KET červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
14.10.13 23:02

@Standula jak míváš dlouhé cykly? asi delší že, u nás je ket 19dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.10.13 07:39

@Vrk můj cyklus je jedna velká záhada, sama od sebe bych dostala MS tak jednou za dva měsíce, takže standardně užívám léky na úpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
15.10.13 09:41

@Standula tak to mame stejne…jsem na to ted zvedava, doufam; ze sliznice naroste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.10.13 10:14

@Vrk tak to jsme ve stejném očekávání obě dvě :hug: budu držet palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.10.13 11:03

Zdravim holky. Dnes jsem mela sanci testovat, ms se nerozjela a spineni je mene. Vlastne to ted pozoruju jen pri zavadeni utrouse. Tak trochu doufam, ze se to udrzi, protoze test byl pozitivni!!!
Porad tomu nemuzu uverit. Vcera, kdyz jsem hodne zacla spinit, obrecela jsem to, zalezla do postele a vzdavala se celymu svetu…vsak vite, jak boli neuspech, uz toho mam take dost za sebou… no a ted tohle. Tak snad to nejsou jen plane nadeje.
Mela jste holky nektera takhle spineni? Neni to tim zavadenim utrouse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
15.10.13 11:09

@mickapicka těžko říci. Já jsem měla utrouš po IVF a tam jsem začala špinit i přes utrouš a pak se rozjela i MS a to jsem ho brala. Po KETU jsem ani nešpinila a ani jsem neměla MS a stejně to nevyšlo. Takže si myslím, že utrogestan na to nemá vliv. Mám dvě zkušenosti a obě odlišné.

A nemůže to být, že se embryjko pěkně zavrtává? Pokud nemáš krev je to dobré. Snaž se více odpočívat. Určitě to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.10.13 12:09

@snazilka100 dekuju, vim ze to muze byt tak i tak, chytam se stebla travy. Pokud se ms nerozjede, budu testovat za 2 dny, at je videt jestli bude silit // na testu.
Jinak jsem ted 10dni po KETu, to uz by melo byt zavrtane, coz? Zalezi taky ale kde, ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.10.13 12:12

@mickapicka Já jsem špinila po IUI od 25CD cca asi 1-2 týdny. Doktor mi na to dal Ascorutin a to pomohlo. Držím pěstičky, ať je všechno v pořádku a čárka sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.10.13 13:18

@mickapicka Určitě to bude v pořádku, špinění nemusí nutně znamenat žádný průšvih, jestli je test pozitivní, tak bych se nebála :-) Budu držet palečky, ať je vše v pořádku! :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
15.10.13 13:24

@mickapicka já jem špinila (hnědě) den a půl a to asi 14 dní po pozitivním testu, v CAR mi nakázali celý víkend ležet, vstávat jen na záchod a k jídlu.. A naordinovala jsem si vodu s citronem.. Pokud to není jasně červená a nějak moc, tak bych se toho až tak nebála.. Držím palce, bude to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.10.13 13:27

Holky diky. Poledni utrous zaveden dokonce bez spineni!

@Petula83 a jak si brala ten ascorutin? Mam ho doma, ale stejne asi brnknu dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.10.13 13:31

@Andrej29 taky dekuju. Snad to uz bude dobre. Uz jsem toho hodne nacetla a opravdu to muze byt cokoliv a stejne to neovlivnim. Snad uz bude klid. Ta voda s citronem to je v podstate misto ascorutinu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
15.10.13 13:47

@mickapicka přesně tak, on je ascorutin spíš prý takový placebo, voda s citronem vyjde nastejno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
15.10.13 20:09

@mickapicka juu tak moc gratuluji!!! Juchu!!! Honem odpocivej!!! A hned volej do caru@!! To je super. Kolokaty to byl transfer? Jeee ty se mas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.10.13 22:08

@Vrk dekuju, snad to dopadne dobre, ale mam stale bobky :)
Byl to treti KET. I kdyz ten prvni se ani nekonnal, embecka neprezili rozmrazeni. Druhej nevysel, no a ted doufam :)

Jdu dnes driv do bedle, mam bolehlav. Je spatnej tlak, bude prset…vsem dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí