Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zabka93 jeej, tak to me mrzi a opravdu se dokazu vzit do tvych pocitu… ja puvodne chtela jit na KET v zari, to jsme se ale nakonec stehovali, tak jsem to presunula na listopad, ze uz bude po stehovani, dokonce jsem tu zakladala i diskuzi KET listopad 2024, nakonec ale nam ale do toho zas vlezly nejake rodinne problemy, ze kterych jsem nebyla v uplne psychicke pohode, a tak jsme to nakonec posunuli a az ted to klaplo
vzdycky jsem si prala letni miminko, syn je rijen a kdby klaplo toto, tak je listopadove, takze holt vsechno se asi deje z nejakeho duvodu, tim se uklidnuju
ale chapu, ze je to otrava to porad posouvat
tak nejak mi ale prijde, ze cele IVF je hlavne o cekani a trpelivosti, kdyz jsme sli do IVF, tak prvni konzultace byla v cervnu 2020 a prvni transfer byl az unor 2021, takze taky cekani a cekani, kdyz ale vidim syna, tak bych na nej klidne cekala i dyl ![]()
@zabka93 Také chodíme ke Kozumplíkovi. Ale viděli jsme ho všeho všudy asi dvakrát. 😃 Jinak si nás pokaždé vezme asi kdo má službu. Já už mám dvě děti z předešlého manželství. Syn 14 let a dcera 12 let. Oba jen pomocí clostylbegytu a utrogestanu. S novým partnerem hned na začátku jeden potrat a od té doby nic. IVF jsme začali řešit už před pěti lety. To se mělo zkoušet IUI. Ale nakonec to nedopadlo. Chlap couvnul, necítil se ještě na to. Až loni jsme do toho šli na plno. Jenže bohužel kvůli spermiogramu a uz i věku jediná možnost IVF. 😏
Dnešní utz 14DC sliznice 4mm. V úterý další utz. Tak snad 😇 😇 😇 😇
@Paní Píďová Já si taky říkám, že když vidím, co z toho může být, že si prostě počkám… na správnou chvíli…nechci nic zbytečně uspěchat…
Tak uvidíme, aby z toho března, nebyl nakonec červen… ![]()
@Kropinda Joo…My ho viděli taktéž asi jen na vstupní konzultaci ohledně IVF a pak až na KETu…:-D Jinak jak říkáš, střídá se to tam, jak na běžícím páse, ale musím říct, že s kýmkoliv jsem se tam setkala, tak si nemůžu stěžovat. Tak ti budu moc držet pěsti, ať je na UTZ vše jak má být a může proběhnout transfer…
U nás to vypadá na odklad nejspíš na květen/červen…teď kvůli polypu, co tam je a pak chlap odjíždí na služebku..tak uvidíme no..
@Jitka92jj píše: Více
Můj dnešní - trasnfer byl v pondělí
Snad bude sílit..
Tvoje jsou krásné…❤️
@Jitka92jj píše: Více
Ahooj, posilam fotku testiku. Transfer byl 6.3., ja pocitam i den transferu. Na krev jdu 20.3. Ale nevim nevim, uz bych si carku představovala silnejsi. Asi si skocim v utery na krev.
![]()
Já mám sněhobílo ket byl 5.3. Děti žádné nemáme a měli jsme jen jedno embryjko z 2.IVF kvuli ohss a věku mi moc kvalitních vajicek nedozrava, přestože se snažíme od mých 31 let… a je mi 38. Uvidím jak dopadne ještě za 4 dny krevní test, protože minule jsem měla neg. test do 14. dne a v krvi se hcg prokázalo a rostlo velmi pomalu, ale stojím nohama pevně na zemi. Od úterý mám pocit, že je něco špatně a zmizely mi všechny příznaky, takže tak. Z předchozí zkušenosti si myslím, že to nevyšlo.
@barunakosak den transferu se nemá počítat, tak na 9 den je to nadějné
@Anonymní píše: Více
Aha v tom pripade to na 9. den neni zas tak zle. Delala jsem si testik jeste ted odpoledne a je silnejsi.
stejne urcite nevydrzim a skocim si v utery na krev
Po minulem biochemickem jsem vyjukana.
Holky..tak já další šílená testovatelka.. 🤣
Dnesni test… V pondělí byl transfer dvou…a pořád sílí…❤️ Snad to vyslo..
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?:) KET jsem měla tento týden v pondělí, už pátý… zatím jen jedno biochemické hned první ket.. hltám všechny vaše komentáře a fotky testu a prožívám to s váma : ![]()
Jinak moje testy jsou zatím tedy nejisté.. tento je dneska z rána, jsem pátý den po transferu, sle stejně vypadal i včera ráno, včera večer a dokonce i teď čerstvý vypadá stejné:( čerstvý je na druhé fotce na ubrousku… mam strach, že dopadnu stejně jako minule, jsem hrozná, se tak dobrovolně trápit, ale nemůžu si pomoct s testováním
![]()
@Evka39 no tvoje testy jsou na paty den ukázkové!
a jak se cítíš? Me teda boli prsa a občas podbřišek, jinak nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.