KET červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
6.10.13 08:10

Zdravim holky :mavam:
Vcera mi zavedli jedno embryo. Jsem stastna jak blecha, ze byl KET. Ze tri to dalo jen jedno, tak doufám, že je to bojovník. A hlavne ted vydržet to čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
6.10.13 09:06

@mickapicka Tak moc držím palce, abys za pár dní objevila // :) Měla jsi PK? Máš tedy zavedené 5-denní blastu? Drž se a netestuj zbytečně brzo. Kdy jedeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
6.10.13 09:22

@mickapicka Tak přeji hodně štěstí. Opatruj se a odpočívej.

Jinak holky já se mám blbě. Mám střevní chřipku, MS, no paráda, užívám si to v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
6.10.13 09:27

@snazilka100 Tak se z toho brzy dostaň! Ted to prý všude řádí.. Holky mně včera umřel děda :( Nevídali jsme se často, ale najednou mi to bylo strašně líto… najednou jsem měla pocit, že aby mohl přijít na svět nový život, musí jiný odejít.. asi je to nesmysl, ale napadlo mě to.
Už je mi pár dní tak nějak divně, nechutenství, nevolnost.. zkrátka se asi projevuje ten „jiný“ stav. Malinko špiním, ale je to jen trochu a není to tmavé, spíš takové vlásečnice hnědé barvy… tak snad to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
6.10.13 09:56

@TerkaBaterka jejda, tak to je mi líto. Je to vždy smutné, když se něco takového stane. S tím špiněním je to asi normální, ale raději zavolej doktorovi. Třeba ti dá utrogestan, ten by měl na toto zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
6.10.13 09:58

@snazilka100 Utrogestan právě beru 2-2-2..je to jak kdy, ne souvisle několik dní.. tak snad to bude ok. Ale blbě mi teda je a to musím vařit a dnes svíčkovou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
6.10.13 10:01

@TerkaBaterka Já bych se na svíčkovou vyprdla. Důležitější je mimi. Raději odpočívej a polehávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.10.13 10:56

@TerkaBaterka to s dědou je mi líto :hug: Taky jsem dva dny takhle špinila a bylo vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
6.10.13 11:08

@Andrej29 U mě to špinění je jak kdy.. někdy celý den nic a pak najednou se objeví, ale takové světlé, tak nevím, jestli z toho nějaké závěry.. jím ten ascorutin na posílení cévek tak snad se to zlepší..
A jak je ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.10.13 11:12

@TerkaBaterka No mně začalo být dobře, takže jsem z toho malinko nervózní, dřív jsem měla strašně žaludek na vodě, teď už je mi fajn (ale jsem dnes přesně desátý týden, tak to třeba jenom ustupuje).. Už aby byl pátek a dozvěděla se, že je mimčo v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.10.13 13:59

@TerkaBaterka meli jsme jiz hatchujici blastu, tak snad se uchyti, kdyz do termínu MS mam jen 5-6 dni. Cekani nebude tak dlouhy. Ale nervy drasajici to joooo! Testovat budu az po terminu ms, mam i utrous 2-2-2.
Moc me mrzi jak se citis kvuli dedovi, uprimnou soustrast :hug:

@Andrej29 drzim palce na patecni kontrolu

@snazilka100 ty to mas chudaku vse na jednu hromadu, tak at je lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.10.13 07:36

Ahoj holky, :mavam: tak nám začalo další kolečko před KET, ve čtvrtek bude kontrola, tak doufám, že sliznice doroste a budeme moc KET provést.

@snazilka100 Moc mě mrzí, že to nedopadlo, psala jsem sem už v sobotu, ale nějak jsem asi blbě vložila zprávu. Přeju aby bylo brzy lépe a vrhli jste se na další pokus. :hug:
@mickapicka tobě držím palečky, aby to vyšlo :palec:
@Andrej29 neboj, určitě bude vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
7.10.13 09:28

@Standula Děkuji, snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.10.13 23:12

@Standula tak jak dopadla kontrola? Doufam, ze ok a jdete do KETu. Drzim pesti!
@Andrej29 a jak u tebe? Take verim v dobre zpravy.

Holky me je divne, uz dva dny me desne boli bricho. Nejdriv to bylo presne jak mam pred ms, ted je to jeste vic. Boli me celej podbrisek, je to az hodne neprijemny a skoro porad :,(
Zase nervuju, aby to nebylo mimodelozni. Holky nezlobte se na me, ze to tak resim, ale nemam se komu sverit, drzime to v tajnosti. Manzel se uz takhle o me strachuje, sam vidi, ze mam boleni, tak ho nechci jeste vic znepokojovat.
Uvidim zda se zitra rozjede ms, jinak asi testnu. Je to tentokrat cely nejaky divny, mam bobky :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
12.10.13 23:41

@mickapicka ahojky a kolik dni jsi po ket? Taky me bolel podbrisek dost, bylo to z estrofemu si myslim. Beres neco takoveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí