KET březen 2025

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
13.3.25 08:02
@Fanynka777 píše: Více

Nijak jsem nepribrala. Naopak mi po něm bylo ze zacatku strašně dobře. Měla jsem nějak moc energie. 😄 ale pak si tělo zvyklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.3.25 08:04
@Evka39 píše: Více

A mamatest jsi předtím nezkoušela? Jiné značky nemůžeš porovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.3.25 08:06
@Jitka92jj píše: Více

Nn, měla jsem právě doma jen ten intime..🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.3.25 08:23

Takze jestli chapu, tak ses dneska 4. den po transferu? tak to je sance, ze je to uz dusik od embrya. Ale mne se treba ovitrel drzel 13dni. Ale furt lepsii, ze tam neco vykoukas, takze super. :srdce: Kdyz budes mit zitra nebo pozitri carku silnejsi, tak to nebude ovitrelem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.3.25 08:46

Ahojky, ja si myslim, ze je to jeste ten ovitrelle a ten intime to nezachytil, den transferu se nepocita jako den po KET, takze jsi teprve 3.den a to si myslim, ze embryjka jeste nezacaly vylucovat tolik HCG, aby to bylo zachytitelne testem :think: myslim, ze zitra uz by slo neco vykoukat i od embryjek ;) ale treba uz to jsou i ony spolecne s ovitrelle, ale to se tezko rozeznava, kdyz nemas dva testy na porovnani :think: ale neboooj, to bude urcite dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.3.25 08:50

@Evka39 tady ti pro zajimavost pridavam moji fotku 2.den po transferu (takze jsem o den min jak ty) a ovitrelle je videt jeste hoodne :roll: vim, ze kazdemu se vstrebava jinak, ale na muj vkus je porad dost viditelny :zed: tesila jsem se, jak 4.den po KET uz budu lovit duchy z embrya a ono prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.3.25 09:56
@Paní Píďová píše: Více

Jj, já si to taky myslím, že je to pořád ovitrelle, ale nervy prostě pracují. Zkusím zítra další..a uvidíme jaká bude změna.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.3.25 09:59

Ahoj holky, teď jsem tady skoro 2 dny nebyla, syn dostal chřipku, tak lítám kolem něj. Dneska jsem 8 dní po transferu a test vypadá hezky, v pondělí půjdu na krev, tak uvidíme, jaká bude hodnota hcg. Jinak co se týká toho Ovitrelle, tak já jsem ho někdy měla pryč už po 7 dnech, jindy ho test zachytil ještě i 12. den po aplikaci. Ale co jsem tak vypozorovala, tak když ten duch byl z Ovitrelle, tak měl spíš takovou našedlou barvu, ale když to bylo těhotenství, tak byl takový do růžova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.3.25 10:01
@Růža88 píše: Více

To je super tip..díky.❤️ A potichu gratulka..krásná čárka…❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.3.25 10:20

@Růža88 ty máš krásnou čárku :) tak jen ať krásně sílí. Já včera 7 dní po KET a je tam duch, tak uvidíme, dneska netestuju, došly mi testy :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.3.25 10:26

Ja vím, že jsem blbena obecná…🤣 Ale nedalo mi to, zkusit ještě jeden…
A tím dnes končím…🤣 Slibuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.3.25 12:46
@Růža88 píše: Více

Krásná čárka, gratuluji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.3.25 18:17

Ahoj holkyyy, potrebuju poradit. Carka na testiku sili a snad to vypada nadejne. 20.3. jdu na krev, aleee o co mi jde 19.3. jsem objednana ke kadernici na meliry a strih. Co myslite, mam ji zrusit? nebo je to bezpecny? Ptala jsem se doktorky a ta mi rekla, at jdu, ze je dulezity se citit dobre. Ale jaaa nevim. Zaroven potrebuju uz nutne :D a vyslo to tak blbe! Co myslitee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.3.25 18:55

@barunakosak ja kdysi cetla, ze tim, ze melir je jakoby kousek od hlavy, tak ze je to celkem v pohode, horsi je, kdyz se barvi cela hlava ;) ja byla ale treba na melir schvalne minuly tyden, at to nemusim resit :) na tvem miste bych ale asi sla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.3.25 19:07

Holky zdravím a přidávám se k vám. V říjnu opu a i prvni ket proběhl, ale bohužel a i díky bohu nevyšel. Chytila jsem do toho zápal plic. Tak že kdoví jak by to s embryem dopadlo kdyby se uchytilo. Teď jsme dostali konečně zelenou k dalšímu vkladu. V pondělí 10DC a první ultrazvuk. Sliznice malá tak že zítra další utz. A hlásím se také Reprofit Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.