KET červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
24.9.13 10:16

@snazilka100 A už tě taky svědí ruce na testík? Do kdy počkáš? Byl by to moc hezký dárek ;) Určitě to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
24.9.13 10:26

@TerkaBaterka Nebudu testovat. Počkám až na krev. Nechci být dopředu zklamaná. To bych to doma nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 10:34

@snazilka100 Fakt až na krev, tak to jsi borec! Já už to samozřejmě nevydržela.. nátlak manžela byl větší než moje předsevzetí a testovala jsem už v neděli odpoledne… a zatím to vypadá dobře. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
24.9.13 10:36

@TerkaBaterka Tak to ti přeji, a jak se cítíš, těhotně? Já se právě moc těhotně necítím a bojím se testovat. Spíš se cítím jako před MS :,( Ale konec smutno, co se má stát se stane a já to neovlivním. Zatím jsem hrdinka, ale jak dlouho nevím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 10:40

@snazilka100 Můžeš být naprosto v klidu, protože já se těhotně necítím vůbec.. proto jsem taky nechtěla testovat, strašně jsem se bála, že tam nic nebude.. takže tě naprosto chápu a moc ti držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
24.9.13 12:20

@TerkaBaterka juchuuu! Nemas fotecku? Kolik sni jsi byla po ketu? 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
24.9.13 12:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 13:13

@Vrk Nafotím a pošlu ti to až budu doma.. ;) pokud správně počítám, KET byl 13.9. takže dnes je to 11 dní po KETu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.13 20:36

@TerkaBaterka potichu gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
24.9.13 21:05

@TerkaBaterka musi to byt super pocit. Jaky pouzivas testik? Musim taky nakoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.9.13 07:45

Tak děvčata dnes 13. den po KET a na testu nic, takže zítra krev bude patrně jen formalita :| a začne další kolečko na nový KET…tak snad to vyjde příšte.
@TerkaBaterka super zpráva, tak držím palečky, ať je vše v pořádku! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.9.13 08:05

@Standula Je mi to moc líto, že testík nic neukázal, ale neházej flintu do žita, taky jsou holky, které na test prostě nereagují a z krve pak těhu byly a jsou. Tak třeba budeš ještě překvapená. Držím palce, aby to zítra vyšlo.
@Vrk Byla jsem v lékarně Dr.Max, takže mám ten jejich Lady Max.. Je to moc krásný pocit, když vidíš, jak každý den čárka trochu posílila..
Posílám dvě fotečky, na té první jsou testíky od nedělního odpoledne, pondělí a úterý ráno a na té druhé, je dnešní ranní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.9.13 08:24

@TerkaBaterka myslím, že to už moc pravděpodobné není, co jsem tak studovala, tak většinou od toho 11. dne to už na testech vidět je. Ale nedá se nic dělat. Byl to v podstatě první pokus na IVF, pokud nepočítám IUI, trochu mě mrzí, že nevyšel transfer čerstvého embrya…teď budou následovat další KET. Tak uvidíme. Snad příště. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.9.13 08:29

@Standula Ber to tak, že máš velkou výhodu, že máš další mrazáčky a nemusíš do dalšího cyklu. Určitě to příště vyjde, uvidíš ;) Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.9.13 08:46

@TerkaBaterka To jo, mrazáčků tam máme ještě asi 13, většina je po jednom a po prodloužené kultivaci. Takže další pokus dáme zase jedno, ale pak asi začnu zvažovat, jestli nebudeme dávat po dvou… Už máme ale jednu holčičku (po IUI a napoprvé), takže kdyby se pak chytli obě, bylo by to dětí jako smetí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí