KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
5.8.17 09:33

@Nicollka Hurááááááááá :dance: :dance: Je krásně vidět! :srdce: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.8.17 09:39

Nicollka…juuu krásný! Veliká gratulace.

@Weki dnes 11. den, bílo…je mi z toho smutno, ale se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.8.17 10:51

@grokat To je mi líto :( A kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.8.17 11:28

@Weki v pondělí, snad mi povolí poslední ket ještě v tomto cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.8.17 11:39

@grokat tak to je brzy, to je dobře. Ta nejistota je strašná. Není to ještě ztracené, dokud není negativní krev :hug: Je tu spoustu holek, kterým se čárka objevila až po odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.8.17 12:27

@Weki super, krásně vidět :potlesk: @Weki jak se cítíš? Cítíš nějakou změnu?
Já půjdu v pondělí znovu na hcg pro kontrolu a moji jistotu ultrazvuk mám za dlouho tak raději ať mám jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.8.17 12:56

@Nicollka to super bylo pro tebe. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.8.17 14:44

@mautasek právě, že vůbec nic nového necítím. Pořád jsem si říkala jaký asi budu mít příznaky a mnohdy jsem jich na sobě spoustu našla a ono nic.. Teď je to ono a cítím se normálně :D Mysl je mocná čarodějka :)

Ale je pravda, že unavená jsem teda pořád, nemám z čeho a spíš se celý den proploužím než něco udělám. Řekli jsme to už rodině, takže stejně nemám na nějakou velkou aktivitu šanci. Má úloha je teď jasná :lol:

A myslím, že se mi trošku zvětšili prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.8.17 14:49

@mautasek a s tím pondělím se Ti nedivím, v tomhle případě je 14dní hrozně dlouhá doba. Já měla ve středu ten UZ, tak mě doktor uklidnil a o to mám to čekání kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.8.17 18:15

@Weki mě právě prsa bolela do čtvrtka docela hodně a taky myslím, že jsou větší (mám problém je dostat do podprsenky) ale od včerejška zadny příznak, test nemá nejspíš cenu si dělat protože ten by určitě byl pozitivní i kdyby byl nějaký problém. Takže snažím se zaměstnat mysl nevím jiným a ať už je pondělí a mám výsledek hcg které bude stoupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
6.8.17 16:44

No holky zítra nakrev jako samoplátce, budu mít výsledky ze čtvrtka od své dr, a jako samoplátce čerstvé výsledky ze zítřka, budou do dvou hodin, tak jsem zvědavá. Ráno testík o polovinu světlejší :( Mám nervíky, moc nadějně to tedy nevidím.

Do toho přišel manžel v pátek s tím, že „konec“, že odchází… takže všechno špatně. Tak snad už v pondělí začne nový lepší týden a život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
6.8.17 21:09

@Nicollka 8o :hug: :hug: :hug: :hug: I kdyz te neznam, moc drzim pesti, at vse dobre dopadne. Hlavne tedy s prdolkou. Tohleto tehotneni a veci kolem a zvlast neuspechy jsou velkou zkouskou vztahu, snad to jeste ustojite :hug: :hug: :hug: Drz se, posilam pozitivni energii :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.8.17 21:34

@Nicollka taky držím na zítra palečky a ať se všechno v dobré obrátí :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
7.8.17 00:56

@Nicollka @mautasek holkyyyyy, už je pondělí! Tak tfuj tfuj pro štěstí! :* ;)

@Nicollka Mrzí mě to. Třeba se to ještě má šanci zpravit? Zda si to tedy vůbec přeješ.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
7.8.17 09:56

No já vlastně ani nevím zda chci.
Tak a čekám na výsledek ze čtvrtka, mám volat za chvíli, a dnešní výsledek kolem půl třetí, snad to poroste. test je opět o polovinu slabší :( koupila jsem ještě clear blue a křížek vykoukl ihned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.