Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucys19 píše: Více
Unavená, bolí mě břicho a spodek zad… A ve sportovní podprsenka musím i spát.. jinak bych zdechla…🤣 Ale jinak z toho mám dobrý pocit, jako když jsem čekala syna. Za poslední dva roky jsem měla dvě biochemické tehu…ale nikdy takhle silné čárky. Snad bude vše v pořádku. Mám zvýšené NK buňky a beru prednison, tak snad je to důvod, že se snad zadařilo. Jen mě tedy trochu děsí možnost dvojčat, když jsou ty čárky tak brzy… Ale nevim jestli mají dvojčata na to vliv… Jako jestli produkují víc HCG.
To bohužel netuším, ale ty čárky jsou teda ukázkové 😍 😍 nemáš ještě fotky testů při biochemickém? Ja mam z toho hrozný strach, moje testy jsou opravdu slabounkè:(
@Lucys19 Zkus ještě vydržet a netrápit se tim. Každá má tu čárku jinak silnou, jestli tam má Evka opravdu dvojčata, tak je jasný, že má dálnici
já jsem před 3 lety, když jsem byla asi posedmé na KET, měla čárky šíleně slabý a už jsem to obrecela. A nakonec to stejně vyšlo a mám doma skvělýho syna… 5 dní je strašně brzo, já se teď testla po 7 dnech a byl skoro viditelný duch…
To nemám, ale řekla bych že ty nejsilnější byly jako ty z 13teho na mě fotce. Vím, že je to stres…
Ale věřím, že to bude dobrý… Koukej mi dávat s každým posunem vědět. Třeba do soukromé zprávy..❤️ držím palce
@Kyticka 123 píše: Více
Hele… Vy mi ty dvojky privolate..🤣 já si říkám, že furt je ten vesmír soudnej…a nebude riskovat že skončím v Dobřanech. 🤣
@Kyticka 123 @Evka39 moc vám děkuju, budu nadále informovat
po minulém biochemickém už mě děsí úplně všechno.
Taky nám prosím dej vědět, zda jsou tam dvojky nebo ne ![]()
Jasně… To já jsem držka co potřebuje furt nějakej sociální kontakt… Takže určitě budu podávat zprávy dál…❤️
Pátý i šestý den jsem měla sotva viditelnou čárku 😊 určitě bude silit
@Jitka92jj Já jsem dneska 10 dnů po KET a čárky už jsou skoro stejně silné. Trošku jste mě tady v diskuzi nahlodaly s těma dvojčatama, z toho mám teda fakt obavu. No uvidíme, jak to bude v pondělí vypadat z krve.
Tak přidávám dneska 6dpt a včera 5DPT.. moc rozdíl tedy nevidím 🥹
@Evka39 děkuju za podporu
já jsem hrozný negativista, takže vidím vše špatně
ale snažím se myslet aspoň trochu pozitivně.. vždy si říkám, nebudu testovat tak brzo! A pak stejně letim pro testy uz třetí den po transferu
že nejsem jediná?
@Růža88 čauky,přidávám svoji fotku testu, taky 10 dnů po KET. Jsem zvědavá, co ti řeknou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.