ, kde se měří váha miminka, pokud bude mít „normální“ proporce, pár kousků ve velikosti 50 bych koupila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák