Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Růža88 píše: Více
Krásná čárka, myslim ze se pocita i den transferu, tudiž ses dneska už 6.DPT.
Drzim palecky
Snad moje zitra bude vypadat taky podobne. ![]()
@barunakosak Aha, já jsem to právě vždycky počítala až od následujícího dne, ale je pravda, že na transferu jsem byla v 10 dopoledne, takže ono je to vlastně skoro celý den🙂Budu moc držet palce, aby se test hezky vybarvil🙂 🍀
Holky tak mi to nedalo. Zkusila jsem mama test 5-6 dni po Ket a ani náznak ducha
. Je pravda ze, to nebyla čerstvá moc po probuzeni ale az tak cca v 10 hodin rano. Zkusim to zítra znovu.
Od včerejška je mi teda už nějak lehce šoufl… A v noci jsem nemohla usnout a mám lehce zimnici. Jinak migréna skončila, což jsem ráda, ale teď (6. den po ket) mám tuhle parádu, doufám, že to je dobré znamení..
narvala jsem k obědu do sebe proteinový drink a trochu kompotu, protože polívku jsem dala jen pár lžiček a udělalo se mi zle..Máte s nevolností někdo tak brzy zkušenost?
@Luciee13 ale ono může být opravdu ještě brzy. Co jsem se tak různě na diskuzích dívala, tak často byl nějaký náznak na testu až třeba 8. den. Určitě ještě není nic ztraceno🍀
@Artula mě právě taky není moc dobře, jako není to úplně na zvracení, ale na jídlo teda vůbec chuť nemám. Když jsem před pár lety otěhotněla po IUI, tak mě bylo stejně. Tu inseminaci jsem brala jen jako takový pokus, abych měla pocit, že se před dalším IVF cyklem aspoň něco děje, ale byla jsem přesvědčená, že to k ničemu nebude, ani jsem si nedělala testy, no a pak mě bylo 10. den po IUI nějak divně, tak jsem si ze srandy ten test udělala a byla tam skoro neviditelná čárka🙂
@Luciee13 píše: Více
Může být brzy, 5.–6. den po KET nemusí test nic ukázat. Implantace může proběhnout později a hCG se začne zvyšovat individuálně. Určitě zkus testnout z ranní moči. Držím palce! Dej vědět, jak to dopadne. ![]()
@KatieMari píše: Více
Tak jak jsi dnes dopadla…já byla dnes na ET..❤️
@Evka39 Už ho mám u sebe
už teď se mi nechce odpočívat, pořád myslím na to, co bude
jak se cítíš?
Hele. asi dobře..ale netuším jak jako mám vydržet do testování..nebo krve… Strašný to čekání.. dvě bublinky jsou tam…a uvidíme.
Ahoj, taky půjdu na druhý KET, první bohužel nevyšel 😔 budu mít také řízený a vypadá to, že to vyjde na konec března nějak
@Evka39 Taky jsem přemýšlela, jak to dám. Další kontrola až za 14 dní
. Až do teď jsem chodila do práce a to zaměstná hlavu, ale tohle čekání bude dlouhé. ![]()
Je to mazec… A jak se cítíš?? Já furt vymejslim.co.bych vykoupala, jak to podpořila… Kdy budeš dělat první test.?
@Evka39 píše: Více
Mám jen mírný tlak v podbřišku, v noci jsem spala jen chvíli, stále jsem se převalovala. Člověk nad tím moc přemýšlí. Myslím, že teď už je to fakt jen na embryjku, jak se rozhodne, my můžeme jen odpočívat a nenamáhat břicho.
Teď zrovna procházím diskuze a holky píšou, že kolem 5. dne už testovaly, tak to možná prubnu, stejne stěžejní bude až ta krev… Jak to máš ty v plánu a jak se cítíš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.