Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak 15.11 jsem byla na KET. Vše bylo v pořádku, přenášeli blastocystu po ICSI. Ve středu půjdu na krev, tak uvidíme, jak to dopadne. Snad to tentokrát vyjde. ![]()
@Vrk dělala dnes, ale zatím byl negativní. Podle doktora bych měla test dělat nejdřív v úterý. Transfer byl tentokrát 18. den, takže dnes je to 27. den cyklu teprve. Uvidíme ve středu. Do středy už to vydržím a třeba nás bude čekat předvánoční překvápko ![]()
@Standula a mela jsi blastocystu? To uz jsi 9den po ket. Ale drzim pesti!! Kolikaty je to tvuj transfer?
@Vrk ano, byla to blastocysta, ale i tak mi doktor řekl, že to nemá smysl moc zkoušet dřív než ten 11.den a 12. den jdu na krev. Tohle byl druhý KET, ale neměli jsme transfer čerstvého.
@Standula ani my jsme nemeli et. Mela jsem ohss a proc nebyl u vas? Muzu se zeptat co je u vas za problem?
Já měla taky hyperstimulaci a skončila jsem v nemocnici na punkci. U mě nedochází k ovulaci a nedorůstá mi sliznice, takže na stimulaci sliznice si musím píchat gonadotropiny. Estrogeny v tabletách nezabírají. Jak jsi na tom vlastně teď ty?
@Standula ja mam ted pauzu, cekame na vysledky genetiky. Ted merim ovulku a vypada to ze je ![]()
@Vrk tak to vypadá dobře
my jsme řekli třikrát a pak bychom taky udělali pauzu
i z finančních důvodů… :-/ ale tak snad to teď vyjde, zatím pořád doufám, že to bude ve středu pozitivní ![]()
@Standula u me byl problem anovulacnich cyklu, proto bylo ivf…tak treba se telo vzpamatovalo, ale nevim na kolik jsou ovu testy spolehlive. A ted mate 2transfer. Tak uvidis. U nas rikaji test 10den po ket a na krev 12…
@Vrk Hodně
, odebrali mi 61 vajíček, celkem jsem měla 12 zamraženo, takže ještě zbývá 10…ale skoro bych radši šla pak co nejdřív na transfer čerstvého…
@Standula a vsechno blastocysty? Ty jo 61 je hruza!! Jako super ty zasoby, ale co tve telo? Jake jsi mela davky merionalu pri stimulce? Nemas nahodou pco?
@Vrk PCO mám, na stimulaci jsem si píchala Gonalf, dávkování jsem měla celkem nízké 137,5 jednotek a v prních 4 dnech jsem měla ob den 150 jednotek. Když jsem měla měsíc před tím stimulaci jen na inseminaci, tak jsem si píchala 50 jednotek a dorostl mi jen jeden folikul. Teď jsem si na stimulaci sliznice píchala 37,5 jednotek denně a nedorostlo nic, tak mi nemuseli ani píchat pregnyl.