KET červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
25.9.13 10:02

@Standula Páni, ty jsi ale teda měla moc pěknou úrodu, to se jen tak nevidí.. tolik kvalitních embryí. To je paráda.. kam chodíš do CARu? A čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 10:02

@TerkaBaterka juuu krasne testiky!! :kytka:a vy mate teprve po prvnim transferu a hned /?
@Standula to me moc mrzi, ale 13 mrazacku je krasny, takze verim, ze se brzy budes take radovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.9.13 10:04

@Vrk Díky. Ano, byl to náš první transfer po prvním IVF cyklu. Tím, že nám dělali PGS, tak k ET nedošlo, museli jsme počkat až na vyšetření embryjek a ke KET došlo až nyní, přitom na OPU jsem byla už koncem června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 10:13

@TerkaBaterka je tak to je moc fajn; ja byla taky uz driv a to na konci cervence a az ted byl ket…tak to mame skoro stejne; ja mela ohss. A kolik mate jeste mrazacku po vysetreni? A jestli se muzu zeptat, jaky byl u vas duvod k ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.9.13 10:25

@TerkaBaterka Chodím do Natalartu v Plzni, byla jsem přestimulovaná i když mi dávali nízké dávky GonalF. Takže z 61 vajíček jich několik očistili na ICSI a zbytek nechali na standradní IVF. Paradox je, že se lépe vyvíjela ta po standardním IVF a i ho vybrali teď na ten první KET. Všechno co zůstává v mrazáčku tak jsou blastocysty 5 nebo 6 den vývoje. Tak uvidíme, snad se příští chytí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.9.13 11:06

@Standula Jako já bych se ve tvém případě vůbec nebála, že to nevyjde. Máte nádherný počet v mrazáčku a všechny kvalitní.. prostě to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.9.13 11:09

@Vrk Žádné mrazáčky nemáme. Na PGS se posílaly dva vzorky a jen jedno embryo bylo doporučeno k transferu a to mám u sebe. Jsem moc ráda, že to zatím vypadá na úspěch, protože jinak bychom museli podstoupit další cyklus.
Důvod k IVF byl asi ten, že mám nepravidelné cykly a asi i problémy s ovulací a navíc endometriozu, manželovo spermio také ne vždy dopadlo na 1, takže taková kominace všeho. Otěhotněla jsem jen jednou, loni po IUI, ale skončilo to ZT v 9tt, důvodem byla genetická vada. Proto nám ted tu genetiku embryí udělali.
Kolikátý den po KET jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
25.9.13 11:44

@TerkaBaterka Neboj to vyjde. Teď, když už to i prošlo genetikou, nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.9.13 10:37

Děvčata tak test z krve byl negativní, takže jsem vysadila všechny léky a další měsíc budeme KET opakovat. :( Pan doktor mi řekl, že příště už prý vyberou to správné :D tak snad :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
27.9.13 10:56

@Standula Škoda, ach jo, ale proč nemůžou vybrat to správné hned? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
27.9.13 11:27

@Standula :hug: priste to vyjde! A vy jste meli pgd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.9.13 11:33

@snazilka100 Jo, to je asi loterie…taky si říkám, když teď říkali, že vybrali to nejlepší a nechytlo se, tak jakou šanci mají ty další…je jich tam sice ještě dost, ale při představě že to budu podstupovat měsíc co měsíc mi vstávají vlasy hrůzou, takže další prostě vyjít musí :dance:
@Vrk co je PGD? to jsme asi neměli, tenhle termín mi zatím nic neříká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
27.9.13 11:53

@Standula PDG je genetické vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.9.13 11:57

@snazilka100 tak to jsme nenechávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
27.9.13 12:45

@Standula Tak to mě mrzí, že to nevyšlo :( :hug: Já si teprve mám na výsledek krve volat kolem 14 hod. Tak jsem docela napnutá, jaká bude hodnota.
Máš velkou výhodu, že máš spoustu mrazáčků a jsou to blastocysty, je to podle mě jen otázka času.. lepší tohle, než podstupovat další celý cyklus IVF. Zvládneš to a taky budeš těhulka, věř tomu.. já tomu prostě ted věřila, že se to povede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí