Keramika? Hmota?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3165
12.6.17 07:31

Keramika? hmota?

Ahoj děvčata

vdává se mi kamarádka a ráda bych jí z nějaké hmoty udělala tabulku na dveře s příjmením tak bych potřebovala aby to mohlo být i venku. A já co znám tak je jen ta terakotová hmota co sama vytvrdne, ale ta nemůže ven… Nemáte někdo zkušenost s nějakou? ale nemám žádnou speciální pec… Pak bych to ráda natřela nějakýma barvičkama kdyby jste třeba poradili… :) děkuji moc za radu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2819
12.6.17 07:38

Fimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.6.17 07:58

U nás je několik veřejných keramických dílen, kde vám výrobek vypálí i naglazují. Přijdete, vyrobíte, oni přijedou první vypálení, přijdete znovu dáte glazuru a oni udělají finální pálení. Mají všechno vybavení a materiál. Samozřejmě to bude dražší než domácí výroba, já za výrobu stojánku na tužky dala kolem 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.6.17 09:15

Chodím na keramiku ke kamarádce, která má doma pec, pracujeme z opravdové keramické hmoty, která se vypaluje na vysoké stupně, pak glazujeme a znovu výpal, pak to může být venku. Zkusila bych se poohlédnout po nějaké dílně, nebo si to nechat udělat, třeba zde jak chodím, ta kamarádka dělá i na zakázku na přání
https://www.fler.cz/zbozi?…
Taky záleží, jak na to spěcháš, chce to čas na výrobu, vyschnutí, výpal, glazování, znovu výpal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.6.17 09:34

U nas v Plzni je Exodus-chranena dilna. udelaji za pakatel popisky dle prani na keramiku.maji siroky vyber vseho mozneho od hrnecku, pres tabulky na zed az po nevim co. nechavala jsem delat tchyni tabulku s prijmenim na barak. zkuste pohledat na netu.jo a exodus ma taky webove stranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí