Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nicollka ty jo, tak brzy? To by bylo žůžo. A pregnyl jsi neměla?
Holky tak dnes jsem to nevydrzela a udělala test a bohužel šťastný konec se nekoná.
.
Ani náznak ducha takže pochybuji že se to do pondělí změní. Uz v to nevěřím. Chtěla bych pristi cyklus absolvovat bez stimulace, měla jsem vždy ket s a chtěla bych zkusit bez léků. Ale nevím jestli zrovna nebudu mít nizkou sliznici mam to jak který měsíc.
@mautasek Nevzdávej to…ještě se to může obrátit, u někoho je to vidět až později ![]()
@petruska26 děkuji za povzbuzení, ale jsem z toho psychicky unavená a fakt v to nevěřím. Prostě to nedokážu. Při sesti denní hatchujici blastocyste by tam byl snad aspoň malickatej duch si myslím.
@mautasek neblázni a neházej flintu to žita! Kolikáteho jsi měla KET? Dnes jsi myslím 8 den, že? Je ještě moc brzy, ještě se to může změnit. Nespěchej na prtě tak a udělej si teď nečím radost
povinně ![]()
A jaký jsi měla test?
@mautasek Věřím, že to ještě bude dobré ![]()
Příspěvek upraven 28.07.17 v 20:09
Dnes jsem měla HCG 775, cosi
jsme šťastný ![]()
Zároveň se i zas bojíme, ale dneska strach zaháníme a jen užíváme ![]()
Moc bych Vám to všem taky přála, pořád nakukuju a moc na Vás myslím, zda je u Vás vše v pořádku.
Ahoj holky, jsem 11. den po Ket 6ti denní blastocysty po PGD. dneska ráno test negativní. mam jen nafouknutá prsa a už 3.den mě pořád bolí hlava (na bolest hlavy vůbec netrpím).beru utrogestan 2×0×2,už mám 2 dny zpoždění ms, po opu jsem ho brala také a ms prisla i přes něj v termínu jak měla. nemate někdo takovou zkušenost? Ted jsem si měřila teplotu a mam 37,1°.Jinak bez příznaků, sem tam mě pichlo v břiše, hlavně první 3 dny a pak okolo 6 dne. Porad věřím, že by to mohlo klapnout:) v pondělí jdu na krev.
Teplota pri brani utrogesanu nebyva presny ukazatel. drzim palce at to dobre dopadne, ale jestli na testu neni ani duch, moc nadejne to nevypada.
@karkarka flintu do žita můžu hodit až nevyjde krev, hlava mě nikdy nebolela, prsa mam jak pamela
a teplota+ zpoždění je prinejmensim zvláštní:)
@karkarka jsem na PN tak teď hodně čtu, a vyčetla jsem, že některé holky měly až 13. i 14. den ducha
ještě mám jednoho zmrzlíka v záloze. tomu co mám u sebe říkáme s přítelem blesk
dává si načas
teda, jak pamela jsem nikdy neměla
Já taky měla zvýšenou TT a pozdější píchání v podbřišku. Vždy při předchozím KETu pobolívání přestalo po 2-3dnech cca, tentokrát se ozývalo i později, hlavně pri nějaké zátěži, jak kdyby mi tělo říkalo, že takhle tedy ne… Věřím, že na skepsi a závěry je vždy času dost ![]()
@micina13 tak at se carka brzy ukaze.ja mam bohuzel zkusenost, ze kdyz se carka neobjevi v terminu menstruace, tak to nevyslo.ale tobe drzim palce.
@Weki dělám si srandu, úplně Pamela to neni
ale fakt znatelně větší, víc než před ms, přítel si to užívá:D
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď