Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyticka 123 no jedno si myslím ze vyjde určitě.. hlavně aby bylo vše ok a vyvíjelo se dal jak má … ale verim, ze vše špatne už sis vybrala a opravdu už se zadari ![]()
@snažilka28
Jakou máš zkušenost s tím jít hned v dalším cyklu na další pokus?
Holky, trochu jsem zaspinila cca pred hodinou od te doby nic. Jen me sem tam pichne pod pupikem. Me z toho snad jebne zitra hned rano naklusu k dr. dle utz 5+1 je to normalni nikdy jsem to nemela a ze uz jsem byla NM parkrat. Nebo mam vyjet hned?
@alexandra19 mně pomáhá Ascorutin. Můžeš ho jist max 2-2-2. Je na žíly. Taky jsem spinila a pomohlo mi to…
@LucieJi pozitivní 😀 a máme 3 letou princeznu
… ket 12/2020 pozitivní tt, ale nedopadlo to. Potom ket 4/2021 negativní tt a následně další cyklus další ket a ten vyšel
. No a teď nic a máme ještě jedno embryjko, tak půjdeme zrovna…
@Kyticka 123 jo bylo to jen trochu a po ascorutinu klid. Dnes jsem ale stejne domluvena na rano s dr. at jsem vic v klidu…
@Evka39 Já mám kontrolu až den po tobě. 11. den a test takto. Ta bolest břicha je u mě taky a hlavně po ránu, během dne to není tak silné. ![]()
Děvčátka, včera bylo 14. dní po KET hodnoty super HCG 1002!
, teď musím čekat 3 týdny na ultrazvuk, jak to mám přežíít?
. Je mi dost šouufl, ale jsem nadšená. Všem novým držím palce. ![]()
@KatieMari píše: Více
@zabka93
Holky…upřímně by mi úplně stačilo jedno..🤣
Tak.na mě v pondělí myslete..❤️ snad už bude něco vidět…🤣 ❤️
@Evka39 to chápu, uvidíš, kamarádka mi psala ze měla s dcerou krev 2000jednotek a byla tam jedna. Tak je to asi dost individuální. Tak uvidíš, každopádně, jednou tam určitě je… ![]()
Já dnes ráno bohužel negativní test KET v pátek 14.3.2025.
Holt když člověk na sobě necítí, že je něco jinak, většinou nic není jinak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.