KET červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
30.12.13 11:07

@Standula ahoj, tak jak dopadl vlastne testik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
30.12.13 11:08

Ja ted stale bojuji pred ketem s nizkou sliznici…ach jo. Mel z Vas nekdo ket pozdeji nez 19dc s blastocystou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.12.13 13:15

@Vrk ja mela az 22 dc s hatchujici blastou a povedlo se. Take jsem se tehdy bala, ze je to pozde, kdyz me cykly jsou 28 - 29 dni. Mela jsem KET v prirozenem cyklu bez stimulace a dr cekal na ovulaci.

Nejen Tobe, ale vsem holkam tady preji v Novem Roce hodne stesti do dalsich pokusu at mate vsechny ty vytouzene // dalnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
30.12.13 13:35

@mickapicka diky za povzbuzeni!! Tobe preji pohodove tehotenstvi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
31.12.13 12:02

@Vrk ahoj, v listopadu to nedopadlo, takže v prosinci jsme šli ještě do třetího pokusu, s merionalem a s dvěma embryi. Nejdřív jsem měla nahnáno, protože to vypadalo, že sliznice po merionalu moc nedorůstá, ale nakonec dorostla, takže mohl být KET. No a včera jsem byla na krvi a test je pozitivní, takže snad už se taky blížíme ke zdárnému konci. Za dva týdny mě čeká UTZ, doufám, že bude mimčo v pořádku. Jinak co se týče transferu, tak jeden jsem měla i 25.dc, když se čekalo aby dorostla sliznice. Budu držet palečky, aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
31.12.13 13:08

@Standula jeee!!! Tak moc gratuluji!! Taky jsem ted stimulovala pred ketem merionalem a nic moc, tak mi pridali estrofem a vcera tech necelych 5mm, tak uvidime co ve ctvrtek. A ty jsi mela kolik mm ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.1.14 09:22

@Vrk já měla na kontrole asi 8mm, takže se naplánoval KET, v den transferu už to měřil jen přes břicho, což není moc přesné, ale říkal, že má určitě přes 9mm. Ale zkus se zeptat na ten gonalf, po tom mně sliznice narostla bez problémů, je sice dražší, ale i aplikace je lepší. Po tom merionalu mi to taky lezlo pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.1.14 10:17

prosím

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
1.1.14 10:39

@Standula urcite se zeptam, dekuji za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí