Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nicollka…juuu krásný! Veliká gratulace.
@Weki dnes 11. den, bílo…je mi z toho smutno, ale se dá dělat…
@Weki v pondělí, snad mi povolí poslední ket ještě v tomto cyklu
@grokat tak to je brzy, to je dobře. Ta nejistota je strašná. Není to ještě ztracené, dokud není negativní krev
Je tu spoustu holek, kterým se čárka objevila až po odběru.
@Weki super, krásně vidět
@Weki jak se cítíš? Cítíš nějakou změnu?
Já půjdu v pondělí znovu na hcg pro kontrolu a moji jistotu ultrazvuk mám za dlouho tak raději ať mám jistotu.
@mautasek právě, že vůbec nic nového necítím. Pořád jsem si říkala jaký asi budu mít příznaky a mnohdy jsem jich na sobě spoustu našla a ono nic.. Teď je to ono a cítím se normálně
Mysl je mocná čarodějka ![]()
Ale je pravda, že unavená jsem teda pořád, nemám z čeho a spíš se celý den proploužím než něco udělám. Řekli jsme to už rodině, takže stejně nemám na nějakou velkou aktivitu šanci. Má úloha je teď jasná ![]()
A myslím, že se mi trošku zvětšili prsa.
@mautasek a s tím pondělím se Ti nedivím, v tomhle případě je 14dní hrozně dlouhá doba. Já měla ve středu ten UZ, tak mě doktor uklidnil a o to mám to čekání kratší.
@Weki mě právě prsa bolela do čtvrtka docela hodně a taky myslím, že jsou větší (mám problém je dostat do podprsenky) ale od včerejška zadny příznak, test nemá nejspíš cenu si dělat protože ten by určitě byl pozitivní i kdyby byl nějaký problém. Takže snažím se zaměstnat mysl nevím jiným a ať už je pondělí a mám výsledek hcg které bude stoupat.
No holky zítra nakrev jako samoplátce, budu mít výsledky ze čtvrtka od své dr, a jako samoplátce čerstvé výsledky ze zítřka, budou do dvou hodin, tak jsem zvědavá. Ráno testík o polovinu světlejší
Mám nervíky, moc nadějně to tedy nevidím.
Do toho přišel manžel v pátek s tím, že „konec“, že odchází… takže všechno špatně. Tak snad už v pondělí začne nový lepší týden a život.
@Nicollka
I kdyz te neznam, moc drzim pesti, at vse dobre dopadne. Hlavne tedy s prdolkou. Tohleto tehotneni a veci kolem a zvlast neuspechy jsou velkou zkouskou vztahu, snad to jeste ustojite
Drz se, posilam pozitivni energii
![]()
@Nicollka taky držím na zítra palečky a ať se všechno v dobré obrátí
![]()
@Nicollka @mautasek holkyyyyy, už je pondělí! Tak tfuj tfuj pro štěstí!
![]()
@Nicollka Mrzí mě to. Třeba se to ještě má šanci zpravit? Zda si to tedy vůbec přeješ.. ![]()
No já vlastně ani nevím zda chci.
Tak a čekám na výsledek ze čtvrtka, mám volat za chvíli, a dnešní výsledek kolem půl třetí, snad to poroste. test je opět o polovinu slabší
koupila jsem ještě clear blue a křížek vykoukl ihned…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.