Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucieJi
Ahoj, to mě opravdu moc mrzí 😔 myslela jsem na tebe, že se chceš zítra testovat 😔 moc věřím tomu, že ten čas přijde❤️
Tak holky měla bych být 5+1. V včera v noci hrozná bolest břicha, začala jsem krvácet a na záchodě ze mě vytekla fakt spoušť. A od té doby nic, jen malinko spinim. Tak čekám u apolinare na verdikt. Měla jste to některá taky tak, a nakonec bylo vše v poho? Mám hrozny strach, břicho už vůbec nebolí ![]()
@Jitka92jj
To je mi líto. Tohle je za mě horší jak negativní test, takhle tomu vážně začne člověk věřit a ta ztráta je taková hmatatelná. Bude lépe. ![]()
@Evka39 je to hodně individuální
já dneska mám hodně výraznou druhou
jsem hodně zvědavá, jak dopadneš ![]()
@LucieJi Je mi to líto, pokud to ale mělo být tak takto lepe než nutnost revize..máte embrya po genetice? A ještě nějaké zamrazenë?
Holky tak ja po spineni jsem sla vcera k dr. a toto na me vyskocilo. Je tam Bublinka
Dekuji za podporu. Zažila tu nějaká SP? Krvacela jsem max hodinu. Od té doby zas bolí břicho. Tt jsem zkoušela a pořád silně pozitivni, snad víc než včera. Neměl by už slábnout? Neměla bych víc krvácet?
@Jitka92jj
Ahooj, strasne me to mrzi. Ses moc statecna. Lekari vyloucili i mimoděložní tehotenstvi? Budou te ted nejak sledovat jestli HCG klesa?
@Jitka92jj ja když měla SP tak to bylo velké krvácení a bolesti a přešlo to druhy den do klasické menstruace. A byli to fakt kusy.
@barunakosak píše: Více
Hcg mi nebrali. Lekar mi rekl, ze v deloze nic není, ze byl potrat a to hledal celkem dlouho. Mam za sebou uz 2 ZT vcetne revize, takhle slabé krvaceni to teda nebylo. Zkusim zavolat v pondeli do caru. Treba se to ještě rozkrvácí
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.