Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TER2312 píše:
@Homolka81 ahoj já měla 5.6. jedno embryjko. Jak je?
@Bea1982 píše:
Je tu někdo koho čeká KET v červnu? Pojďme se podpořit. Já mám KET 1.6.
@Homolka81 píše:
Ahoj já měla KET 2.6. 2020 jedno embryjko
Ahoj, my jsme byli dneska
Teď už jen čekat a doufat. Všem moc držím pěsti, ať to klapne.
@TER2312 kolikátý máte transfer? A kdy máš testovat? Já až 22.6.,ale tentokrát to vydržím a nebudu zkoušet dříve ![]()
@Katyfox Ahoj 4KET, poslední embryjko a testovat mám 19.6.,ale 18.6.jdu na krev. Taky to musím vydržet, vždycky testuju od 8dne a zbytečně mám nervy. ![]()
@TER2312 Ani nemluv, jsou to nervy.
My máme 2× ET a teď 2 KET. Zítra jdu na KET ještě jednou…Ja taky testuji moc brzy..pak jsem zklamaná…už to zkoušíme skoro 5 let.
18.6. je za chvíli
Tak ať se nám to dobře dopadne ![]()
@Katyfox píše:
@TER2312 Ani nemluv, jsou to nervy.My máme 2× ET a teď 2 KET. Zítra jdu na KET ještě jednou…Ja taky testuji moc brzy..pak jsem zklamaná…už to zkoušíme skoro 5 let.
18.6. je za chvíliTak ať se nám to dobře dopadne
Držím palce a napíšeme si, zítra se drž! ![]()
@Homolka81 píše:
@TER2312 zatím to jde, ale to čekání je šílený
To teda jo a bolí tě něco nebo tak? Mě jeden den bolelo břicho spíš vaječníky, ale už je to dobrý.🙂
@TER2312 no občas mě bolí břicho nebo je mi hodně špatně nevolnost, občas fajn, pořád se to střídá… ![]()
Ahoj vsem. Tak ja dnes 12 DPO negativni.
vsem ostatnim držím palce. Hodne stesti ![]()
Ahojky já měla KET 5.6. na krev jdu 19.6. dnes už jsem nevydržela a udělala test a je pozitivní takže doufám že ti dobře dopadne ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky já měla KET 5.6. na krev jdu 19.6. dnes už jsem nevydržela a udělala test a je pozitivní takže doufám že ti dobře dopadne
Moc gratuluji :smiling_face_with3_hearts: