Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
jaké máte zkušenosti s velikostmi oblečení pro miminka v C & A, popř. v H & M ? Nejmenší velikost v C & A byla 50, pak až 56, u spacích pytlů myslím až od vel.68 a u čepiček některých snad od vel. 37. Není velikost 50 moc malá? Nakupujeme pro novorozence.
Díky.
NO určitě bych 50 nekupovala… Nevíš totiž, jak velké se ti miminko narodí
mě se narodil drobek vel 56 mu byla měsíc a půl možná déle 50 mu byla větší 2 týdny(vážil 2800 a měřil 47), ale kamarádce se narodil pořízek jemu musela od narození dávat velikost 62(měl 4kg a 53 cm)
C&A má odpovídající velikosti, takže bych e nebála, že nebudou odpovídat, ale radím radši větší než menší ![]()
50 je pro novorozence, ale pokud ten tvůj bude mít 4kg a 53cm, asi mu nebude
Pokud čekáš středně velké mimi, koupila bych třeba dvě tři body, ono z toho sice rychle vyroste, ale zas tolik to nestojí a nebudeš řešit co kde mimču plandá..mimochodem není 50 jako 50, moje verunka má cca 63cm a teprv před pár dny jsem vyřadila dvě padesátková body…
Na metříku koukám, že jsi skoro ve 4 měwíci
na nakupování máš ještě času počkej si na výprodeje ![]()
michaela- koukám, že ty velikosti dělají fakt jak se jim chce, veru měla při narození 46cm a tu padesátku jsem vyřadila vpodstatě teď ![]()
zuzouš píše:
michaela- koukám, že ty velikosti dělají fakt jak se jim chce, veru měla při narození 46cm a tu padesátku jsem vyřadila vpodstatě teď
To jo oni ty z C&A jsou pak docela natahovací, co si pamatuji tak vel.62 jwem poslední bodíčko vyřadila asi když mu bylo 5 měsíců, a to už mu nebyla 68 jiných značek…
MOžná by bylo nejlepší aby jsi se naučila nakupovat podle oka
nekoukat na velikosti ![]()
Ahoj, vel. 50 nemá moc smysl kupovat, koupila bych tak 1-2 kousky bodyček a zbytek 56 a větší a pokud bude mimi malinký, tak není zas takový problém dokoupit. Ale stejně ze začátku rostou jak z vody a budeš to mít tak na 3-4 týdny.A jak píše Míša, tak bych si počkala na slevy. A jinak kupovala jen to co by se mi opravdu hodně líbilo.
jojo,taky bych koupila jen pár hodně malinkých,tak 50,56 a víc bych nakupovala od té 62.Já měla od 50 jen opravdu pár kousků a nosil je asi tři neděle a pak jsme přesli na 62…
malej nebyl žádnej drobeček…a nevadí,že mu to rtochu bylo větší.ted nosíme věci 9-12m. a to už nosí asi od 7,5m.
Přesně
a to ještě musíš počítat s tím, že když mu ty oblečky byly cca 3 týdny tak se mezitím ještě prali atd… čili je mohl mít na sobě tak 3× ani ne ![]()
Michaelakkk píše:Přesně
citace] kecačka píše:
jojo,taky bych koupila jen pár hodně malinkých,tak 50,56 a víc bych nakupovala od té 62.Já měla od 50 jen opravdu pár kousků a nosil je asi tři neděle a pak jsme přesli na 62…malej nebyl žádnej drobeček…a nevadí,že mu to rtochu bylo větší.ted nosíme věci 9-12m. a to už nosí asi od 7,5m.
no tak nák,už je to ale dávno,jojo letí to.. ![]()
50 jsme nemeli vubec, je to moc male. 56 jsem nakoupila takove ty bezne veci jako bodycka a dupacky.
Sbrchnejsi veci jako mikinky, lepsi kalhoty a jine jsem nakoupila v 62.
Cepicka 37 je tak na toho novorozence, mela jsem cepicek x a stacili by nam dve, vetsinou zadnou nemel.
CA je docela dost siroke, zaroven ale mel treba u overalku hrozne kratke nozicky, takze mel rozkrok u kolen. To mi pak docela vadilo, takze jsem overalky kupovala v tescu, tam mi prijde, ze maji celkem rozumne strihy i velikosti. Ale bodycka byly z CA fajn, hlavne zavinovaci, ty jsem uzila fakt hodne, jeste jsem teda mela z HM, ale princip je stejny. Bylo mnohem pohodlnejsi polozit prcka na rozepnute body a obleknout jako kabatek, nez mu to tahat pres hlavu.
když se bavíme o CA,tak jsem tam včera byla a začíná tam podzim-zima kolekce a mají tam na malé chlapečky luxusní bundy..
![]()
No 5o tku jsme vůbec neměli Nikča se narodil a měl 4500g takže jsme to přeskočili. I ted se podle velikostí řídit nemůžu protože je mu 7 měsíců a má 92 která je mu tip top. Má hadry tak na rok a půl letý dítě . A ještě ke všemu je vazba po manželovi. Vypadá jak - mimino - bodygart
![]()
pandora píše:
No 5o tku jsme vůbec neměli Nikča se narodil a měl 4500g takže jsme to přeskočili. I ted se podle velikostí řídit nemůžu protože je mu 7 měsíců a má 92 která je mu tip top. Má hadry tak na rok a půl letý dítě . A ještě ke všemu je vazba po manželovi. Vypadá jak - mimino - bodygart![]()
Pandora,uf v semi měsících 92?My máme v devíti 80 a já si myslela bůhví co doma nemám za mega dítě?
![]()
Malej se narodil s 3,32 kg. Taky jsme měli všechno koupené od velikosti 56, ale bylo mu dost velké.Dupačky nevadily, ale z bodýček mu koukali ramínka. Byla jsem vděčná za pár věcí ve velikosti 50, které jsem měla po synovci. Neměl to dlouho, možná 3 týdny, ale hodilo se.
Já bych počkala podle kontrolních UTZ, kde se měří váha miminka, pokud bude mít „normální“ proporce, pár kousků ve velikosti 50 bych koupila.