KET březen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
15.3.25 18:35
@Lucys19 píše: Více

Unavená, bolí mě břicho a spodek zad… A ve sportovní podprsenka musím i spát.. jinak bych zdechla…🤣 Ale jinak z toho mám dobrý pocit, jako když jsem čekala syna. Za poslední dva roky jsem měla dvě biochemické tehu…ale nikdy takhle silné čárky. Snad bude vše v pořádku. Mám zvýšené NK buňky a beru prednison, tak snad je to důvod, že se snad zadařilo. Jen mě tedy trochu děsí možnost dvojčat, když jsou ty čárky tak brzy… Ale nevim jestli mají dvojčata na to vliv… Jako jestli produkují víc HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.25 18:42

To bohužel netuším, ale ty čárky jsou teda ukázkové 😍 😍 nemáš ještě fotky testů při biochemickém? Ja mam z toho hrozný strach, moje testy jsou opravdu slabounkè:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.3.25 18:48

@Lucys19 Zkus ještě vydržet a netrápit se tim. Každá má tu čárku jinak silnou, jestli tam má Evka opravdu dvojčata, tak je jasný, že má dálnici :) já jsem před 3 lety, když jsem byla asi posedmé na KET, měla čárky šíleně slabý a už jsem to obrecela. A nakonec to stejně vyšlo a mám doma skvělýho syna… 5 dní je strašně brzo, já se teď testla po 7 dnech a byl skoro viditelný duch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.3.25 19:07

To nemám, ale řekla bych že ty nejsilnější byly jako ty z 13teho na mě fotce. Vím, že je to stres…
Ale věřím, že to bude dobrý… Koukej mi dávat s každým posunem vědět. Třeba do soukromé zprávy..❤️ držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.3.25 19:09
@Kyticka 123 píše: Více

Hele… Vy mi ty dvojky privolate..🤣 já si říkám, že furt je ten vesmír soudnej…a nebude riskovat že skončím v Dobřanech. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.25 19:13

@Kyticka 123 @Evka39 moc vám děkuju, budu nadále informovat :) po minulém biochemickém už mě děsí úplně všechno.

Taky nám prosím dej vědět, zda jsou tam dvojky nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.3.25 19:17

Jasně… To já jsem držka co potřebuje furt nějakej sociální kontakt… Takže určitě budu podávat zprávy dál…❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.3.25 19:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.3.25 19:40

Pátý i šestý den jsem měla sotva viditelnou čárku 😊 určitě bude silit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.3.25 19:44

@barunakosak No já jsem teda taky zvědavá 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.3.25 19:50

@Jitka92jj Já jsem dneska 10 dnů po KET a čárky už jsou skoro stejně silné. Trošku jste mě tady v diskuzi nahlodaly s těma dvojčatama, z toho mám teda fakt obavu. No uvidíme, jak to bude v pondělí vypadat z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.3.25 07:39

Tak přidávám dneska 6dpt a včera 5DPT.. moc rozdíl tedy nevidím 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.3.25 07:56

Mně přijde silnější.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.3.25 09:23

@Evka39 děkuju za podporu :srdce: já jsem hrozný negativista, takže vidím vše špatně :) ale snažím se myslet aspoň trochu pozitivně.. vždy si říkám, nebudu testovat tak brzo! A pak stejně letim pro testy uz třetí den po transferu :) :) že nejsem jediná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.3.25 09:27

@Růža88 čauky,přidávám svoji fotku testu, taky 10 dnů po KET. Jsem zvědavá, co ti řeknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.