KET červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
11.7.13 12:21
@Petula83 Páni, 53000 za léky! Tak to je masakr. Tak o to víc ti ted držím palce, aby se to už povedlo. A když se jednou prcek zakousne, pak po celé těhu nemusíš nic užívat?

Musím si píchat injekce na ředění krve, brát ještě prednison (ten je taky na imunitu) a vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.7.13 13:16

Petula83 to je teda financne narocny :? preju at ted zabere ta levnejsi verze leku a konecne se to povede, musi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.7.13 13:21

Jindris teda taky sis toho uzila… jsi silna a zda se rozumis svemu telu. Ja se to teprve ucim, nikdy jsem se tolik nesledovala jako pri snaze otehotnet a uz mi z toho jde hlava kolem. Drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
11.7.13 13:36

@Petula83 to koukám, ta částka za lék je šílená, měl by být hrazen, když je potřeba. Před IVF měla jsi nějakou léčbu?

@mickapicka ono nic jiného nezbývá než se oklepat a jít dál, jinak by se z toho člověk zbláznil. Koukala jsem, že jsi byla v pondělí na KET, tak moc držím palce, aby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.7.13 15:53

@TerkaBaterka neřekli mi ni nic :( to asi nikdo neví, co se mohlo stát :( Jinak dnes taky špatný zprávy, příští týden měl být KET a stopli mi to, sliznice je ok, ale mám na vaječníku 20mm cystu, už fakt nemůžu… Takže druhý den cyklu na další ultrazvuk a jestli nezmizí (jako, že při mém štěstí určitě ne), tak musím na punkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barusssska
11.7.13 21:56

Ahojky, můžu se k Vám přidat? V dubnu jsme byli na IVF, ale bohužel mimoděložní a začátkem srpna by jsme měli jít na KET.

• Citovat
  • Upravit
3308
11.7.13 22:00
@barusssska píše:
Ahojky, můžu se k Vám přidat? V dubnu jsme byli na IVF, ale bohužel mimoděložní a začátkem srpna by jsme měli jít na KET.

Ahoj jasně že můžeš :) Kolik máte mrazáčků a jaké kvality?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barusssska
11.7.13 22:05

Máme 7 zamražených, pět hetchujících blastocyst kvality aa 2 ještě nehetchují ale kvality 1.Tak doufám, že to rozmražení přežijou :(. Byla jsem v klídečku, ale teď už zase začnou ty nervíky :)Ale myslím že to bude lepší než po IVF tam to trvá všechno strašně dlouho, teď to bude šup do bříška a pak čekat. :)

• Citovat
  • Upravit
3308
12.7.13 07:08
@barusssska píše:
Máme 7 zamražených, pět hetchujících blastocyst kvality aa 2 ještě nehetchují ale kvality 1.Tak doufám, že to rozmražení přežijou :(. Byla jsem v klídečku, ale teď už zase začnou ty nervíky :)Ale myslím že to bude lepší než po IVF tam to trvá všechno strašně dlouho, teď to bude šup do bříška a pak čekat. :)

No páni, tak to jste měli krásnou úrodičku :potlesk: Čím jsi stimulovala? Měla jsi asi i dost vajíček, že? To já mám v mrazáčku dvě hatchující blasty, které čekají na genetické vyšetření a pak nám je zavedou. Problém je, že to jednak trvá dlouho. Na OPU jsem byla 28.6. a na konzultaci, jak to dopadlo a co bude následovat, jedu až 5.8. MS jsem dostala celkem brzy, vlastně po týdnu a dvou dnech od OPU. No a ted doufám, že další MS dorazí až po té konzultaci, abych případně mohla začít brát nějaké léky na podporu sliznice a nemusela čekat až na další cyklus. :( Samozřejmě ještě vůbec nevím, jak dopadne ta genetika, která mě čím dál tím víc začíná strašit. Já se tady chystám na KET a co když z toho nic nebude. To by mě asi omylo! :(
Tu konzultaci máme naplánovanou až takhle zadlouho, protože moje dr. je od příštího pátku, do konce měsíce na dovolené. Já to chápu, každý na to má nárok, jen mě štve, že když jsme s CARem řešili, jak to vše probíhá, nejprve nám skoro slíbili, že se KET udělá hned ten dalš cyklus po OPU. Nebo max. ob cyklus. Jenže když to tak vidím, tak budu možná ráda, když se to vůbec stihne během léta! No ale hlavně aby to vůbec bylo a aby se zadařilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.7.13 07:27

@Andrej29 To je mi líto, že se ti to zkomplikovalo. Ale cysta se určitě ztratí při MS.
@Jindřiš Léčbu jsem měla pouze Prednisonem, který vůbec nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
12.7.13 07:55
@barusssska píše:
Ahojky, můžu se k Vám přidat? V dubnu jsme byli na IVF, ale bohužel mimoděložní a začátkem srpna by jsme měli jít na KET.

myslela jsem, že nemůže nastat mimoděložní při IVF, embryo přece vkládají přímo do dělohy… :think: život je boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
12.7.13 08:37

@alca85 Bohužel může. Nám to v CARu říkali. Dokonce se může i z jednoho zavedeného embrya stát jednovaječná dvojčata. Sice ta pravděpodobnost není velká, ale stát se to může. Manžel se dokonce ptal i na sijamská a taky je tam ta možnost. Nechci nikoho strašit, jen informovat, co jsme se my dozvěděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.7.13 08:48

@Petula83 Taky doufám, že se ztratí, ale bojím se, že zase pak začnu lepit náplasti a udělá se znovu, minulý měsíc tam nebyla :( Pořád nějaký komplikace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
12.7.13 09:12

@Andrej29 Ani nevíš, jak moc ti rozumím. Taky mám někdy pocit, že u mě nemůže nic jít podle plánu. Když potřebuju aby MS přišla brzy, tak se courá, když chci aby si dala na čas, tak určitě přijde dřív. No ale co naděláme. Prostě si musíme opakovat, že nenastal ten správný čas ;) Ale jednou přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
12.7.13 09:16
@TerkaBaterka píše:
@alca85 Bohužel může. Nám to v CARu říkali. Dokonce se může i z jednoho zavedeného embrya stát jednovaječná dvojčata. Sice ta pravděpodobnost není velká, ale stát se to může. Manžel se dokonce ptal i na sijamská a taky je tam ta možnost. Nechci nikoho strašit, jen informovat, co jsme se my dozvěděli.

těm dvojčatům rozumím, ale tomu mimoděložnímu neeee…embryo je vloženo přímo do dělohy… :think: ach jo, je to hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí