Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Weki no nic že mam počkat zda se rozjede ms, kdyby ne tak ve čtvrtek mam zajit na tu krev. bojim se ![]()
testy mivam silnější nevim proč večer, rano slabší, divné, ale i minule jsem testovala spíše večer. tak to zkusim asi znovu a zitra rano zase a čtvrtek ta krev. jen vysledek bude az v patek
proč to tak moc trva
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Potichoucku gratuluji vsem s // a drzim pesti, i ostatnim. Za 14 dni me snad ceka prvni KET z 2.IVF. Z prvniho IVF mame chlapecka 20 mesicu. ET v 2.IVF nam bohuzel nevysel, ale mame dva mrazacky. Transferovat budem jednoho. Mam stimulovany cyklus u Apolinare.
@Nikollka
Tak super! Doufám, že se ta ms zalekla a už se nevrátí, mrška jedna. Hlavně hodně odpočívej
Můžeš zajít jako samoplátce, to by byl určitě výsledek ten den ![]()
@mautasek jsem ráda, že jsem pomohla
Ale se mnou nebo beze me- je to tam!!!
![]()
Holky, tak jsem v noci hodně krvácela. Moc se bojíme, že jsme o prcka přišli.
@Weki a jak ted? trvá to?
Já už od tý doby nic ale jsou to nerviky. test už je krasne pozitivní.
Teď už naštěstí ne. Volala jsem do CARU, sestřička mi říkala, že se to může stát, že je důležitý, že to nepokračuje. Ale nervíky pracují, v noci jsme to pěkně obrečeli.. Ještě k tomu jsem doma sama, přítel šel v šest do práce a přijde až zítra dopoledne, to je pech
Spal asi tři hodiny, je úplně hotovej..
V noci mě i bolelo břicho, ale teď to ustalo. Snad je pořád s námi ![]()
@Weki určitě to bude v pořádku, hlavní je že to přešlo. jsou to hrozné nervy.
Já volala dnes na výsledky krve a hodnoty 534 12 den od ket. Mám radost. A 14 dní do ultrazvuku budou nervy. Chtěla bych zkusit ještě jednou jit na krev jestli stoupají ty hodnoty.
Holky moc děkuju! ![]()
@michelle21 byla jsem v pátek na krvi, UZ mám objednaný příští týden v pátek. Dnes jsme 19.den po KETu.
@mautasek Ty jsi mi udělala velkou radost!
Moc moc gratuluji!
Já si nechám vzít hCG dnes a pak třeba v pátek, abych věděla zda to po tom krvácení stoupá..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.