KET březen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
12.3.25 17:17

@Fanynka777 to mě mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.3.25 17:23

@zabka93 @Paní Píďová Děkuji holky jste zlaté :srdce: Přeju vám moc moc úspěchů a ať vše dojde k zdárnému konci a vy se dočkáte vysněného mrňouska :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.3.25 17:40

@Fanynka777 moc mě to mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.3.25 18:09
@Fanynka777 píše: Více

Mate nějaký plán, co dal? Nebo nějaký termín kdy jdeš na kliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.3.25 18:31

@zabka93 Teď zkusím léčitele o kterém jsem slyšela od jedné známé, které moc pomohl. Dokáže údajně dotykem poznat co máte za problém a léčí pomocí čínských bylin. A další pokus asi v létě. Mám ještě tři embrya, ale všechny už béčkové a asi si řeknu o ten Prednison ikdyž mi v imuno nic nenašli. :nevim: A tím už vyčerpám všechny možnosti a pak už jedině náhradní matka. To ale bude trošku složitější. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.3.25 18:35

Holky, ja nechci bejt hysterka… Ale asi se tady zhroutím. Včera jsem psala, že mě bolí břicho a záda, to přetrvává… Sportovní podprsenku musím nosit i na noc. A dneska už i zvracim. To bude asi nějaká blba reakce na ten amelgen, že? Nebo na prednison? Nemáte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.3.25 18:38
@Fanynka777 píše: Více

Kamaradce taky lečitel TČM pomohl, s jinym problémem ale pomohl. Tak budu držet pěsti, ať je tomu tak i ve tvém případě…:-) Drž se a určitě napiš, co ten léčitel..:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.3.25 18:41
@Evka39 píše: Více

Zkušenost bohužel nemám, ale já v prvním těhu docela poměrně brzy měla těhu nevolnosti. Jestli ti zaváděli ta dvě embrya tak aby z toho nebyla dvojčátka..:-D Jinak, nemůžou pracovat nervičky?? :andel: Já to tak měla při poslední injekci tehdy před KETem, blbě jsem snášela to píchání do břicha a u posledních dvou jsem se tak zjančila, že mi bylo uplně zle až jsem to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.3.25 18:43

@Fanynka777 můžu se ještě zeptat, ty jsi byla na tom KETu kolik se platí teď v reprofitu za jednotlivý KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.3.25 18:58

@Evka39
Tak radeji zavolej do CARu, oni te uklidni a pomuzou. Mne se rozjela migrena, menstruacni bolest a plus to spineni, tak jsem taky dnes radsi volala a zitra se mi ozve doktorka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.3.25 19:01

@zabka93 14000. Té známé taky pomohl s něčím jiným. Ale já na tu čínskou medicínu docela věřím, tak proč to nezkusit :nevim: Mě už i jeden masér kterej fušoval taky do čínské medicíny řekl, že cítí, že mám oslabené ledviny a ty prý souvisí s dělohou. Že je slabá a neprokrvená :think: To asi tak sedí. Já myslím, že o těch embryích to nebude. Mě bohužel dělají šíleně špatně hormony. I z té dávky 0-0-2 Utrogestan jsem vyřízená. Motá se mi hlava a jsem strašně unavená, takže nějaké navyšování nebo řízený cyklus je pro nemyslitelné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.3.25 20:19

@Fanynka777 to je docela pálka, ty tři roky zpět to bylo podle mě méně…
Aha vidíš, to je zajímavý, mne teda utrogestan taky nedělal dobre hele, vůbec mi nedošlo ze ho asi zase budu muset brát 🙈 😀 tak ti budu držet pěsti… 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.3.25 21:41

@zabka93 no ja se treba ted v Repromede nestacila divit, kdyz jsem byla na KET pred 4 lety, platilo se myslim 8500 a embryoglue se nedavalo, ted se nabizi za 6000 (mame posledni embryo tak pro zvyseni uspesnosti udelame vsechno), takze nakonec KET+embryoglue krasnych 17500 :roll: :zed: to jsem fakt cumela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.3.25 06:52

Holky… Myslite, že je to možné? Včera ráno jsem dělala test (intime) na něm nebylo nic.. a dnes ráno tohle na matematestu…

Ovitrelle jsem píchala 3.3. večer a transfer byl v pondělí ráno…dvě pětidenní embrya
Asi blbost, aby už byla vidět slabá čárka, že? To bude ten ovitrelle…jen to na jiné značce už nebylo vidět.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.3.25 07:31

Dobré ráno holky :mavam: Chci se zeptat ještě na ten Prednison kdo berete. Má to nějaké vedlejší účinky? Prý se po něm rychle přibírá..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.