KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
28.7.17 13:37

@Nicollka ty jo, tak brzy? To by bylo žůžo. A pregnyl jsi neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.7.17 16:03

Holky tak dnes jsem to nevydrzela a udělala test a bohužel šťastný konec se nekoná. :,( :,(.
Ani náznak ducha takže pochybuji že se to do pondělí změní. Uz v to nevěřím. Chtěla bych pristi cyklus absolvovat bez stimulace, měla jsem vždy ket s a chtěla bych zkusit bez léků. Ale nevím jestli zrovna nebudu mít nizkou sliznici mam to jak který měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
28.7.17 16:10

@mautasek Nevzdávej to…ještě se to může obrátit, u někoho je to vidět až později :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.7.17 16:13

@petruska26 děkuji za povzbuzení, ale jsem z toho psychicky unavená a fakt v to nevěřím. Prostě to nedokážu. Při sesti denní hatchujici blastocyste by tam byl snad aspoň malickatej duch si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15167
28.7.17 17:43

@mautasek a delala si test z ranni moci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
28.7.17 18:05

@mautasek neblázni a neházej flintu to žita! Kolikáteho jsi měla KET? Dnes jsi myslím 8 den, že? Je ještě moc brzy, ještě se to může změnit. Nespěchej na prtě tak a udělej si teď nečím radost :kytka: povinně ;)

A jaký jsi měla test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
28.7.17 19:33

@mautasek Věřím, že to ještě bude dobré :kytka:

Příspěvek upraven 28.07.17 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
28.7.17 19:38

Dnes jsem měla HCG 775, cosi :) jsme šťastný :srdce:
Zároveň se i zas bojíme, ale dneska strach zaháníme a jen užíváme :)

Moc bych Vám to všem taky přála, pořád nakukuju a moc na Vás myslím, zda je u Vás vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.7.17 19:57

Ahoj holky, jsem 11. den po Ket 6ti denní blastocysty po PGD. dneska ráno test negativní. mam jen nafouknutá prsa a už 3.den mě pořád bolí hlava (na bolest hlavy vůbec netrpím).beru utrogestan 2×0×2,už mám 2 dny zpoždění ms, po opu jsem ho brala také a ms prisla i přes něj v termínu jak měla. nemate někdo takovou zkušenost? Ted jsem si měřila teplotu a mam 37,1°.Jinak bez příznaků, sem tam mě pichlo v břiše, hlavně první 3 dny a pak okolo 6 dne. Porad věřím, že by to mohlo klapnout:) v pondělí jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15167
28.7.17 20:04

Teplota pri brani utrogesanu nebyva presny ukazatel. drzim palce at to dobre dopadne, ale jestli na testu neni ani duch, moc nadejne to nevypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.7.17 20:06

@karkarka flintu do žita můžu hodit až nevyjde krev, hlava mě nikdy nebolela, prsa mam jak pamela :lol: a teplota+ zpoždění je prinejmensim zvláštní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.7.17 20:11

@karkarka jsem na PN tak teď hodně čtu, a vyčetla jsem, že některé holky měly až 13. i 14. den ducha :srdce: ještě mám jednoho zmrzlíka v záloze. tomu co mám u sebe říkáme s přítelem blesk :D dává si načas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
28.7.17 20:17

:lol: teda, jak pamela jsem nikdy neměla :palec: :lol: Já taky měla zvýšenou TT a pozdější píchání v podbřišku. Vždy při předchozím KETu pobolívání přestalo po 2-3dnech cca, tentokrát se ozývalo i později, hlavně pri nějaké zátěži, jak kdyby mi tělo říkalo, že takhle tedy ne… Věřím, že na skepsi a závěry je vždy času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15167
28.7.17 20:18

@micina13 tak at se carka brzy ukaze.ja mam bohuzel zkusenost, ze kdyz se carka neobjevi v terminu menstruace, tak to nevyslo.ale tobe drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.7.17 20:19

@Weki dělám si srandu, úplně Pamela to neni :lol: ale fakt znatelně větší, víc než před ms, přítel si to užívá:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.