KET březen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
22.3.25 09:37

@LucieJi
Ahoj, to mě opravdu moc mrzí 😔 myslela jsem na tebe, že se chceš zítra testovat 😔 moc věřím tomu, že ten čas přijde❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.3.25 09:56

Tak holky měla bych být 5+1. V včera v noci hrozná bolest břicha, začala jsem krvácet a na záchodě ze mě vytekla fakt spoušť. A od té doby nic, jen malinko spinim. Tak čekám u apolinare na verdikt. Měla jste to některá taky tak, a nakonec bylo vše v poho? Mám hrozny strach, břicho už vůbec nebolí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.3.25 10:09

Takže spontánní potrat. Nic tam nenašel 😪 achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.3.25 10:27

@Jitka92jj
To je mi líto. Tohle je za mě horší jak negativní test, takhle tomu vážně začne člověk věřit a ta ztráta je taková hmatatelná. Bude lépe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.3.25 10:32

@Sabi712 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.3.25 11:04

@Evka39 je to hodně individuální :srdce: já dneska mám hodně výraznou druhou :D :D jsem hodně zvědavá, jak dopadneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.3.25 11:06

@Jitka92jj to je mi moc líto :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 13:27

@LucieJi Je mi to líto, pokud to ale mělo být tak takto lepe než nutnost revize..máte embrya po genetice? A ještě nějaké zamrazenë?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.25 13:30

Omlouvám se, Lucce patřilo to Jitce

• Citovat
  • Upravit
67
22.3.25 16:09

Holky tak ja po spineni jsem sla vcera k dr. a toto na me vyskocilo. Je tam Bublinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.3.25 17:52

Dekuji za podporu. Zažila tu nějaká SP? Krvacela jsem max hodinu. Od té doby zas bolí břicho. Tt jsem zkoušela a pořád silně pozitivni, snad víc než včera. Neměl by už slábnout? Neměla bych víc krvácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.3.25 17:56
@Anonymní píše: Více

Mražené už nemáme tohle bylo poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.3.25 18:59

@Jitka92jj
Ahooj, strasne me to mrzi. Ses moc statecna. Lekari vyloucili i mimoděložní tehotenstvi? Budou te ted nejak sledovat jestli HCG klesa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.3.25 19:04

@Jitka92jj ja když měla SP tak to bylo velké krvácení a bolesti a přešlo to druhy den do klasické menstruace. A byli to fakt kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.3.25 19:16
@barunakosak píše: Více

Hcg mi nebrali. Lekar mi rekl, ze v deloze nic není, ze byl potrat a to hledal celkem dlouho. Mam za sebou uz 2 ZT vcetne revize, takhle slabé krvaceni to teda nebylo. Zkusim zavolat v pondeli do caru. Treba se to ještě rozkrvácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.