Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Barca71 píše: VíceÚplně ti rozumím. Každá minuta trvá hodinu. Já jdu v pondělí… Transfer byl minulé pondělí..a testy už jsou moc hezké… A pořád sílí..
@Evka39 to musí vyjít
a byla jsi na prvním? Já chci testovat zítra ráno, tak snad najdu //
budu držet palečky
a v pondělí na tebe budu myslet.
Tak já jsem objednaná až na 1.4. Už dvakrát bylo ZT do 8tt takže jsem to posunula na co nejpozději, kdyby byly zase špatne zprávy.
@Barca71 píše: Více
Jj prni ivf, první transfer…
Trochu se bojim těch dvojčat…🤣
@Evka39 😂 😂 to věřím, ale i tak bys to zvládla 😁 ale // jsou krásně silný.. třeba to bude jen pořádně silný klučina/holčička ❤️
@Evka39 ty jsou …
ja jsem strašně zvědavá jak se chytili 🙈 😀
@Barca71 Tak to jsi dobra ze jsi ještě netestovala. Držím pěsti ![]()
Já se taky chystám testovat zítra. Nebyla jsem teda na KET, ale na IUI, na IVF se teprve chystám příští měsíc, ale s dovolením jsem se připíchla i sem do skupiny.
@zabka93 ani nevíš jak mě to každé ráno láká, ale čekám až to bude aspoň týden 😁 ale ráno to zkusím 😁 tak snad už tam něco bude 🤞
@Mari105 ja jsem v téhle skupině také po prvé ☺️ tak budu držet palečky, ja mela ket, kvuli hyperstimulaci 🫤
Je mi to jasný … ja se taky tenkrát držela a 7. Den večer už jsem to nevydržela a udělal test sice večer ale do rána už se mi čekat nechtělo… 😀 tak držím pěsti a budu ráno vyčkávat jak to dopadlo … ![]()
@zabka93 ahojky, dneska test negativní
takže určitě biochemické… achjo, už podruhé.. 5 ketů za sebou a nic
jsem ale moc ráda za všechny ostatní, kterým to vyšlo ![]()
@Lucys19 píše: Více
Tak to mě moc mrzí…mate ještě nějaká embrya? 5 ketu to je mazec… neumím si představit, jak narocne to musí být tolikrát si tohle zažít. Drz se
![]()
@zabka93 ještě mame dalších 5 z druhého IVf. Toto byl prvni ket z druhého IVF.. minule jsme měli 4 embryjka a ja si rikala super, ještě vyjde i na sourozence - najednou pak nebylo ani jedno … moc děkuju za podporu
![]()
@Barca71 já jsem tu také nová. Ahoj holky
Na ET jsem byla 14.3. a neskutečně se ten čas vleče. Příznaky zatím žádný nemám a tím že jsem měla OHSS tak by to mělo být horší pokud to vyšlo a zatím nic, tak mám celkem strach. Ja bych chtěla vydržet s testováním do pátku, ale dnes už sem si koupila testy tak uvidím jak to dam🫣
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.