KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
8.8.17 07:33

@petruska26 My taky :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
8.8.17 08:36

Holky díky
takže od zítřka budu v očekávání, a snad ta další mrška dorazí brzy at můžeme jít na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
8.8.17 13:19

@Nicollka Bude to za chvilku :hug: A pardon, ze se ptam, ale ten manzel si to rozmyslel nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
8.8.17 18:52

@MarkyMM nemluvíme spolu, chodíme kolem sebe jako cizí. v pátek odlétá, v pondělí přilétá, uvidime co bude potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.8.17 19:44

@Nicollka zeptám se možná osobně, klidně mě s tím dotazem pošli do háje. Pamatuju si dobře, že jsi náhradní maminka? Ví o tom rozchodu / problémech biologičtí rodiče? A myslíš si, že je vhodná doba pro další transfer? Přeci jen psychická pohoda mi přijde důležitá a v období, kdy by mi partner oznámil to co tobě, si nedokážu představit, že řeším miminko a dávám někomu naději, přitom po večerech probírám rozchod/problémy s dlouholetým partnerem. Nechceš se zaměřit chvíli na sebe a váš vztah? Chápu, že chceš pomoct, ale dokud nebudeš v pohodě ty, nebude v pohodě ani to mimčo.
Neber to prosím zle, hrozně ti fandím, obdivuju tě za to, co děláš, ale nenech si rozpadnout rodinu, abys mohla pomáhat, musíš být v pohodě v první řadě ty.
Drž se :hug:
(pokud jsem si tě zařadila s tím NM špatně a plácám nesmysly, omlouvám se, přezdívky tu lítají sem a tam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
8.8.17 20:12

@cilam no ja nevim tedy ale ja jsem v naprosté pohodě. nic nerozebírám, bud tu bude nebo ne. Na mé psychice to nic nemění. to by jsi musela situaci a meho muze prostě znát. ale me tedy nerozhodi ničim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.8.17 21:50

@Nicollka nemyslela jsem to zle, prostě soudím podle sebe a své reakce, kdyby za mnou s tímhle přišel můj manžel. To jsi hrdinka dvojnásob.
Držím palce, ať všecko dopadne, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
8.8.17 22:15

@cilam to už jsou léta praxe :) už jsem na tyto situace imunní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
8.8.17 22:18

@Nicollka Aha..mi totiz uniklo, ze jsi nahradni maminka a rikala jsem si, ze je zvlastni…no to je jedno, ze by to proste byla zvlastni situace, ted uz to chapu. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.8.17 22:22

@Nicollka já jsem děsná cíťa, tohle bych nezvládla. Joo, leda by chlap demonstrativně balil kufry každej měsíc a pak stejně zůstal. I když to bych mu sbalila pak já, kdo má ty nervy furt prožívat, že… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
8.8.17 23:03

@cilam taky jsem bývala cita, ale už sem obrněná a s chladnou hlavou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.8.17 13:34

Tak holky MS dorazila, tedy první týden cca by mohla být další… snad to bude tentokrát to správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.8.17 09:17

Ahoj holky, tak už se vám to blíží :dance: Myslím na vás! Já jdu na transfer příští týden ve středu! :) Doktora jsem navštívila o něco dříve. Od zítřka začínám s Utrogestanem. Jen nevím, kdy nasadit ten Prednison. Nějak jsem se zapomněla zeptat. A na ten ET budu mít Embryoglue, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.8.17 09:18

@Nicollka Tobe držím palce, ať jsi tu brzy s námi  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.8.17 08:04

@petruska26 Ahojky. Myslím na Tebe a přeji Ti k dnešnímu transferu hodně pozitivní energie. Určitě to dnes klapne a budeš se moct radovat z dalšího miminečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.