KET březen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
18.3.25 12:07
@Barca71 píše: Více
Úplně ti rozumím. Každá minuta trvá hodinu. Já jdu v pondělí… Transfer byl minulé pondělí..a testy už jsou moc hezké… A pořád sílí..
Ale ten strach cítím pořád.
Drž se..❤️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.3.25 12:20

@Evka39 to musí vyjít :) a byla jsi na prvním? Já chci testovat zítra ráno, tak snad najdu // :) budu držet palečky :) a v pondělí na tebe budu myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.3.25 12:31

Tak já jsem objednaná až na 1.4. Už dvakrát bylo ZT do 8tt takže jsem to posunula na co nejpozději, kdyby byly zase špatne zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.3.25 13:07

Jj prni ivf, první transfer…
Trochu se bojim těch dvojčat…🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.3.25 13:17

@Evka39 😂 😂 to věřím, ale i tak bys to zvládla 😁 ale // jsou krásně silný.. třeba to bude jen pořádně silný klučina/holčička ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.3.25 13:58

@Evka39 ty jsou … :dance: :srdce: ja jsem strašně zvědavá jak se chytili 🙈 😀

@Barca71 Tak to jsi dobra ze jsi ještě netestovala. Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.3.25 14:22

Já se taky chystám testovat zítra. Nebyla jsem teda na KET, ale na IUI, na IVF se teprve chystám příští měsíc, ale s dovolením jsem se připíchla i sem do skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.3.25 15:52

@zabka93 ani nevíš jak mě to každé ráno láká, ale čekám až to bude aspoň týden 😁 ale ráno to zkusím 😁 tak snad už tam něco bude 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.3.25 15:53

@Mari105 ja jsem v téhle skupině také po prvé ☺️ tak budu držet palečky, ja mela ket, kvuli hyperstimulaci 🫤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.3.25 16:30

Je mi to jasný … ja se taky tenkrát držela a 7. Den večer už jsem to nevydržela a udělal test sice večer ale do rána už se mi čekat nechtělo… 😀 tak držím pěsti a budu ráno vyčkávat jak to dopadlo … :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.3.25 17:13

@zabka93 ahojky, dneska test negativní :( takže určitě biochemické… achjo, už podruhé.. 5 ketů za sebou a nic :( jsem ale moc ráda za všechny ostatní, kterým to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.3.25 17:23
@Lucys19 píše: Více

Tak to mě moc mrzí…mate ještě nějaká embrya? 5 ketu to je mazec… neumím si představit, jak narocne to musí být tolikrát si tohle zažít. Drz se :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.3.25 17:26

@zabka93 ještě mame dalších 5 z druhého IVf. Toto byl prvni ket z druhého IVF.. minule jsme měli 4 embryjka a ja si rikala super, ještě vyjde i na sourozence - najednou pak nebylo ani jedno … moc děkuju za podporu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.3.25 17:29

@Lucys19 jejda, tak moc držím pěsti do dalšího snažení.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.3.25 18:20

@Barca71 já jsem tu také nová. Ahoj holky ;) Na ET jsem byla 14.3. a neskutečně se ten čas vleče. Příznaky zatím žádný nemám a tím že jsem měla OHSS tak by to mělo být horší pokud to vyšlo a zatím nic, tak mám celkem strach. Ja bych chtěla vydržet s testováním do pátku, ale dnes už sem si koupila testy tak uvidím jak to dam🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.