Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky díky
takže od zítřka budu v očekávání, a snad ta další mrška dorazí brzy at můžeme jít na to.
@Nicollka Bude to za chvilku
A pardon, ze se ptam, ale ten manzel si to rozmyslel nebo jak?
@MarkyMM nemluvíme spolu, chodíme kolem sebe jako cizí. v pátek odlétá, v pondělí přilétá, uvidime co bude potom.
@Nicollka zeptám se možná osobně, klidně mě s tím dotazem pošli do háje. Pamatuju si dobře, že jsi náhradní maminka? Ví o tom rozchodu / problémech biologičtí rodiče? A myslíš si, že je vhodná doba pro další transfer? Přeci jen psychická pohoda mi přijde důležitá a v období, kdy by mi partner oznámil to co tobě, si nedokážu představit, že řeším miminko a dávám někomu naději, přitom po večerech probírám rozchod/problémy s dlouholetým partnerem. Nechceš se zaměřit chvíli na sebe a váš vztah? Chápu, že chceš pomoct, ale dokud nebudeš v pohodě ty, nebude v pohodě ani to mimčo.
Neber to prosím zle, hrozně ti fandím, obdivuju tě za to, co děláš, ale nenech si rozpadnout rodinu, abys mohla pomáhat, musíš být v pohodě v první řadě ty.
Drž se ![]()
(pokud jsem si tě zařadila s tím NM špatně a plácám nesmysly, omlouvám se, přezdívky tu lítají sem a tam)
@cilam no ja nevim tedy ale ja jsem v naprosté pohodě. nic nerozebírám, bud tu bude nebo ne. Na mé psychice to nic nemění. to by jsi musela situaci a meho muze prostě znát. ale me tedy nerozhodi ničim.
@Nicollka nemyslela jsem to zle, prostě soudím podle sebe a své reakce, kdyby za mnou s tímhle přišel můj manžel. To jsi hrdinka dvojnásob.
Držím palce, ať všecko dopadne, jak si přeješ.
@Nicollka Aha..mi totiz uniklo, ze jsi nahradni maminka a rikala jsem si, ze je zvlastni…no to je jedno, ze by to proste byla zvlastni situace, ted uz to chapu. Drz se ![]()
@Nicollka já jsem děsná cíťa, tohle bych nezvládla. Joo, leda by chlap demonstrativně balil kufry každej měsíc a pak stejně zůstal. I když to bych mu sbalila pak já, kdo má ty nervy furt prožívat, že… ![]()
@cilam taky jsem bývala cita, ale už sem obrněná a s chladnou hlavou ![]()
Tak holky MS dorazila, tedy první týden cca by mohla být další… snad to bude tentokrát to správné.
Ahoj holky, tak už se vám to blíží
Myslím na vás! Já jdu na transfer příští týden ve středu!
Doktora jsem navštívila o něco dříve. Od zítřka začínám s Utrogestanem. Jen nevím, kdy nasadit ten Prednison. Nějak jsem se zapomněla zeptat. A na ten ET budu mít Embryoglue, tak jsem zvědavá ![]()
@petruska26 Ahojky. Myslím na Tebe a přeji Ti k dnešnímu transferu hodně pozitivní energie. Určitě to dnes klapne a budeš se moct radovat z dalšího miminečka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.