KET červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
10.7.13 13:20

Zdravím :) @Petula83 :mavam: Mě čeká nejspíš KET příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.7.13 13:24

Ještě mě napadá, po vyšetření PGD, kolik embryjí bylo špatných? Já se začínám děsit, když máme jen 2, aby byli v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.7.13 13:27

@TerkaBaterka tak nám vyšetřovali 4 a dvě byly špatné :( To první nám vyšetřovali 3 den a pátý zaváděli, povedlo se, ale stejně to nedopadlo.. To druhé, co máme zamražené vyšetřovali až 5tý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.7.13 13:34

@Andrej29 Páni, tak to je docela drsný, že ze 4 zůstali 2. To jsem doufala v lepší prognozu. Ach joo to je strašné to čekání, jak vůbec dopadnou výsledky a pak jak ten KET. Držím palce na příští týden, aby byl KET úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.7.13 13:43

Taky jsem si myslela, že budou zdravé všechny, když jsme oba v pořádku.. Snad nám ten kluk, co tam na nás čeká přinese štěstí.. To čekání je hrozné a ten strach co zase začínám mít.. Jestli se embryo rozmrazí dobře, jestli se chytne, když se chytne, aby to nedopadlo jako naposledy apod.. Držím palce, ať máte embrya zdravá a KETU nic nebrání. Nám když to nedopadne, tak celé od znova, to mě děsí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.7.13 14:00

@Andrej29 No já ani nechci pomýšlet na to, co bude když to IVF nedopadne. Prostě si to nepřipouštím, že by to nemělo vyjít. Stejně jako jsem si do ted nepřipouštěla, že by neměli být v pořádku. Tak snad se tahle pozitivní nálada nezmění a vyplatí. :)
Koukám, že se snažíme stejně douho. :) Do CARu jsme s manželem šli na začátku roku 2012, to nám udělali genetiku a pak nás poslali na imuno do Prahy. Vše víceméně v pořádku. Pak jsme se domlouvali na IVF, protože mám endometriozu, ale nakonec jsme jeden cyklus zkusili IUI. To se tehdy povedelo hned napoprvé. V červnu 2012 jsem otěhotněla, ale 17.7. jsem jela na KO do CARu a zjistilo se, že nebije srdíčko, takže 20.7. revize. Od té doby jsme zkoušeli ještě nějaké IUI, ale pak jsem už nemohla brát clostík na stimulaci a injekce jako merional nějak nepůsobily a tak nám dr. navrhla jít do IVF a netrápit se s IUI. No a tak jsem na 6 týdnů dostala HA aby se sklidnili ložiska endošky a začala stimulace. Dostala jsem Menopur a Medrol, který beru stále až do KETu a pak případně dál, pokud se zadaří. Nejstresovější pro mě bylo, když mi z CARu volali každý den po OPU, jak se vše vyvíjí, to byly nervy. Ted je to už lepší, ale myslím na ty naše mrazáčky pořád. Budu ti moc držet palce, aby se tě holčička chytla a nepustila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
10.7.13 14:54

Ahoj holky,
tak mě čeká v příštím cyklu KET, MS má dorazit 19.7., můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.7.13 15:13

@Jindřiš Ahoj, jasně že můžeš. Kolik si jich necháš zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
10.7.13 15:19
@TerkaBaterka píše:
@Jindřiš Ahoj, jasně že můžeš. Kolik si jich necháš zavést?

určitě 2, v mrazáku máme 4, chci je nechat všechny rozmrazit a ty 2 zavíst, embrya byla horší kvality, tvořili se na nich nějaká fragmenty, ale pořád vhodný k mražení, takže to chci províst takhle, jinak KET budu mít v přirozeným cyklu, tak doufám, že vše bude jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.7.13 15:25

@Jindřiš Já ještě nevím, zda v přirozeném nebo ne. Je pravda, že moje sliznice běžně dosahovala max. výšky 6mm a to je málo, takže si myslím, že dostanu extrofem nebo něco podobného. Dostala jsem ted ale strašný strach, aby byly embryjka z hlediska genetiky v pořádku a i rozmražení aby zvládli. My si je ale nechali vitrifikovat, tak nepočítám s tím, že by to zamražení a rozmražení je mělo nějak poškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
10.7.13 15:32

Já byla na konzultaci minulý týden a jsem ráda, že je dr. pro KET v přirozeným cyklu, IVF kupa hormonů a 1 KET jsem měla taky stimulovaný, tak si právě říkám jestli to nechce změnu. Jinak po 1.IVF a i po KET jsem měla potvrzené těhu krví, ale bohužel po každé konec, tak doufám, že třeba moje tělo nechce tolik léků. Jinak z 1.IVF jsem měla 3 embrya zmražená a všechna se rozmrazila v pořádku jen pak na tom jednom se něco začalo tvořit, co to si už nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.7.13 18:28

@TerkaBaterka holčička to právě vzdala, tak snad to s klukem vyjde :think: Bojím se, že se to bude opakovat proto, že to embryo bylo po genetické stránce ok a stejně přestalo bít srdíčko, nedokážu si vysvětlit proč :( Máme taky vitrifikaci, tak snad nám je oboum v pořádku rozmrazí :) @Jindřiš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.7.13 20:40

@Andrej29 Jéé promin, jsem to popletla :( Tak to mi vysvětli, jak je to možné, že se to embryo uchytí, začne srdíčko bít a pak přestane.. to prostě nechápu :( A co ti na to řekli dr. jaký je podle nich důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.7.13 00:05

Holky zdravim :mavam:
Omlouvam se byla jsemi bez netu. Jsem rada, ze se to tu rozjizdi… a uz se zacinam ztracet v nekterych pojmech, ktere ani neznam. Vsem Vam drzim palce a moc!
Ja ted pocitam snad i minuty, to cekani je sileny. No ale aspon je nadeje…minuly mesic jsem tez mela planovany KET, ale bohuzel nedoslo na transfer. 4 embrya neprezila rozmrazeni. Do posledni chvile jsem se klepala zda bude transfer. Ted se pro zmenu tresu jestli z toho neco bude…ach to cekani.
Drzim palce pri cekani na dobre zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
11.7.13 06:56

@mickapicka Ahoj, můžu se zeptat, zda jsi je měla zmražené klasicky nebo vitrifikací? Přijde mi to totiž docela velká ztrátovost. Jak stará ta embrya byla? Takže jestli to chápu správně, tak ted tě čeká další IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí