Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barunakosak ja myslím ze na 7. Den je to krásný…:smiling_face_with3_hearts: taky jsem měla takového dušíka a co dva dny pak byl silnější a silnější..
@zabka93 Kdybys neměla nález na Utz, tak se ta hysteroskopie dá udělat i bez narkózy. Já nález měla, tak mi ji doktorka doporučila. Ale určitě se toho neboj. Bylo to úplně v klidu
Akorát asi tři hodinky po bolest jako při silnější ms. A sliznici těď cyklus po jsem měla jen 7,2 mm předtím běžně 10 11 mm.
@Fanynka777 možná zkus kranialni masaz, jestli někoho v Brně najdeš. Mně to kdysi moc pomohlo. Zkoušela jsem akupunkturu, čínské čaje, nějakého šamana, nebo co to bylo, nic. Šest potratu a pořád nic. Až po ty kranijce jsem se cítila fakt uvolnene a povedlo se ![]()
Mě pomohl prednison a určitě řízený ket. Mám nízkou sliznici a předtím dva kety v nativu ani ťuk.
@Kyticka 123 Děkuji moc za rady
Krev vyšla bohužel negativně ![]()
@Jitka92jj Ahojky
Mě v imunitě nic nenašli
Myslíš, že se to může předepsat i preventivně? To jsou kortikoidy, že? Jak dlouho před KET to je potřeba brát?
@Fanynka777 píše: Více
Mě také vlastně nic nenašli, ale doporučili. Mam uz za sebou 2 zamlkly potraty. Ideálně 6tt před transferem.
@zabka93 píše: Více
Ty dvě jsou především kvůli věku, v červenci je mi 40 a měli jsme jen tyhle dvě embrya.
Další ivf už zkoušet nechceme…takže je to takový buď a nebo..❤️
@zabka93 my jsme se prave na podzim stehovali z jedne casti mesta do druhe, tak jsem si rikala, ze ho pak prihlasim do skolky v novem miste bydliste, ale bohuzel nikde nemaji misto
takze je doma, partner je ale doma porad a ja chodim do prace jen narazove, tak nas to zas az tak moc nezatezuje
ale on sam by chtel do skolky chodit moc, tak doufam, ze od zari uz se podari
@Paní Píďová píše: Více
Já testovala dnes. Ovitrelle byl 3.10 večer..
Transfer byl v pondělí..a test je bílý..
@Evka39 píše: Více
Tak to chápu, držím moc pěsti aby to klaplo…🍀
@Paní Píďová píše: Více
Jo tak, my sice máme na školku čas, ale teprve teď vzal na milost ostatní děti … takže uvidíme jaky bude další vývoj 😀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.